Eksterni čvrsti diskovi

poruka: 5
|
čitano: 2.122
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Eksterni čvrsti diskovi

Možete mi preporučiti nekoliko Eksternih čvrstih diskova koji su dobri po vašem mišljenu,kapaciteta oko 500gb

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Eksterni čvrsti diskovi

Seagate 500GB 2.5" za 550 kn akcija u ADM-u. Definitivno best buy, za tu lovu.

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6779

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
RE: Eksterni čvrsti diskovi

Ja ću ići na ovakvu (ili sličnu) kombinaciju:

Disk+kućište

Je malo skuplje, ali zgodnije je kad ti nešto krepa...

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
17 godina
Mr. Fugitive kaže...

Ja ću ići na ovakvu (ili sličnu)  kombinaciju:

Disk+kućište

Po meni ti je to sasvim nepotrebno i k tome 100+ kuna skuplje od ovog Seagate kompleta koji sam ja pejstao.

Garancija ti je takoionako uvijek u kompletu takva kolika je za HDD koji je u njemu.

Na kraju ako baš hoćeš da bude "ljepša" kutija, s boljiim (bržim) kontrolerom, onda kupi IcyBox ne Sharkoon. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 13:10 (gkelekov).
15 godina
gkelekov kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Ja ću ići na ovakvu (ili sličnu)  kombinaciju:

Disk+kućište

Po meni ti je to sasvim nepotrebno i k tome 100+ kuna skuplje od ovog Seagate kompleta koji sam ja pejstao.

Garancija ti je takoionako uvijek u kompletu takva kolika je za HDD koji je u njemu.

Na kraju ako baš hoćeš da bude "ljepša" kutija, s boljiim (bržim) kontrolerom, onda kupi IcyBox ne Sharkoon. :)

Da, ali ako ti vrisne kućište (a kućište je tu uvijek najslabija karika, ako ne računamo fizička oštećenja diskova uzrokovana padovima, udarcima), ti si izvadiš disk i šalješ samo kućište na servis...podaci ti ostaju. A u onom slučaju sve skupa ide na servis i postoje dobri izgledi da ostaneš bez podataka jer ćeš najvjerojatnije dobiti zamjenski disk.

Ma može i ajsi boks od 200 kn - isto dobro Smijeh

Alfa Romeo is latin for: Yes I will, but only because of your special car. Audis are mainly built for German cement salesmen.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice