Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

poruka: 216
|
čitano: 59.197
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Uputa: Stremio 2026 najbolji setup
nikonja kaže...
BioZZG kaže...
nikonja kaže...

Ma mene više TB izluđuje, sad i nije tako loše da imam ona 3 mjeseca RD....

Neznam kakav je prije bio TB ali čini mi se da su ispadi sve češči i češči plus to da je remuxe nemoguće gledat zbog konstantnog bufferinga. Možda nebi bilo loše da zaustave primanje novih korisnika dok ne riješe probleme jer je ovo blago iritirajuče.

Možda banalno, ali promijeni si CDN na Torboxu na zapadnu europu umjesto na auto.

Ja nemam buffering nakon toga, a stvarno gledam sve i od remuxova i slabijih kvaliteta.

A sad ludo pitanje, gdje to promjenim? :)

Pod Integration Settings, jako glupo i neintuitivno

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
14 godina

Ostalo mi je jos skoro 4mj RD-a  ,ali odnedavno  sam na torbox essential , hvala Bogu za sad sve radi savršeno  ...  sad kad mogu usporediti pravo se vidi koliko je sad RD u stvari u qrtzu . šteta  

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2026 2:08 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imam stremio+RD od samog početka, instaliran prema prvoj uputi I nemam nikakvih problema, trenutno.

Moje pitanje je da li ima smisla sve obrisati I raditi prema drugoj uputi i riskirati da mi sve ode k vragu ili mogu ovaj svoj stari setup samo nadopuniti ovim novim?

0 0 hvala 0
10 godina
Nediraj nista dok radi
Sat fan
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Moram priznati da su moja iskustva s TB-om i više nego odlična.

Za sada nisam imao nikakvih problema, doduše prestao sam koristiti Torrentio, trenutno sam na Debridiu i kao backup koristim StremThru Torz od elfhosteda.

Što se tiče neke usporedbe broja linkova sa RD-om, nisam primjetio da TB ima osjetno manje linkova, barem što se tiče starijih filmova/serija koje sam ja tražio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine
meni je ok tb sto se tice novih filmova, tu nemam zamjerki ali sto se tice starih filmova
(volim stare europske i azijske filmove) tu je rd bio puno bolji ,
naravno kada je bio funkcioniro normalno, i tu se ne mogu usporedit nikako
18 godina
Ne diraj nista. Ja sam nedavno instalirao po novoj uputi RD koristim. Radi zasad ali ucitavanje izvora traje po par minuta, na starom je islo trenutno i bilo je poredano od naveceg do najmanjeg. Sad je razbacano pa dok ucita onda dok nadjem najbolju kvalitetu...
17 godina
Slagao sam stremio nekoliko puta i svaki put sam torrentio slozio da mi sortira kvalitetu pa po seedovima unutar kvalitete.

Jedino moram paziti na redosljed plugina da mi tako prikazuje rezultate. Ne znam zasto ali je bitan redosljed instalacije plugina :S (torrentio, comet, mediafusion, ...)

0 0 hvala 0
14 godina
Da , nažalost oni prvoinstalirani su uvijek na vrhu, i ja imam sad " problem " jer su mi ovi sa TB na kraju liste, a ne da mi se sve ponovno instalirati.
Navodno ima addon I za to , trebam.malo prošnjuhat to.
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2026 16:30 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
error_666 kaže...
Da , nažalost oni prvoinstalirani su uvijek na vrhu, i ja imam sad " problem " jer su mi ovi sa TB na kraju liste, a ne da mi se sve ponovno instalirati.

Nije addon nego na webu, 1 min posla. Korak 5 u uputi (Cinebye)

6 mjeseci

Ima li netko informaciju koliko se RD filmovi vracaju i kakva je situacija generalno?

Osobno, Torrentio mi ne radi skoro uopće od tada. Koristim Cimet i Mediafusion i uglavnom su okej, ali starije stvari bas i nemam...

Kakav vam je Premiumize?

0 0 hvala 0
14 godina

RD bi trebao i dalje biti uglavnom ok za filmove (s obzirom da oni uglavnom nisu Web-DL nego s BluRay i sl). Veci je problem za serije. Al izgleda da je "gotov", u smislu, nema naznaka da ce se stvari popraviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 mjeseci

Koja je onda alternativa za serije?

0 0 hvala 0
20 mjeseci
Hed11 kaže...

Koja je onda alternativa za serije?

Meni premiumize radi odlično

14 godina
Minneyar kaže...
error_666 kaže...

Nije addon nego na webu, 1 min posla. Korak 5 u uputi (Cinebye)

Nisam  čitao uputu jer mi ne treba , imam slozen setup koji mi paše i radi već dugo bez problema , ali  svejedno hvala na ispravci i savjetu  

@hed torbox mi se pokazao dobrim za serije , uredno nalazi sve one 4k ripove serija  kojih na RD vise nema .

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.6.2026 17:51 (error_666).
13 godina

ima još netko problema sa pretplatom na TorBox? ne prolazi mi plaćanje pretplate, ni kada sam otkazao, pa dodao novu karticu itd...

0 0 hvala 0
15 godina
beast2012 kaže...

ima još netko problema sa pretplatom na TorBox? ne prolazi mi plaćanje pretplate, ni kada sam otkazao, pa dodao novu karticu itd...

sad upravo produzio za jos 3mj uredno.. pogledaj dal si dobro odabrao..s nekim razlogom "subscription" ne radi ni meni od prvog dana..

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2026 9:24 (ProTeinZ).
13 godina

evo prošlo sada i meni, možda kratkotrajni problemi bili...

0 0 hvala 0
8 godina

Moram pohvalit TB da je sve bolji i bolji, tako da kad mi istekne "veza" na RD ostajem samo na njima. Istina još uvijek imaju problem sa bufferingom na velikim fajlovima ali valjda će i to uskoro riješit.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Apropo Stremia +RD moram primjetiti da sve savršeno radi.Bilo je nekih remove fileova, koji su ponovno aktivni .Za sada radi perfect

0 0 hvala 0
15 godina

Ja sam zamjenio Stremio sa Nuvio, setup je jednak a također ima i profile migration tool koji pomaže.
Nuvio mi je zericu bolji i bolje radi na Google TV uređaju.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
14 godina
Tascam kaže...

Apropo Stremia +RD moram primjetiti da sve savršeno radi.Bilo je nekih remove fileova, koji su ponovno aktivni .Za sada radi perfect

Super sto si zadovoljan, al to objektivno nije istina, ima bar upola manje sadrzaja/ izvora nego nekad. Jos uvijek se ponesto nade, ali puno manje izbora.

dj_renny kaže...

Ja sam zamjenio Stremio sa Nuvio, setup je jednak a također ima i profile migration tool koji pomaže.
Nuvio mi je zericu bolji i bolje radi na Google TV uređaju.

I ja! :D Iako je verzija za WebOS jos u debeloj beti i nije za svakoga. Opcenito je Nuvio vjerojatno "next big thing" s obzirom da je Stremio paywallao hrpu korisnih featuresa koje Nuvio ima besplatno.

11 godina

A gle svi novi naslovi su dostupni, ono od prije me ne zanima,što me zanimalo sam pregledao.Posebno me veseli što su dostupni aktualni 4k Remux izdanja 

0 0 hvala 0
14 godina
Tascam kaže...

A gle svi novi naslovi su dostupni, ono od prije me ne zanima,što me zanimalo sam pregledao.Posebno me veseli što su dostupni aktualni 4k Remux izdanja 

To je, ali vecina novih serija npr nije - sve sto kao izvor ima Web-DL, AMZN, WebRIP i slicno. Mozda se nade tu i tamo neki losi izvor s losom kvalitetom i/ili nepropisno taggan pa se provuce kroz filter, al sve u svemu, jad i bijeda

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2026 15:33 (Minneyar).
12 godina

ja sam ovaj torbox probao namjestiti jedno 5x...(ok svaki puta mi inspiracija dođe kad sam malo pod gasom ) ali brate mili, niti jedan jeidni link mi ne radi, ak oga uopće prikaže, a prikazao je ukupno 3 linka od valjda 200 stvari koje sam od tada gledao.

i da znam, vjerojatno je do mene problem...

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
14 godina
MasterG kaže...

ja sam ovaj torbox probao namjestiti jedno 5x...(ok svaki puta mi inspiracija dođe kad sam malo pod gasom ) ali brate mili, niti jedan jeidni link mi ne radi, ak oga uopće prikaže, a prikazao je ukupno 3 linka od valjda 200 stvari koje sam od tada gledao.

i da znam, vjerojatno je do mene problem...

Pa ocito je, meni evo radi odlicno zadnjih mjesec dana, nalazi apsolutno sve i nista ne steka. Bio je malo rocky period dok su svi prelazili s RD, al popravilo se. Mogu samo preporuciti da odradis uputu korak po korak pa valjda bude ok. 

12 godina

Ajd mi pliz daj link na uputu (vjerojatno je već bio), možda sam ja gledao nekaj treće ili četvto clijelo vrijeme.

Al bez, zezancije, fakat sam si dao truda...ali uzalud XD

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
14 godina
MasterG kaže...

Ajd mi pliz daj link na uputu (vjerojatno je već bio), možda sam ja gledao nekaj treće ili četvto clijelo vrijeme.

Al bez, zezancije, fakat sam si dao truda...ali uzalud XD

Originalni/ prvi post u doslovno ovoj temi? 

3 godine
sporttest kaže...
Danas kada upalim bilo sto na stremiu krene loadat, upali se crni ekran te apliakcija crasha.

Ima tko slicno iskustvo?

Inace tcl c805

Imao isti problem na c835, samo se sruši. Instalirao vlc i u postavkama stremia stavio da pokreće sa eksternim playerom i onda kad pokrenes film odaberes vlc. Eto, to je meni rjesilo stvar.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2026 7:42 (lumiks).
10 godina
Ma ja sam damo napravio rollback verzije i sve radi savrseno
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice