Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

poruka: 589
|
čitano: 234.039
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 mjeseci

ljudi radi se o miniseriji the corner 2000,

na titlovi.com se moze samo prijevod za sve epizode

odjednom skinut, a na stremiu je epizoda jedna po jedna za gledat i radi toga mi se npr.kod epizode

1 ne pojavi hrvatski titl,

kako da to rijesim?

https://titlovi.com/titlovi/the-corner-78624/

0 0 hvala 0
6 godina

Kaj briješ ti!? Ima 6 titlova

0 0 hvala 0
16 mjeseci
Re: Uputa: Stremio+RealDebrid+Torrentio streaming

nisi skuzio o cemu pricam,

ima 6 titlova za skinut na titlovi.com u jednom folderu

znaci sve odjednom, nema da mogu skidat jedan po jedan titl, valjda mi se zato ne pojavljuje hrvatski titl kod epizode 1 na stremiu, da se na titlovi.com mogu

skinut titlovi za svaku epizodu posebno vjerojatno

bi mi se onda pojavio titl za prvu epizodu na

stremiju, mozete otici na seriju na stremiu i kliknut

na prvu epizodu pa cete vidit da nema hrvatskog

prijevoda iako se moze hrv.prijevod skinut na titlovi.com

6 godina
manfred1111 kaže...

nisi skuzio o cemu pricam,

ima 6 titlova za skinut na titlovi.com u jednom folderu

znaci sve odjednom, nema da mogu skidat jedan po jedan titl, valjda mi se zato ne pojavljuje hrvatski titl kod epizode 1 na stremiu, da se na titlovi.com mogu

skinut titlovi za svaku epizodu posebno vjerojatno

bi mi se onda pojavio titl za prvu epizodu na

stremiju, mozete otici na seriju na stremiu i kliknut

na prvu epizodu pa cete vidit da nema hrvatskog

prijevoda iako se moze hrv.prijevod skinut na titlovi.com

imas na opensubtitles.com

Ucitava ih normalno

16 mjeseci

nema za epizodu 1 , tek od ep.2 ima

pocni gledat epizodu 1 pa ces vidit da nema hrv.prijevod ,

jedino slovenski iz bivse juge imaju

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2025 17:45 (manfred1111).

0 0 hvala 0
14 godina
manfred1111 kaže...

nema za epizodu 1 , tek od ep.2 ima

pocni gledat epizodu 1 pa ces vidit da nema hrv.prijevod ,

jedino slovenski iz bivse juge imaju

Može li ti ovo pomoči https://www.prijevodi-online.org/serije/view/371/the-corner

16 mjeseci

ne moze, moglo bi pomoc da imaju addon za stremio,

postoji li kakav drugi nacin na koji mogu taj prijevod

ubacit na stremio?

inace mogu gledat online preko browsera

prvu seriju pa cu ostale preko stremia

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.6.2025 19:13 (manfred1111).
17 godina
Minneyar kaže...

cut

instalirao sam preko tvog linka, 

zanima me mogu li ja instalirati na svom PCu a da buraz može gledati doma preko jednog acc.

postoji li kakva opcija account share-a

možda odgovor postoji u temi ali ne stignem čitati 17 stranica :D

BTW grafa radi super

[url=https://valid.x86.fr/2kezbs][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/2kezbs-6.png[/img][/url]
13 godina
blackdevil kaže...
Minneyar kaže...

cut

zanima me mogu li ja instalirati na svom PCu a da buraz može gledati doma preko jednog acc.

BTW grafa radi super

Moze se gledati drugdje na istom accu, ali ne u isto vrijeme. Ako se spojite u isto vrijeme s razlicitih IP adresa, Real-Debrid prvo jednom upozori, a drugi put ban

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
7 godina
Minneyar kaže...
blackdevil kaže...
Minneyar kaže...

cut

BTW grafa radi super

Moze se gledati drugdje na istom accu, ali ne u isto vrijeme. Ako se spojite u isto vrijeme s razlicitih IP adresa, Real-Debrid prvo jednom upozori, a drugi put ban

Pa kad imaš već sve "đaba" na Stremiu, al je toliko teško platit bar tih 36 eur godišnje za RD?

16 godina
Danas bas produzio na 180 dana nakon probe od 120 dana ker nisam bas vjerovao da ce to raditi kako je opisano.

Ali radi.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 mjeseci
ne stima bas sve sa ovim stremiom plus rd, evo sada sam gledao film od takeshi kitana kubi 2023, na stremiu
mi se ne pokavljuje titl za njega iako na titlovi.hr ima jedan prijevod,
cini mi se na srpskom, na kraju sam morao gledat preko filmoviplex,ovo nije prvi put da mi se nije pokazao prijevod na stremiu iako ga na titlovi.hr ima
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2025 12:01 (manfred1111).

0 0 hvala 0
17 godina

Ako gledaš na računalu možeš skinuti titl na računalo i samo prevučeš u Stremio prozor sa filmom i taj titl će biti prikazan.

Evo sad sam baš probao sa ovim filmom koji si naveo.

Ne znam da li se to može uraditi na androidu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2025 17:16 (Widowmaker).
16 mjeseci
ne koristim racunalo, samo preko android boxa gledam

0 0 hvala 0
10 mjeseci

Da se malo nadovežem na ovu temu oko titlova , je moguće na računalu sa Stremija skinuti samo titlove  !? 

0 0 hvala 0
17 godina

Desni klik na video i Download subtitles.

Mislim da skida aktivni titl.

17 godina
manfred1111 kaže...
ne koristim racunalo, samo preko android boxa gledam

Uspio sam i na android tabletu ubaciti eksterne titlove.

Prvo treba instalirati VLC player i u opcijama u Stremiu staviti kvačicu na opciju Run as Foreground Service.

Titl sam skinuo sa titlovi.com i otpakovao zip u folder Titlovi koji sam napravio da bi kasnije lakše pronašao titl koji želim da učitam.

Film se pusti na Stremiu, odabere se opcija External Player i odabere VLC

Kada film ide u VLC playeru otići na Subtitles - Select subtitle file

Kroz meni koji izbaci se ode u folder Titlovi ili gdje su već sačuvani i odabere se željeni titl i VLC ga učita.

16 mjeseci
ok, sve se danas moze vjerojatno, ali lakse mi je bilo kliknuti na browser u androidu i na filmoviplex pogledat film s titlovima, jednostavnije je, barem mi djeluje tako,
mozes mi tek tako reda radi reci kako si napravio folder titlovi i podesio da ti se tamo downloadani titl pojavi
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.6.2025 23:44 (manfred1111).

0 0 hvala 0
17 godina

Izgleda da titlovi.com addon više neće biti besplatan.

Danas sam dobio ovaj mail:

Nadamo se da ti Titlovi.com Stremio addon dobro služi i da uživaš u svim titlovima koje ti donosimo!
Imamo malu, ali važnu najavu:
Od 1. 8. 2025. addon će biti dostupan isključivo korisnicima koji nas podrže kao "zmaj supporteri".
Godišnja podrška iznosi 10 € + transakcijski trošak, a omogućava ti neograničeno korištenje na svim uređajima.
Što dobivaš kao "zmaj supporter"?
• Neograničen pristup Stremio addon-u na svim uređajima
• Korištenje Kodi plugin na svim uređajima
• Titlovi.com bez reklama
Ako ti naš servis štedi vrijeme i čini gledanje omiljenog sadržaja ugodnijim, pozivamo te da nas podržiš i nastaviš koristiti sve pogodnosti bez prekida.
Nadamo se da ćeš nas podržati kao naš dugogodišnji korisnik!

0 1 hvala 0
16 godina
ma nek se sljive, skines sa njega i uploadas na open subttitle i opet imas dzabe
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
10 mjeseci

A ono nisam bas pobornik da netko zarađuje na piratluku ,postoji i opcija donacije od 4 i 6 eura koja je mogla otkljucati stremio dodatak. Ne znam tko je preuzeo titlove.hr ali ne bi me čudilo da uskoro zaključaju stranicu i počnu svima naplaćivati. 

0 0 hvala 0
6 godina
Widowmaker kaže...

Nadamo se da ti Titlovi.com Stremio addon dobro služi i da uživaš u svim titlovima koje ti donosimo!
Od 1. 8. 2025. addon će biti dostupan isključivo korisnicima koji nas podrže kao "zmaj supporteri".
Godišnja podrška iznosi 10 € + transakcijski trošak, a omogućava ti neograničeno korištenje na svim uređajima.
Ako ti naš servis štedi vrijeme i čini gledanje omiljenog sadržaja ugodnijim, pozivamo te da nas podržiš i nastaviš koristiti sve pogodnosti bez prekida.

dado16 kaže...
ma nek se sljive, skines sa njega i uploadas na open subttitle i opet imas dzabe

32 EUR real debrid i 10 eur titlovi godisnje... Bas je ogroman trosak.... Ja platio od srca jos prije pola godine....

P.S. Kako je titlovi.com piratluk???????

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2025 7:10 (Posmatrač).
10 mjeseci
Posmatrač kaže...
Widowmaker kaže...

dado16 kaže...

32 EUR real debrid i 10 eur titlovi godisnje... Bas je ogroman trosak.... Ja platio od srca jos prije pola godine....

Piratluk u smislu ako su počeli naplačivati pa ne platiš nego skineš titlove besplatno.

