Evo ovako, koristim verbatim disk koji sam dobio od t-coma, i nekad mi u prebacivanju zna zaštekat... Kolege na podforumu problema su mi rekli da je to do loše elektronike Verbatim kučišta, i predložili mi da promijenim to eksterno kučište... E sad sam malo gledao po netu i naišao sam na OVO kučište. Vidim da piše USB 3.0 ... pošto sam nedavno kupio matičnu koja podržava USB 3.0 , nekako mi je upalo u oko.... E sad mene zanima, da li sam ja to nešto krivo shvatio, ili će disk raditi kao USB 3.0 uređaj.... I da li će taj isti disk raditi na USB 2.0 utoru (naravno kao USB 2.0 uređaj) kad ga recimo uštekam u WD TV ili odnesem kod kolege ili na laptopu ????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, radit ce ti kao USB3.0 samo da li ces osjetiti nekakvo ubrzanje nisam bas siguran al ces biti cool ;)
Zašto misliš da neće biti ubrzanja??
zato sto ti disk ne moze isporuciti dovoljno brzo podatke tako da si limitiran brzinom diska.
Aha, tak reci :D Onda uzmem neko USB 2.0 kučište, nije mi bitno da budem cool, mislio sam da cu nešto dobiti u performansama :)
Ako vec uzimas uzmi 3.0 nemas sta izgubiti. Naravno ako nije prevelika razlika u cijeni.
I da li će taj isti disk raditi na USB 2.0 utoru (naravno kao USB 2.0 uređaj) kad ga recimo uštekam u WD TV ili odnesem kod kolege ili na laptopu ????
Da, radit ce ti kao USB3.0 samo da li ces osjetiti nekakvo ubrzanje nisam bas siguran al ces biti cool ;)
S obzirom da je disk sigurno isti kao i ovaj (5400 okretaja)
neko fatalno ubrzanje se neće osjetiti!!
Ali možeš probat! (iako je ovo 3.0 kućište 170 ,a 2.0 85 kn)
I da ,radit će i na USB 2.0.
Ako vec uzimas uzmi 3.0 nemas sta izgubiti. Naravno ako nije prevelika razlika u cijeni.
Duplo je jeftiniji ... znači razlika 85 kuna .... A što bi me vi recimo savjetovali... da ste na mom mjestu kako bi postupili ???
Kaj da ti velim?? Ako ti pare nisu problem ,uzmi 3.0! Hoće li ti se to isplatiti ,vidjet ćeš kad prikopčaš disk i pokreneš ga!
USB 2.0