Eksterni HDD

poruka: 4
|
čitano: 1.218
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Eksterni HDD

imam verbatimov externi hdd od 250gb.

od neki dan me tjera da ga formatiram da bi ga mogao otvoriti, al imam 245GB fileova na tom HDDu pa me zanima jel moguce ikako spasiti datoteke ili se mogu j**** ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Eksterni HDD
KingNothing kaže...

od neki dan me tjera da ga formatiram da bi ga mogao otvoriti, al imam 245GB fileova na tom HDDu pa me zanima jel moguce ikako spasiti datoteke ili se mogu j**** ?

prebaci ga nešto na interni HDD, a nešto na DVD-ove i memory stick-ove....formatiraj ga i rješen slučaj

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 13:44 (Krešo91).
16 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
KingNothing kaže...

prebaci ga nešto na interni HDD, a nešto na DVD-ove i memory stick-ove....formatiraj ga i rješen slučaj

koji dio ti nije jasan?

15 godina
neaktivan
zokiN kaže...
Krešo91 kaže...
KingNothing kaže...

koji dio ti nije jasan?

pa nek ode u safe mode i rješen problem...ali ima nekih lalata za izvlačenje podataka bez ulaženja u sami HDD...

npr.

Recover my files

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice