Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

poruka: 352
|
čitano: 106.682
|
moderatori: XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Uputa: Stremio 2026 najbolji setup

nemoj me krivo razumijeti, ali 80EUR GODIŠNJE....užasno skup? (razumijem ovaj dio , mali cache)

dakle malo više od 6,5EUR mjesečno?...skup?...jbte, jedne K-pop sličice koje uzmem za kćer su 1eur XD

iskreno rado bih platio da dobro radi.+

Steam ID: Engineer ; Origin ID: DadEngineer
15 godina
MasterG kaže...

nemoj me krivo razumijeti, ali 80EUR GODIŠNJE....užasno skup? (razumijem ovaj dio , mali cache)

dakle malo više od 6,5EUR mjesečno?...skup?...jbte, jedne K-pop sličice koje uzmem za kćer su 1eur XD

iskreno rado bih platio da dobro radi.+

Ok, uzasno skup u odnosu na RD koji je 32 EUR godisnje, i TorBox koji je jos manje uz referral :D ... skoro trostruko, a nije nista bolji, dapace, ima manji cache od oboje...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
23 mjeseca

Kužim da je skuplje ali ako nema trenutno problema za razliku od RD i TB onda se isplati, makar jedan mjesec pa vidjeti kako ide. Uostalom poanta meni osobno u ovim aplikacijama nije cijena nego dostupnost sadržaja.

1 0 hvala 0
17 godina

cudno mi je kak se nije raširilo za emby/plex/jellyfin, znaci kad nades server koji ima preko 100k filmova i 20k serija(ne brojim epizode),nije tolko ni skupo oko 6 eur mj, znaci doslovno sve ima, nema te rare serije koje nema, a moze se spojit sa stremiom i radi vrhunski. Tb koristim vise kao rezerveru i skidanje sa public torrenta, al emby najjaci izvor filmova i serija

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 16:03 (dado16).
15 godina
Ja sam imao emby par mjeseci ali moj ocd nije imao mira jer ne mogu odabrati najveći mogući file 😅

Znam da ima filmova sa više verzija ali bilo je dosta situacija da bude neki “yifi” format a to mi nije odgovaralo.
23 mjeseca
zvone07 kaže...
Ja sam imao emby par mjeseci ali moj ocd nije imao mira jer ne mogu odabrati najveći mogući file 😅

Znam da ima filmova sa više verzija ali bilo je dosta situacija da bude neki “yifi” format a to mi nije odgovaralo.

Pa što ne možeš filtrirati po veličini, kvaliteti?

15 godina
ajeto007 kaže...

Sve odradio i na kraju ne mogu ubaciti AIOMetadata addon, Javlja mi "Max descriptor size reached" .

Ima li tko kakvu ideju ?

Poz, nemoj ubacivati minneyarov link nego složi postavke po postojećem katalogu. Znači izbaci dio "odabrati file koji skinete sa sljedeceg linka: Link KAO JSON, ne kao .txt. Dakle desni klik na link, Save target as..., All Files file type, a ekstenziju rucno ukucate .JSON.". Odeš dolje pod catalogs i podesiš kako tebi paše. Meni bacalo isti error kao i tebi.

Probao sto stvari i ništa nije radilo dok nisam sam poredao po postojećem "catalogs" tabu. Ja mislim da nema razlike između ovog klasičnog setupa i Minneyarovog linka. Ovo je samo Minneyarov preset koliko mi se čini? (taj link što je on dao za sejvati kao preset u JSON jel). @minneyar  Ako sam krivo napisao molim te da me demantiraš   

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 20:41 (Baldurion).
15 godina
Baldurion kaže...
ajeto007 kaže...

Sve odradio i na kraju ne mogu ubaciti AIOMetadata addon, Javlja mi "Max descriptor size reached" .

Ima li tko kakvu ideju ?

Poz, nemoj ubacivati minneyarov link nego složi postavke po postojećem katalogu. Znači izbaci dio "odabrati file koji skinete sa sljedeceg linka: Link KAO JSON, ne kao .txt. Dakle desni klik na link, Save target as..., All Files file type, a ekstenziju rucno ukucate .JSON.". Odeš dolje pod catalogs i podesiš kako tebi paše. Meni bacalo isti error kao i tebi.

Probao sto stvari i ništa nije radilo dok nisam sam poredao po postojećem "catalogs" tabu. Ja mislim da nema razlike između ovog klasičnog setupa i Minneyarovog linka. Ovo je samo Minneyarov preset koliko mi se čini? (taj link što je on dao za sejvati kao preset u JSON jel). @minneyar  Ako sam krivo napisao molim te da me demantiraš   

Tocno. Samo sto nisu samo katalozi vec i sve druge postavke - al da, opet ih je ionako bolje/ preporucivo podesiti po svojem. Ta konfiguracija s linka je neka ajmo rec s solidnim defaultima i koja slijedi generalne dobre prakse.

15 godina

Najbolje onda pregledati sve ostale postavke kada se ubaci tvoj preset, te onda prepisati u svoj standardni catalogs + ostale postavke (ako vam dolazi error naravno, malo će biti tlaka, ali nema veze). Hvala ti još jednom na super guideu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.5.2026 20:58 (Baldurion).
15 godina
Emby funkcionira na način da klikneš film i on krene, rijetko kad se može birati više kvaliteta/streama istog filma, osim ako se u međuvremenu nije nekaj promijenilo.
Dok kod Stremia npr. biraš od hrpu linkova koji hoćeš.
17 godina
zvone07 kaže...
Emby funkcionira na način da klikneš film i on krene, rijetko kad se može birati više kvaliteta/streama istog filma, osim ako se u međuvremenu nije nekaj promijenilo.
Dok kod Stremia npr. biraš od hrpu linkova koji hoćeš.

ja imam za biranje 1080p, 4k, i bluray onaj lossless file od 100gb (mislim sta ce ti više od tog, i ovo sto dobijes u torboxu i debridu ti je sve jedno te isto samo 3 razlicita ripa)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.5.2026 21:00 (dado16).
2 godine

ja kako imam negativno iskustvo sa torboxom i rd (zadnja tri tjedna)

najradje bi presao gledat filmove na neku online stream stranicu poput

filmoviplex,medjutim filmoviplex ima u zadnje vrijeme neki player

kod kojeg se titlovi pokazuju u sredini ekrana, zna li netko neku online filmsku stranicu koja nema takav problem i koja je za preporucit

0 0 hvala 0
17 godina
manfred1111 kaže...

ja kako imam negativno iskustvo sa torboxom i rd (zadnja tri tjedna)

najradje bi presao gledat filmove na neku online stream stranicu poput

filmoviplex,medjutim filmoviplex ima u zadnje vrijeme neki player

kod kojeg se titlovi pokazuju u sredini ekrana, zna li netko neku online filmsku stranicu koja nema takav problem i koja je za preporucit

postoje vec addoni koji scrapaju httpove kao sto su filmoviplex al nece ti to biti bolje od rda i torboxa.... ja sam napravio to za domace filmove i serije

2 godine

mozes li mi preporucit koji addon ?

ja inace imam za torbox i rd ove - torrentio,mediafusion,comet,peerflix,

dal imaju koji drugi jos kaj su ok?

22 mjeseca
manfred1111 kaže...

mozes li mi preporucit koji addon ?

ja inace imam za torbox i rd ove - torrentio,mediafusion,comet,peerflix,

dal imaju koji drugi jos kaj su ok?

Meni je Meteor najbolji zasad

7 godina

Jel nekom baca failed to load subtitles sa AIOstreams? :(

Takoder imam neki cudan problem da mi zna na oko 3/4 pogledane serije, doslovno ju ugasi i baci me u main menu, i oznaci mi tu epizodu kao pogledanu, ne znam zasto. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.5.2026 23:56 (Simke8.1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
2 godine

Isprobao meteor i imao sam bolje iskustvo sa njim koristeci ga sa torboxom nego s nekim razvikanijim

addonsima, imate li jos kakav slican addon za preporucit? 

Svidja mi se sto ima cached only opciju (only show instantly available streams) , iako se dosta torrenta ne otvara.

Dal bi mogao podesit na drugim addonsima cached only opciju

ili to ima samo na meteor?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.5.2026 2:33 (manfred1111).

0 0 hvala 0
16 godina

Jesi ja sam u njemackoj 11 godina i 10od toga koristim RealDebrid nikad problema

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
9 mjeseci
Koliko sam primijetio zadnjih tjedan dana je bolja situacija sto se tice RD

1 0 hvala 0
9 godina

Nije toliko bolja koliko TB ima problema - trude se maksimalno ali očito je da je previše ljudi preskočilo k njima i ne uspjevaju stabilizirat stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja trenutno koristim TB za serije, koje tamo rade savrseno, a za vecu kvalitetu filmova koja steka na TB, RD radi odlicno jer filmovi uglavnom nisu blokirani.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Minneyar kaže...

Ja trenutno koristim TB za serije, koje tamo rade savrseno, a za vecu kvalitetu filmova koja steka na TB, RD radi odlicno jer filmovi uglavnom nisu blokirani.

Ne kažem da radi slabo ali RD puno brže pokreće fajlove i radi stabilno kod večih remux fajlova kod kojeg SVI imaju probleme sa bufferingom, plus to da je u zadnjih 10 dana crknio jedno 5-6 puta.... i za to sve su se (i još se) i oni izvinjavali na TB Reddit kanalu, tako da neznam kako tebi radi savršeno?

15 godina

Ja još uvijek koristim inicijalni setup od kolege Minneyara i RD radi bez problema za serije i fimove.
Ono što sam u zadnje vrijeme primijetio je to da ne pronalazi hrvatske, a ponekad niti jedne druge titlove za serije koje su prije uredno imale veći broj titlova za izbor. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Radi, ali je osakaćena usluga dosta, gotovo nemoguće pronaći kvalitetan 4k link za bilo sto novije, serije pogotovo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nikonja kaže...
Minneyar kaže...

Ne kažem da radi slabo ali RD puno brže pokreće fajlove i radi stabilno kod večih remux fajlova kod kojeg SVI imaju probleme sa bufferingom, plus to da je u zadnjih 10 dana crknio jedno 5-6 puta.... i za to sve su se (i još se) i oni izvinjavali na TB Reddit kanalu, tako da neznam kako tebi radi savršeno?

Kazem da za serije radi savrseno. Kod vecih datoteka/ filmova visoke kvalitete TB steka, trenutacno. 

A to sto koju sekundu duze ucitava rezultate mi nije relevantno, dapace, podesio sam da prvo uhvati sve rezultate sa svih scrapera prije nego mi ista pokaze, sortirano prema mojim zeljama. 

10 godina
Danas kada upalim bilo sto na stremiu krene loadat, upali se crni ekran te apliakcija crasha.

Ima tko slicno iskustvo?

Inace tcl c805

0 0 hvala 0
9 godina

Ma mene više TB izluđuje, sad i nije tako loše da imam ona 3 mjeseca RD....

Neznam kakav je prije bio TB ali čini mi se da su ispadi sve češči i češči plus to da je remuxe nemoguće gledat zbog konstantnog bufferinga. Možda nebi bilo loše da zaustave primanje novih korisnika dok ne riješe probleme jer je ovo blago iritirajuče.

Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina

Ja nemam tih problema.
sve je radilo OK da sinoc. sad imam problema sa pokretanjem aplikacije 

5 godina
nikonja kaže...

Neznam kakav je prije bio TB ali čini mi se da su ispadi sve češči i češči plus to da je remuxe nemoguće gledat zbog konstantnog bufferinga. Možda nebi bilo loše da zaustave primanje novih korisnika dok ne riješe probleme jer je ovo blago iritirajuče.

Možda banalno, ali promijeni si CDN na Torboxu na zapadnu europu umjesto na auto.

Ja nemam buffering nakon toga, a stvarno gledam sve i od remuxova i slabijih kvaliteta.

9 godina
BioZZG kaže...
nikonja kaže...

Možda banalno, ali promijeni si CDN na Torboxu na zapadnu europu umjesto na auto.

Ja nemam buffering nakon toga, a stvarno gledam sve i od remuxova i slabijih kvaliteta.

A sad ludo pitanje, gdje to promjenim? :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice