Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 883
|
čitano: 412.512
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
2 godine
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
dax-lax kaže...
bore1989 kaže...

Danas mi ne radi ništa na stremiu... Ni na TV-u niti na mobitelu....

Sejm. Ali danas je neki veći problem s netom jer mi se pola site-ova otvara bolno sporo. Bug je jedan od njih

kodi + bingie + rd sve radi bez problema, ali bug šteka.

15 godina

se može dodat titl kad se stremio gleda preko tv (android stick), a ne nalazi hr titlove onaj sub addon.

Ručno sam našao domaće titlove i gledam par epizoda na tv koji je spojen hdmi na komp srećom, no hoću komfor da radi samo tv ne i komp, al ne kužim kak svoje subove ubacit.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

se može dodat titl kad se stremio gleda preko tv (android stick), a ne nalazi hr titlove onaj sub addon.

Ručno sam našao domaće titlove i gledam par epizoda na tv koji je spojen hdmi na komp srećom, no hoću komfor da radi samo tv ne i komp, al ne kužim kak svoje subove ubacit.

probaj titlovi.com addon,nena serije ili filma da nije bilo titlova bar za ovo sto sam gledao do sada na stremiu.

Origin_Steam: hrka11
15 godina

Ovo su moji addonovi i uvijek imaju naši titlovi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neznam jel povezano al steka mi i maxtv i piratski iptv....sad se smirilo zadnjih par sati al kako ste i vi ovdje napisali da steka stremio tako je i ovo....
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
16 godina
Mali off topic
Strong leap 3 v2 je još uvijek ok za stremio ili ima nešto bolje u tom rangu (50ak €)?
Gledam ga prvenstveno zbog ethernet porta
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
15 godina
underdog kaže...
Mali off topic
Strong leap 3 v2 je još uvijek ok za stremio ili ima nešto bolje u tom rangu (50ak €)?
Gledam ga prvenstveno zbog ethernet porta

U Americi Onn 4K Pro za 50 zelembaća. Kod nas je u Europi suša sa dobrim a jeftinim playerima.
Nokia Stream Box 8000 ako nađeš refurb kod Amazona. Ja sam jednom za 40€ našao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2026 22:20 (dj_renny).
14 godina

Meni i dalje nis ne radi nakon update jucer..ni jedan RD link mi ne daje..ubiti nikakav link mi ne daje

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam si instalirao meteor addon koji ima podršku za debrid i normalno sam gledao jučer

15 godina

Djeluje da je proradilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Najbolja stvar za Stremio je ovo Link

Idete na import-template-"Tamtaro Complete SEL Setup", upišete potrebene API-je, šifru, create, install i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:34 (WalterWolf).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WalterWolf kaže...

Idete na import-template-"Tamtaro Complete SEL Setup", upišete potrebene API-je, šifru, create, install i to je to.

Šta to je točno? 

11 godina
x18x05x kaže...
WalterWolf kaže...

Šta to je točno? 

"AIOStreams consolidates multiple Stremio addons and debrid services - including its own suite of exclusive built-in addons - into a single, highly customisable super-addon.  "

Odličan addon, ovaj template ako imporatate, ubaci 12 addona(ovisno dal odaberete anime, debridio itd, možete dodate svoje), daje rezultate za film/seriju do 5 sec max, izlista i filtrira ih( koristi SEL i Regex), po 3 rezultata od svega 4K Bluray Remux, 4k Bluray, 1080 Bluray Remux, 1080p Bluray itd, može se izbaciti DV, HDR i ostalo, može se podesiti po želji koliko rezultata pokazuje za svaku rezoluciju, može se dodati više različitih debrid opcija Real Debrid, Torbox i ostali, podržava usenet, ako koristite torbox pro, možete dodati vlastiti usenet preko hydre, addon se vrti na torbox serveru, ima ga na github pa možete selfhostati ko želi.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:31 (WalterWolf).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice