Zvučnici za kučno kino

poruka: 4
|
čitano: 3.343
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zvučnici za kučno kino

Imam linijski DVD player XV-N212 od proizvođaća JVC koji ima koaksialni digitalni izlaz za 5.1 zvuk.

Da li mogu na bilo koji nacin taj koaksialni izlaz spojiti sa 3.5mm audio ulazima (kojih ima 3) na Logitech X-530 zvucnickom kompletu?

Nekakav adapter ili nesto slicno?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Zvučnici za kučno kino

takav adapter još nisam vidio i mislim da je nemoguće, jer bi ti trebao i dekoder

ali mislim da bi ti dvd trebao imati 5.1 izlaz i da si uz zvučnike dobio adapter s kojim je moguće chinch pretvorit u 3,5 mm jack, p aih takve spajaš na dvd

ali mislim da te to nće usrečit i da ti je to privremeno riješenje, pravi doživljaj češ doživjeti u investiciju dobrog pojačala i dobrih zvučnika

(razlika u efektima i kvaliteti zvuka je osijetna)

14 godina
neaktivan
zvučnici Technics

Jako  je  važno  da  koristite  jako  dobre  zvučnike  koje  imate  na svojim vlastitim glazbenim linijama

jer  to  su  najbolji  zvučnici  jer  oni imaju  kvalitetan zvuk  Technics  zvučnici  imaju najbolji zvuk

Goran Rački
16 godina
neaktivan
Re: zvučnici Technics
Gadrijani kaže...

Jako  je  važno  da  koristite  jako  dobre  zvučnike  koje  imate  na svojim vlastitim glazbenim linijama

jer  to  su  najbolji  zvučnici  jer  oni imaju  kvalitetan zvuk  Technics  zvučnici  imaju najbolji zvuk

Ovo je čista provokacija.  Da Technics ima najbolji zvuk!!!{#}

D.L
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice