Kupujem navedeno od 320gb pa trebam preporuke, za oko mi zapeo WD Elements Portable.
Namjena za filmove HD, glazba, igre, podaci. Koja je razlika u čitanju podataka od 7200rpm i 5400rpm
Hvala
Kupujem navedeno od 320gb pa trebam preporuke, za oko mi zapeo WD Elements Portable.
Namjena za filmove HD, glazba, igre, podaci. Koja je razlika u čitanju podataka od 7200rpm i 5400rpm
Hvala
ja sam kupio prije tjedan dana WD Elements 1tb za 600kn u ADM-u i odlican je sam nije bas tolko prenosiv
jer se mora stekat u struju,al ne zalim se
Upravo zato uzimam manji zbog struje. Reci jel ima koji od 7200rpm, a da ne treba dodatno napajanje
Nema, i to nema veze s brzinom diska nego s veličinom, oni od 3, 5" imaju vanjsko napajanje, ovi od 2,5" nemaju vanjsko napajanje (2.5" se vrte na 5400 RPM)!?
Nema, i to nema veze s brzinom diska nego s veličinom, oni od 3, 5" imaju vanjsko napajanje, ovi od 2,5" nemaju vanjsko napajanje (2.5" se vrte na 5400 RPM)!?
ima i od 7200RPM al to ne znaci nista kad kroz usb nemoze proc tolko kolko ovaj moze vrtit
ak mu je bas do 7200rpm nek si kupi posebno hdd i posebno kuciste
ima i od 7200RPM al to ne znaci nista kad kroz usb nemoze proc tolko kolko ovaj moze vrtit
ak mu je bas do 7200rpm nek si kupi posebno hdd i posebno kuciste
I to ne bilo kakvo kuciste, nego kuciste s eSATA konektorom, jer u suprotnom, kao sto si i rekao, disk od 7200 o/min mu nista ne znaci (USB2.0 je ogranicen na bijednih oko 30 megabajta/s, sto vjerojatno premasuje i disk na 4200 o/min).