Pozdrav.
Imam poteskoca sa komp-om...
Dakle stvar je sljedeca, danas oko 20h upalim komp najnormalnije također ga tako najnormalnije i ugasim nakon sto sam obavio sve sto treba, sad ga oko 23h idem ponovno upalit da bi mi na ekranu stajao logo od maticne i ni makac dalje imam dvije opcije, delete za ulazak u bios te tab za wiew textual display. Odaberem del nakon nekog vremena normalno uđe u bios al prije toga mi je na sekundu izbacio "Hard disc not recognized" wtf O_o ajde ok u biosu vidim da je sve normalno te izađem iz biosa a on mi kaze da nema ni jedan boot device (također nisam mogao bootati ni sa cd-a) ajde u redu, ugasim ga malo promrdam po kablovima, probao istekat sata iz hdd-a i iz maticne vratim sve nazad i opet ista stvar pa tako oko 10-tak puta na kraju probam prebaciti sata od hdd-a na SATA 3 prikljucak na maticnoj kad ono upali se, malo se duze bootao ali se upaliorekoh super vidim sve radi kako i treba. Ugasim komp i vratim na SATA 1 prikljucak upalim komp a ono radi najnormalnije, ima li netko pretpostavku sta se tu desilo...
EDIT: Maticna je biostar tpower i45, bios je ami.
HD Tune kaze da je sve ok.