Hard disk? Jel ga mogu samo ustekat,lol

poruka: 14
|
čitano: 3.033
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

E ljudi,ja cu ovih dana kupit novi ghard od 500gb

Sad,ppitanje je,jel ga ja samo ustekam (ukopcam,kako oces) u maticnu i napajanje i nastavin radit,ili s mora formatirat il neki k (Sve je na mjestu,windowsi i to na starom hardu koji cu nastavit koristit)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hard disk? Jel ga mogu samo ustekat,lol

pa ako želiš bzvz riskirat da odma krepa,samo daj

15 godina
neaktivan

vidi tipa,naravno da cu ugasit komp,lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
insomniac kaže...

Sad,ppitanje je,jel ga ja samo ustekam (ukopcam,kako oces) u maticnu i napajanje i nastavin radit,ili s mora formatirat il neki k (Sve je na mjestu,windowsi i to na starom hardu koji cu nastavit koristit)

Moj savjet ti ja da ako neznaš kako zamoli nekog frenda koji zna ili ako si kupio gotovo računalo u nekom dućanu odnesi njima da ti to naprave.

15 godina
neaktivan
veki22 kaže...
insomniac kaže...

Moj savjet ti ja da ako neznaš kako zamoli nekog frenda koji zna ili ako si kupio gotovo računalo u nekom dućanu odnesi njima da ti to naprave.

Nisam,znam ja sve spojit (Svoju novu konfu sam sam sastavio isuse,sve spojeno kako treba bez problema,lol)

samo sam sa hardovima slab,lol

17 godina

Uštekaš ga, po potrebi particioniraš i quick format u NTFS svaku particiju.

Pazi da ne odabereš prvi (glavni/sistemski) disk pri ovim radnjama!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Provjeri pinove na HDD.Na samom HDD pri kopcanju imas u cosku pinove, i tu odredzujes koji ce ti HDD biti Master koi Slave.Moras do dobro da postavis imas na pozadinskoj naljepnici.

14 godina
neaktivan
311008 kaže...

Provjeri pinove na HDD.Na samom HDD pri kopcanju imas u cosku pinove, i tu odredzujes koji ce ti HDD biti Master koi Slave.Moras do dobro da postavis imas na pozadinskoj naljepnici.

Ako ima SATA, vjerojatno da, onda ti to nije potrebno..samo ga ustekaj, napravi particije, format u NTFS, i install win7 na system particiju..

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
311008 kaže...

da, ako kupujes disk star 5+ godina...

danas skoro pa ni nebres kupiti disk koji je PATA, samo SATA, tak da nema nikakvih jumpera ni master/slave, samo spojis jedan kraj kabla na disk, drugi na prvi slobodni utor na maticnoj koji nadjes i to radi.

I lost one of my machines... I can ping it and everything, but I can't seem to find it in my apartment...
15 godina
neaktivan

win 7 imam na drugom,ovaj samo dodajem

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
insomniac kaže...

win 7 imam na drugom,ovaj samo dodajem

Kakve komplikacije oko diska, uštekaš ga, foramatiraš, i vozi, imaš osposobljen novi disk!?

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 4:17 (Ivsa).
15 godina

haha{#}

ne mogu se načudit koji savjeti i koliko neki ljudi neznaju čitat,koliko uzaludnog teksta!

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
robycro kaže...
311008 kaže...

da, ako kupujes disk star 5+ godina...

danas skoro pa ni nebres kupiti disk koji je PATA, samo SATA, tak da nema nikakvih jumpera ni master/slave, samo spojis jedan kraj kabla na disk, drugi na prvi slobodni utor na maticnoj koji nadjes i to radi.

Ja sam spomenuop neznam koji uopste misli kupit znam da mi je to na staroj kanti pravilo probleme i da bio je PATA, za SATA znam. {#}

14 godina
protjeran

moj najveci fail je bio kad sam hard disk iskopcao u 100% opterecenju i kad sam ga skopcao sve pocelo smrdit kao kiselina i plastika ... izgorio neki cip na hard disku

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice