HDD Seagate 250 problem

poruka: 3
|
čitano: 831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HDD Seagate 250GB problem

Evo imam problema sa hdd-om! Naime doticni hdd ne koristim jedno vec godinu dana samo zato zbog ovih problema a kupljen je u ve-mila i jos je pod garancijom! Desavalo mi se da izgubim par giga podataka a nema bad sektora ! zanima me da li da nosim u zagreb u servis ili sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: HDD Seagate 250GB problem
Duje00 kaže...

Evo imam problema sa hdd-om! Naime doticni hdd ne koristim jedno vec godinu dana samo zato zbog ovih problema a kupljen je u ve-mila i jos je pod garancijom! Desavalo mi se da izgubim par giga podataka a nema bad sektora ! zanima me da li da nosim u zagreb u servis ili sta?

Kak vidis i sam Seatols kaze u dva testa Fail pa ocito da nekaj bas i nije uredu s diskom, a to je onda dovoljno za ocjenit da nije ispravan disk recimo i da mu ne mozes vjerovat uopce. Ne moraju bit losi sektori u pitanju ima na disku vise toga kaj moze otkazat a sad kaj tocno tesko je rec.Cool

17 godina
neaktivan
HDD Seagate 250 problem

Znaci da ga odnesem   na garanciju pa neka oni gledaju! Sto je najgore oni ja sam im posalo ove screen shotove i njima je bila najbitnija long dijagnostika da valja i oni su mi rekli da disk valja i da je sasvim ok! Sada cu ga ja poslati pa neka se oni misle i rijese!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice