Čudni zvukovi kod eksternog hdd-a

poruka: 5
|
čitano: 1.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupila sam prije jedno mjesec dana novi hdd western digital i u zadnjih par dana mi je počeo ispuštat neku čudni zvuk.. ne znam kako bi ga točno definirala al ko da se unutra nešto okreće.. do sad ni na jednom hardu to nisam čula pa me zanima u čem je stvar?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Čudni zvukovi kod eksternog hdd-a

Ako je nedavno kupljen sigurno još imaš garanciju. {#}

17 godina
moderator
shiver. kaže...
Kupila sam prije jedno mjesec dana novi hdd western digital i u zadnjih par dana mi je počeo ispuštat neku čudni zvuk.. ne znam kako bi ga točno definirala al ko da se unutra nešto okreće.. do sad ni na jednom hardu to nisam čula pa me zanima u čem je stvar?

Jel je kuciste plasticno? Mozda samo kuciste vibrira - pokusaj ga staviti na mekani tepih ili na nekoliko puta presavinutu pamucnu krpu.

14 godina
neaktivan
da imam garanciju al šta to znači.. šta ću sa svim podacima koji su mi na njemu? nemam gdje s njima..

i ne vibrira kućište nego zvuk dolazi iz unutrašnjosti.. ne pojavljuje se stalno nego uglavnom kad ga otvorim il tražim nešto po njemu.. kad ga ne diram (ne mislim fizički) ne čujem taj zvuk.. ne znam šta bi to moglo bit

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shiver. kaže...
da imam garanciju al šta to znači.. šta ću sa svim podacima koji su mi na njemu? nemam gdje s njima..

i ne vibrira kućište nego zvuk dolazi iz unutrašnjosti.. ne pojavljuje se stalno nego uglavnom kad ga otvorim il tražim nešto po njemu.. kad ga ne diram (ne mislim fizički) ne čujem taj zvuk.. ne znam šta bi to moglo bit

A da uradis defragmentaciju?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice