Eksterno kučište za 2,5'' disk

poruka: 10
|
čitano: 1.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Eksterno kučište za 2,5'' disk

Evo ovako, koristim verbatim disk koji sam dobio od t-coma, i nekad mi u prebacivanju zna zaštekat... Kolege na podforumu problema su mi rekli da je to do loše elektronike Verbatim kučišta, i predložili mi da promijenim to eksterno kučište... E sad sam malo gledao po netu i naišao sam na OVO kučište. Vidim da piše USB 3.0 ... pošto sam nedavno kupio matičnu koja podržava USB 3.0 , nekako mi je upalo u oko.... E sad mene zanima, da li sam ja to nešto krivo shvatio, ili će disk raditi kao USB 3.0 uređaj.... I da li će taj isti disk raditi na USB 2.0 utoru (naravno kao USB 2.0 uređaj) kad ga recimo uštekam u WD TV ili odnesem kod kolege ili na laptopu ????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Eksterno kučište za 2,5'' disk

Da, radit ce ti kao USB3.0 samo da li ces osjetiti nekakvo ubrzanje nisam bas siguran al ces biti cool ;)

:)
15 godina
neaktivan

Zašto misliš da neće biti ubrzanja??

17 godina
neaktivan

zato sto ti disk ne moze isporuciti dovoljno brzo podatke tako da si limitiran brzinom diska.

15 godina
neaktivan

Aha, tak reci :D Onda uzmem neko USB 2.0 kučište, nije mi bitno da budem cool, mislio sam da cu nešto dobiti u performansama :)

17 godina
neaktivan

Ako vec uzimas uzmi 3.0 nemas sta izgubiti. Naravno ako nije prevelika razlika u cijeni.

16 godina
neaktivan
goranbm kaže...

I da li će taj isti disk raditi na USB 2.0 utoru (naravno kao USB 2.0 uređaj) kad ga recimo uštekam u WD TV ili odnesem kod kolege ili na laptopu ????

logic kaže...

Da, radit ce ti kao USB3.0 samo da li ces osjetiti nekakvo ubrzanje nisam bas siguran al ces biti cool ;)

S obzirom da je disk sigurno isti kao i ovaj (5400 okretaja)

neko fatalno ubrzanje se neće osjetiti!!

Ali možeš probat! (iako je ovo 3.0 kućište 170 ,a 2.0 85 kn)

I da ,radit će i na USB 2.0.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
15 godina
neaktivan
logic kaže...

Ako vec uzimas uzmi 3.0 nemas sta izgubiti. Naravno ako nije prevelika razlika u cijeni.

Duplo je jeftiniji ... znači razlika 85 kuna .... A što bi me vi recimo savjetovali... da ste na mom mjestu kako bi postupili ???

16 godina
neaktivan

Kaj da ti velim?? Ako ti pare nisu problem ,uzmi 3.0! Hoće li ti se to isplatiti ,vidjet ćeš kad prikopčaš disk i pokreneš ga!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
neaktivan

USB 2.0

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice