Ajd još jednom , titlovi su kao do sada besplatni ako ih ručno skidaš. Ako koristiš kodi ili stremio addon onda plaćaš korištenj tih addon-ova, ne titlove.
Pitanje je vremena kada će i to početi naplaćivati stoki sitnog zuba.
Ajd još jednom , titlovi su kao do sada besplatni ako ih ručno skidaš. Ako koristiš kodi ili stremio addon onda plaćaš korištenj tih addon-ova, ne titlove.
Pitanje je vremena kada će i to početi naplaćivati stoki sitnog zuba.
Eh, yebiga. Gecrk
Eh, yebiga. Gecrk
Baš juče rišao gledat nešto...i štogod sam pokretao nije htio pokazat torrente.
Onda sam reloadao extensije i proradilo je...tj pokazalo je torrente...al nije ih htio pokrenuti.
malo sam si popio pa sam mislio da sam nešto ja sje*** reko neću sad više prčkat
Srećom pa žena još ima netflix....pa sam tamo pogledao...ali baš me zanima da li će mi danas normalno radit.
Torrentio is back!
Pozdrav ekipa. Napravio sam sa davno na Stremiu organizator kataloga preko Cyberflixa i tako sam mogao vidjeti Netflix new movies, netflix popular itd, ali to je nedavno prestalo raditi.
Znate li neki drugi nacin kako to napraviti?
Jel vi imate problem sa "this list isn't populating" vecina lista tipa Hulu new ili Disney jednostavno ne ucitava...
jel ti lista napravljena preko trakt-a?
Baš sam se jučer malo poigrao i skužio da postoje 2 trakt verzije.
0.27 i 1.0 (do koje možeš doći preko trat web stranice).
Ova 0.27 verzija mi išla više na živce, stalno re-authenticate (svaka 24h), dok mi trakt 1.0 verzija pokazuje athentificate bez expored datuma.
Sad me baš zanima kako će raditi i da li će me ipak tražiti re-authentificate token.
Što se tiče lista, meni se jučer sve (uključujući i Hulu) prikazivalo normalno.
Ja nikako da namjestim tj nađem kako imati "normalan" view catalog za library.
Ubija me to iskreno, samo dvije lsite "serije" i "Filmovi" reda nikakvog...tražim i tražim i ništa ne nalazim pametno.
Sve uredno radi.
jucer sam imao vremena za poigrati se s glupostima koje odgadam, pa sam tak instalirao stremio i ovaj torrent addon... nauceni sam na muku s Kodi-om, tak da sam se pripremao za ovo... na kraju je ispalo smijesno jednostavno. Danas uzimam RD preko onog referal link, tak da hvala na tome.
Imam pitanje za addon, jel imate neki za pratiti sport, vise manje me zanima box i ufc, ali pogledam ponekad i neku dobru tekmu.
Torrentio trenutno neradi Mediafusion radi bez problema
također mi se čini da ne radi RD
također mi se čini da ne radi RD
Jap ne radi ni kod mene, zanimljivo ako odem na RD stranicu tamo mogu normalno downloadat ali očito integracija u Torrentio negdi šteka.
Jucer je Torrentio bio nedostupan, sad opet. :(
Jucer je Torrentio bio nedostupan, sad opet. :(
Jutros se vratio nazad
To je i najveći minus Stremia sa RD, ali za 30ak eura godišnje se iskreno ne sekiram ako koji dan ne radi. Uvjek moš uzet knjigu ili se bacit na ženu/curu
U nedostatku Streamia potegao sam za videotekom svog IPTVa i ostao iznenađen. Ipak Streamio je kralj što se tiče svježine materijala i izvora pogotovo ako vučete materijal preko Newsgrupa.
Stavio sam sinoć Comet, ali ostavio sam Torrentio kao backup opciju. Oba su integrirana s RD-om, ali čini mi se da je Comet ipak nešto stabilniji.
S ovim sam si podesio order da mi Cometovi itemi izađu prvi kada uđem u detalje nekog filma ili epizode serije.
Ne radi addon,a ne RD ili Stremio,vec je spomenuto ovde vise puta da imate druge addonse koji mogu biti alternativa,neki cak i zamjena.
Comet je radio bez problema.
Mediafusion ili Comet su dobri kad torrentio neradi
Dobri su oni i kad radi...svaki se moze povezati sa RD kao i torrentio tako da mozes ga koristiti bez problema.Do sada nisam naletio da mi je nesto na Cometu falilo,cak bude cesce vise rezultata za 4k,bluray ripovi itd...
Dobri su oni i kad radi...svaki se moze povezati sa RD kao i torrentio tako da mozes ga koristiti bez problema.Do sada nisam naletio da mi je nesto na Cometu falilo,cak bude cesce vise rezultata za 4k,bluray ripovi itd...
E ja budala Mediafusion zaboravio povezat sa RD a Comet nisam ni dodao. Uglavnom sad je sve gore tako da osim ako RD ne crkne nema problema.
Čak sam i torrente presta skidat direktno, sad mi je lakše puknit gore na RD i skinit sa njih direktno, iako je to rijetkost, obično skinem samo ono šta znam da bi moga više puta pogledat.
Preporucam Torbox jer ako vec nije bolji od RD-a bit ce uskoro
i ja sam presto koristit torente, samo stremio.
jedino me zanima sto koristite za prikaz kataloga, tipa da vam novo i popularno prikaze. jos uvijek koristim yifi stranicu kako bi vidio cim nesto novo stigne, ali ako ima nesto bolje da je vec ugradeno u stremio bilo bi prakticnije. imam i trenutno neki prikaz u stremiu kao popular i new ali je totalno bezveze.
i ja sam presto koristit torente, samo stremio.
jedino me zanima sto koristite za prikaz kataloga, tipa da vam novo i popularno prikaze. jos uvijek koristim yifi stranicu kako bi vidio cim nesto novo stigne, ali ako ima nesto bolje da je vec ugradeno u stremio bilo bi prakticnije. imam i trenutno neki prikaz u stremiu kao popular i new ali je totalno bezveze.
Ja koristim TMDB Collection i AIO Catalogs addon - i tu možeš iskopat sve novo što je vrijedno za pogledat. Idealan mi je bio Cyberflix ali nažalost više ne radi.