Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 905
|
čitano: 436.966
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
Stane256 kaže...

Pozdrav,

Ima li kakav tutorial za postavljanje STREMIO-a? Nikad se nisam susreo sa time a poznanik mi je pričao kako gleda sve besplatno i ne plaća nikakve pretplate. 

Nov sam u tome, a volio bi imat tako nešto za pogledat tu i tamo neki film/seriju. Netflix mi je već dojadio sa svojim g*j filmovima.. 

Da li treba svejedno nešto plaćati za stremio ili može sve besplatno (illegal)? i ako ima neki pouzdani tutorial na yt ili negdje koji mogu pratit i sve postavit.

Hvala puno!

Bar pokušaj pogledat PRVI post ove teme!

2 godine
nikonja kaže...
Stane256 kaže...

Pozdrav,

Ima li kakav tutorial za postavljanje STREMIO-a? Nikad se nisam susreo sa time a poznanik mi je pričao kako gleda sve besplatno i ne plaća nikakve pretplate. 

Nov sam u tome, a volio bi imat tako nešto za pogledat tu i tamo neki film/seriju. Netflix mi je već dojadio sa svojim g*j filmovima.. 

Da li treba svejedno nešto plaćati za stremio ili može sve besplatno (illegal)? i ako ima neki pouzdani tutorial na yt ili negdje koji mogu pratit i sve postavit.

Hvala puno!

Bar pokušaj pogledat PRVI post ove teme!

ili pročitati naziv teme 

6 godina

Pročitao sam prvi post, naravno. Čitao sam i dalje i vidim da se puno toga mjenjalo i da puto toga više ne radi kao što je nekad radilo. Zato i pitam..

14 godina
Stane256 kaže...

Pročitao sam prvi post, naravno. Čitao sam i dalje i vidim da se puno toga mjenjalo i da puto toga više ne radi kao što je nekad radilo. Zato i pitam..

Sve je isto, osim CyberFlix addona koji je umro u meduvremenu. Al nije bitan za citavu pricu.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
17 godina
samo da vam preporucim Nuvio, koji je stremio fork... 30x bolji od stremia, doduše ima tu i tamo na nekim uređajima bugova ali je odlican, puno bolji ui, puno se bolje ponasa po meni player i svi addonovi rade od stremia
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice