Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Ljudi, bok!
Pokušavam napraviti Stremio na Hisense TV-u koji ima onaj VIDAA sustav i kao postoji aplikacija Stremio Lite. Normalno uđe u nju, ali ne mogu gledati filmove osim ako ne spojim hdmi kabel s laptopa pa gledam preko njega.
Internet većinom tvrdi da se ne može gledati (ili da se barem prije moglo gleadti na VIDAA OS-u). Ima netko rješenje ili mi jedino preostaje laptop?
Zašto laptop, kupi jedan od jeftinih anroid boksova i onda imaš sve što ti srce poželi. Nema smisla prištekavat laptop svaki put kad želiš gledat Stremio.
Probao sam PC, mob, wifi, mobilni, obican i anonimni nacin i nista...
Ako očeš mogu ti ja pokušat kreirat account sa tvojim emailom a ti onda kasnije promjeniš password ako prođe, jer iskreno nemam ideje gdje je problem kod tebe!
Ljudi, bok!
Pokušavam napraviti Stremio na Hisense TV-u koji ima onaj VIDAA sustav i kao postoji aplikacija Stremio Lite. Normalno uđe u nju, ali ne mogu gledati filmove osim ako ne spojim hdmi kabel s laptopa pa gledam preko njega.
Internet većinom tvrdi da se ne može gledati (ili da se barem prije moglo gleadti na VIDAA OS-u). Ima netko rješenje ili mi jedino preostaje laptop?
Amazon fire tv stick za par eura
Amazon Labor Day / Late Summer Sale: August 27–September 7, 2026
Amazon Fire TV Stick 4K Select bude po 32€ na akciji! Bolje od toga za te novce ne postoji.
Ljudi, bok!
Amazon Fire TV Stick 4K Select bude po 32€ na akciji! Bolje od toga za te novce ne postoji.
Fire Stickovi postaju uskoro veoma loš buy...
Ljudi, bok!
Fire Stickovi postaju uskoro veoma loš buy...
https://www.aftvnews.com/new-fire-tv-stick-hd-announced-with-the-much-hated-vega-os-a-downgrade-in-so-many-ways/
Točno to, ne vrte više andorid i ogromno aplikacija nije dostupno, tako da radije ne.
Xiaomi TV Box je ok i nije skup - ili možeš pokušat sa nekim no-nameom iz Temua.
Uplatio sam i ja jučer za godinu dana TorBoxa. Radio mi je RD zadovoljavajuće dosad, ali za dvije-tri starije stvari koje sam htio jučer pogledati nije mogao pronaći linkove.
Čisto jedna opaska prilikom subscriptiona. Referal code od kolege treba upisati skroz na dno stranice prije dodavanja u košaricu. Malo je zbunjujuče jer na prvu vidiš samo box za upis promo codea. Ali treba skrolati još niže ispod reklama/opisa/šta već i onda se tamo unese.
Hvala ti, uspio sam preko drugog moba s drugog IPa
Pozdrav.novi sam.ima tko kakav dobar prijedlog za addon za filmove u stremiju?znaci,volio bi da imam vise fimova u stremiju,a sad,koji su to addoni,neznam.hvala.
Pozdrav.novi sam.ima tko kakav dobar prijedlog za addon za filmove u stremiju?znaci,volio bi da imam vise fimova u stremiju,a sad,koji su to addoni,neznam.hvala.
Ako radiš po ovom tutorijalu ne treba ti nikakvi ekstra addoni.
Radio sam al sam zapeo i nisam uspio neke addone staviti.nemam pc ,a na tabletu mi je bilo jako tesko.
Recimo ja kod sebe od prvog dana koristim Debridio i StremThru Torzu kao glavne scrapere i Torrentio kao backup.
Ako ti se baš i ne plaća 10€ godišnje za Debridio, preporučujem StremThru Torz, Comet, Jackettio ako ćeš ih koristit kao zasebne scrapere.
Baš sam htio obo isprobati, ali trenutno se ne može skinuti Stremio na LG tv
Recenzije kineskih stvari na anton008.
Ekipa samo da vam javio da sam uzeo xiaomi and box gen3 i bomba je. Slozio sam Nuvio, Stremio i IPTV. Prezadovoljan sam s brzinom jer mi je tv stekao na max...
Kako vam radi Mediafusion?
Meni kriticno zadnjih mjesec dana. Imam Torrentio, Comet i Mediafusion i u zadnje vrijeme mi je najbolji Comet.
TorBox.
Vidi prvu stranicu teme.