Eksterni hard diski preporuka

poruka: 6
|
čitano: 1.769
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Kupujem navedeno od 320gb pa trebam preporuke, za oko mi zapeo WD Elements Portable.

Namjena za filmove HD, glazba, igre, podaci. Koja je razlika u čitanju podataka od 7200rpm i 5400rpm

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja sam kupio prije tjedan dana WD Elements 1tb za 600kn u ADM-u i odlican je sam nije bas tolko prenosiv 

jer se mora stekat u struju,al ne zalim se

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Upravo zato uzimam manji zbog struje. Reci jel ima koji od 7200rpm, a da ne treba dodatno napajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Eksterni hard diski preporuka

Nema, i to nema veze s brzinom diska nego s veličinom, oni od 3, 5" imaju vanjsko napajanje, ovi od 2,5" nemaju vanjsko napajanje (2.5" se vrte na 5400 RPM)!?

Google je pametan samo onoliko koliko je pametan i onaj koji ga koristi!?
16 godina
protjeran
Ivsa kaže...

Nema, i to nema veze s brzinom diska nego s veličinom, oni od 3, 5" imaju vanjsko napajanje, ovi od 2,5" nemaju vanjsko napajanje (2.5" se vrte na 5400 RPM)!?

ima i od 7200RPM al to ne znaci nista kad kroz usb nemoze proc tolko kolko ovaj moze vrtit 

ak mu je bas do 7200rpm nek si kupi posebno hdd i posebno kuciste

┐(-。ー;)┌ | (  ゚,_ゝ゚)
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.10.2010 1:33 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
moderator
hrvatskafarkasevec kaže...
Ivsa kaže...

ima i od 7200RPM al to ne znaci nista kad kroz usb nemoze proc tolko kolko ovaj moze vrtit 

ak mu je bas do 7200rpm nek si kupi posebno hdd i posebno kuciste

I to ne bilo kakvo kuciste, nego kuciste s eSATA konektorom, jer u suprotnom, kao sto si i rekao, disk od 7200 o/min mu nista ne znaci (USB2.0 je ogranicen na bijednih oko 30 megabajta/s, sto vjerojatno premasuje i disk na 4200 o/min).

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice