Možete mi preporučiti nekoliko Eksternih čvrstih diskova koji su dobri po vašem mišljenu,kapaciteta oko 500gb
Hvala unaprijed
Možete mi preporučiti nekoliko Eksternih čvrstih diskova koji su dobri po vašem mišljenu,kapaciteta oko 500gb
Hvala unaprijed
Seagate 500GB 2.5" za 550 kn akcija u ADM-u. Definitivno best buy, za tu lovu.
Po meni ti je to sasvim nepotrebno i k tome 100+ kuna skuplje od ovog Seagate kompleta koji sam ja pejstao.
Garancija ti je takoionako uvijek u kompletu takva kolika je za HDD koji je u njemu.
Na kraju ako baš hoćeš da bude "ljepša" kutija, s boljiim (bržim) kontrolerom, onda kupi IcyBox ne Sharkoon. :)
Po meni ti je to sasvim nepotrebno i k tome 100+ kuna skuplje od ovog Seagate kompleta koji sam ja pejstao.
Garancija ti je takoionako uvijek u kompletu takva kolika je za HDD koji je u njemu.
Na kraju ako baš hoćeš da bude "ljepša" kutija, s boljiim (bržim) kontrolerom, onda kupi IcyBox ne Sharkoon. :)
Da, ali ako ti vrisne kućište (a kućište je tu uvijek najslabija karika, ako ne računamo fizička oštećenja diskova uzrokovana padovima, udarcima), ti si izvadiš disk i šalješ samo kućište na servis...podaci ti ostaju. A u onom slučaju sve skupa ide na servis i postoje dobri izgledi da ostaneš bez podataka jer ćeš najvjerojatnije dobiti zamjenski disk.
Ma može i ajsi boks od 200 kn - isto dobro