6 godina
Novice kaže...
Posmatrač kaže...
Widowmaker kaže...

dado16 kaže...

Piratluk u smislu ako su počeli naplačivati pa ne platiš nego skineš titlove besplatno.

Jedini piratluk je sa tvoje strane. Oni naplacuju uslugu i to njihovu uslugu. Titlovi su autorski rad clanova koliko sam ja vidio. Ispravi me ako grijesim....

10 mjeseci
Posmatrač kaže...
Novice kaže...
Posmatrač kaže...
Widowmaker kaže...

dado16 kaže...

Jedini piratluk je sa tvoje strane. Oni naplacuju uslugu i to njihovu uslugu. Titlovi su autorski rad clanova koliko sam ja vidio. Ispravi me ako grijesim....

Da da, to i msilim, ako netko skida mimo plaćanja je piratluk

10 godina
Jadan dio ljudi ne voli "titlove" jer su navodno koristili tuđe titlove i brisali sa njih informacije o tome tko je autor . Kako je sad nemam pojma ,ali nadam se da se je situacija malo smirila jer praktički više i nema stranica koje nude titlove i naravno 10 e godišnje je kamilica za to čega tamo ima.
10 mjeseci

Posmatrač 

Ajmo se ne lagati i praviti pametni jer Stremio (Kodi također) je teški piratluk jer ga 99 posto ljudi koristi s dodacima za strimanje torrent-a putem debri usluga. Titlovi.com kao i prijevodi-online su uvijek bili VOLONTERSKE stranice gdje su ljudi besplatno prevodili RIPANE filmove i serije (99 posto piratski sadržaja) i sada su novi vlasnici očito odlučili omasti brk . Što stvarno misliš da će ljudi koji su besplatno prevodili prije 20,10,5 godina dobiti neki euro sada za to ?

Zašto ne bi onda samo za nove prijevode tražili pretplatu !?
Nije problem platiti 10 eura , problem je što će netko zaraditi na trudu svih tih ljudi koju su besplatno prevodili sve ove godine te mislim da i 2 eura pretplate može držati server i stranice na životu . Ali koliko vidim na njihovom forumu imaju dosta donacija tako da im ni to nije potrebno. Pretpostavljam kada se polakome da ce poceti naplacivati i skidanje titla kako su krenuli.

EDIT - Prijevodi-online su lijepo opisali zašto su clanovi poceli s prevodenjem - 

Sve prevode koje možete naći kod nas napravili su uglavnom članovi našeg, a delom i članovi raznih sličnih zajednica. Neki od tih prevoda nastali su iz želje za unapređenjem poznavanja kako stranog, tako i maternjeg jezika. Neki su nastajali iz potrebe da se dragim osobama iz sopstvenog okruženja omogući praćenje neke lepe, a neprevedene serije. Mnogi prevodi su nastali i iz najobičnijih hobističkih pobuda. Šta god da je navelo nekoga da uloži vreme i trud, on ili ona su rezultate svog rada bez ikakve naknade stavili svima nama na raspolaganje. Takva dela mi samo prikupljamo i, opet bez ikakve naknade, omogućavamo vam da u njima uživate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2025 10:37 (Kokodix).

5 0 hvala 0
13 godina

Kokodix 

Pa onda de i dalje živimo u istini. Platiti ćeš stremio-kodi addon, a ne titlove. Titlove možeš skidati i dalje besplatno i svim srcem se nadam da ćeš to raditi i hebati se sa dodavanjem titlova ručno kad si takav moralista. Netko je napravio kodi i stremio addon i sasvim je u redu da za taj posao bude plaćen. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.6.2025 17:34 (ajeto007).
10 mjeseci

Briga mene jer ja taj addon ionako ne koristim , meni je đubradski da netko zarađuje na ljudima koji su besplatno prevodili i mislili da pomažu ljudima a netko ce zaraditi na njihovoj dobroti. 

Ako su face neka pocnu naplaćivati sve nove prijevode od slijedeće godine i problem riješen. 

0 1 hvala 0
13 godina
Kokodix kaže...

Briga mene jer ja taj addon ionako ne koristim , meni je đubradski da netko zarađuje na ljudima koji su besplatno prevodili i mislili da pomažu ljudima a netko ce zaraditi na njihovoj dobroti. 

Ako su face neka pocnu naplaćivati sve nove prijevode od slijedeće godine i problem riješen. 

Ajd još jednom , titlovi su kao do sada besplatni ako ih ručno skidaš. Ako koristiš kodi ili stremio addon onda plaćaš korištenj tih addon-ova, ne titlove.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice