Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 582
|
čitano: 231.589
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming
mar123 kaže...

i ja sam presto koristit torente, samo stremio. 

jedino me zanima sto koristite za prikaz kataloga, tipa da vam novo i popularno prikaze. jos uvijek koristim yifi stranicu kako bi vidio cim nesto novo stigne, ali ako ima nesto bolje da je vec ugradeno u stremio bilo bi prakticnije. imam i trenutno neki prikaz u stremiu kao popular i new ali je totalno bezveze. 

streaming catalog addon

13 godina
Ja sam preko trakta ubacio, ima sve , novo filmovi , serije, katalozi netflix, hbomax, Apple , prime video, D+..., i more onih trakt listi
7 godina
error_666 kaže...
Ja sam preko trakta ubacio, ima sve , novo filmovi , serije, katalozi netflix, hbomax, Apple , prime video, D+..., i more onih trakt listi

Trakt se plača ili je đabalaba?

13 godina
Ne plaća se ništa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

pozz ekipa, jedno pitanje. jel ima na stremio ikako za namjestiti IPTV? a da nije onaj američki (koji btw radi ko urica). al jel ima CRO/Balkan lista isto?

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
16 godina
MasterG kaže...

pozz ekipa, jedno pitanje. jel ima na stremio ikako za namjestiti IPTV? a da nije onaj američki (koji btw radi ko urica). al jel ima CRO/Balkan lista isto?

koji americki? daj vise detalja

11 godina
mar123 kaže...
MasterG kaže...

koji americki? daj vise detalja

USA TV

15 godina
error_666 kaže...

Moze vise info ili neki tutorial kako to napraviti?

Ja sam instalirao stremio, dodao torrentio i rd. Jel mi treba jos koji dodatak? 

13 godina

Imas vise manje sve sto treba sto se gledanja tiče , treba ti jos trakt for stremio addon ( mislim da je 0.2.7 ver) .... tu ubacujes kataloge i  liste po želji  kad povežeš trakt sa stremiom, skontat ces odmah , dosta je indikativno  . Evo kako otp izgleda , ovo je samo dio , ima ih mali milijun :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2025 16:03 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
error_666 kaže...

Imas vise manje sve sto treba sto se gledanja tiče , treba ti jos trakt for stremio addon ( mislim da je 0.2.7 ver) .... tu ubacujes kataloge i  liste po želji  kad povežeš trakt sa stremiom, skontat ces odmah , dosta je indikativno  . Evo kako otp izgleda , ovo je samo dio , ima ih mali milijun :D

Evo napravio sam acc na trakt tvu i skinuo aplikaciju..

Volio bi da kad udem u stremio da mi pokaže koje serije i filmovi najpopularniji trenutno na svim platformama i opcenito na torrentima i isto tako ako je moguće da mi se pokaže po žanrovima..

Aj plizz neki tut kako to sve namjestiti i postaviti u stremio aplikaciji... Nisam bas neki vjest u takvim stvarima...

13 godina
Kad otvoriš addon i prijavis se tj odradis autentifikaciju ponudit će ti da ubacis liste koje ce povući automatski pri sljedećem pokretanju . Dodaj koje želiš i to ti je to, nije teško uopće( ili inst. superflix ako ti se ovo ne da )

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.8.2025 14:27 (error_666).
15 godina

Skuzio sam i sve sam namjestio. Hvala ti..

1 0 hvala 0
10 godina

Jel radi torrentio, meni još uvijek izbacuje istekla RD pretplata a nije

0 0 hvala 0
13 godina
Radi sve , evo bas gledam " untamed " .
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Imate li ideju kako riješiti problem sa Stremiom i DV 7 profilom na 4K materijalima.

Trenutno koristim Firestick i pokušavam namjestiti starcima da imaju minimalno zajebancije oko pokretanja filma/serije i podešavanja titlova sa titlovi.com add onom.

Stavim danas Kodi kao external player no bez obzira na sve postavke nikako ne mogu dobiti HDR (apsolutno sve postavke koje sam mogao sam naštelao - Adjust display HDR mode - ON, Adjust display refresh rate - On Start/Stop, passthrough podešen obzirom da imam Q990D, Media Codec na ON, na Media Codec Surface dobivam crnu sliku) ali HDR dobit nikako i nikako. Probao više linkova ali nula bodova, na Stremiu čim upalim prvi 4K link s HDR-om, sve uredno radi.

Naravno kupim za 3.5€ Vimu player i onda na kraju glupan skužim da šta ću s titlovima obzirom da nema add on za njega.

Koliko bi nam život bio jednostavniji da Stremio radi automatski fallback u HDR10/HDR10+.

Ima li tko kakvu ideju za neku alternativu ?

Nekako mi se čini da je najbezbolnija stvar roknut Plex server na komp i instalirat Plex na Firestick i skidat i shareat što žele gledat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

budimo realni...kome treba HDR...starcima sigurno ne. dakle 1080p je za njih top (gledam svoje starce usmislu klikni štogod i bit će ok, jer maltene nema ispod 1080)

meni naprotiv, HDR ili dolby visaion definitivno potreban

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2025 21:11 (MasterG).
13 godina
Mislim da je manje bitno kome što zapravo treba.
Zanima me ima li netko kakvu ideju za neko barem alternativno rješenje ?

Ne znam kakva je situacija s Xiaomi Mi Box 3rd Gen ?

13 godina

Stremio kolko znam radi automatski fallback na HDR. Odnosno kad imas rip s DV i HDR, ak ne uspije pokrenut DV, prebaci se automatski na HDR. Gledam tako oduvijek jer iz nekog razloga DV ne radi na LG C1 iako TV ima podrsku za njega.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Ni meni nije jasno, par puta sam uspio dobit DV na C1, ali u 90% slučajeva je HDR.
Najviše zbog toga vise koristim fs aplikaciju nego ovu od tv-a jer tamo DV uredno radi uvijek.
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2025 11:01 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Minneyar kaže...

Stremio kolko znam radi automatski fallback na HDR. Odnosno kad imas rip s DV i HDR, ak ne uspije pokrenut DV, prebaci se automatski na HDR. Gledam tako oduvijek jer iz nekog razloga DV ne radi na LG C1 iako TV ima podrsku za njega.

Nisam siguran je li to ograničenje Stremia ili Firesticka, ali na masu linkova dobijem samo zvuk s crnim ekranom obzirom da se ne odradi fallback na HDR.

10 godina
Šugavi interni player webos-a ne podržava DV u mkv-u pa vam zato Stremio radi fallback na HDR10. Skoro svi filmovi na torrentima su mkv.
11 godina

Gdje se namješta vanjski player,meni stoji VLC?

0 0 hvala 0
13 godina

Jel vam radi open subtitle addon? Meni ne radi ni običan niti pro trenutno

2 0 hvala 0
7 godina
I ja imam taj problem. Mislio sam da je do mene pa razne subtitlove stavljao.

1 0 hvala 0
13 godina

U principu niti jedan drugi addon za titlove mi nije radio osim ta dva i titlovi com koji se po novom plaćaju 

0 0 hvala 0
13 godina
Evo ni meni ne rade titlovi već 2 dana. Nadam se da je privremeno.

0 1 hvala 0
2 mjeseca

Pozdrav ekipa, 

jel netko u zadnje vrijeme stelao ovo za Njemacku, webOS platforma?

Zanima me najvise radi sigurnosti i izbjegavanja dobro poznatih kazni za piratstvo/strimovanje

0 0 hvala 0
11 godina
maratonac1 kaže...

Pozdrav ekipa, 

jel netko u zadnje vrijeme stelao ovo za Njemacku, webOS platforma?

Zanima me najvise radi sigurnosti i izbjegavanja dobro poznatih kazni za piratstvo/strimovanje

Svjedeno ti je koja je drzava...samo uzmi RD uz to i gledaj sta oces.Upute imas napisane vec nekoliko puta ovdje.

Origin_Steam: hrka11
15 godina
TCO 006 kaže...

Ni meni nije radio jučer pa sam ubacio novi addon po uputi s linka i sad sve štima.

11 godina
TCO 006 kaže...

Njihov oficijalni ne radi ako ne placas...poceli su s naplatom za odrzavanje 10e god dana...bas jucer sam uplatio i radi opet ok...za 99% stvari koje sam upalio su oni imali titlove...

Gresku mi javlja sada opensubtitles v3 i pro addonsi.

Origin_Steam: hrka11
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice