Telka do 4000 + - koja kn

poruka: 13
|
čitano: 4.597
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

37"-42" full hd, to su jedini uvjeti, sad neka okvirna cijena da bude 4000 kn, moguce je rastegnut koju kunu vise ako je bas potrebno, slusam preporuke,kritike ili mi dajte neki orjentir

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Telka do 4000 + - koja kn

pls pomozite jer je podosta hitno! hvalaaa

14 godina
neaktivan

Ako se možeš protegnuti još 200-300kn, onda LG 37LV3550

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dalo bi se rastegnuti, ali ipak bi 100+ cm.... (iako je gore i manje navedeno)

15 godina
neaktivan

evo ja ti preporučam PANASONIC TX-P42UX30E.

Jednostavno Panasonic plazme su pre dobre, što se tiče kvalitete slike najbolje što sam ja vidio od televizora. Ja osobno imam jeftiniji model c3e i prezadovoljan sam već 10 mjeseci...

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Onda LG 42LV3400, 42 inča (106cm), Full HD, 16:9, 3.5ms odziv - 4400kn

http://www.lg.com/hr/tv-audio-video/televizori/LG-led-lcd-tv-42LV3400.jsp

Pogledaj na http://www.nabava.net gdje ima za kupiti.

EDIT: Sad sam vidio ovaj gore Panasonic. Možda bi ti čak i to bio bolji izbor jer je jeftiniji a Panasonic ima malo bolju kvalitetu prikaza.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 22:00 (Beagle).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Beagle kaže...

EDIT: Sad sam vidio ovaj gore Panasonic. Možda bi ti čak i to bio bolji izbor jer je jeftiniji a Panasonic ima malo bolju kvalitetu prikaza.

mislim da bi mu bilo super da uzme panasonic, ne da imaju malo bolju nego dosta bolju jer tehnologija kao plazma daje bolju sliku nego lcd...

14 godina
neaktivan

citao sam da svi hvale panasonic, ali opet dosta ljudi kaze da ne uzimam plazmu, iskreno se ne razumijem previse u tv-uredaje pa zato i trazim savjete ;) hvala vam na pomoci, ukoliko jos netko ima nesto za preporuku slobodno preporucite

14 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Jednostavno Panasonic plazme su pre dobre, što se tiče kvalitete slike najbolje što sam ja vidio od televizora. Ja osobno imam jeftiniji model c3e i prezadovoljan sam već 10 mjeseci...

cini mi se da nema usb-a a to bi bilo ok imati pa ako je moguce da ima i to....

15 godina
neaktivan
gangxxxta kaže...
Zvjerkan kaže...

cini mi se da nema usb-a a to bi bilo ok imati pa ako je moguce da ima i to....

e sad nije baš da se za 4000 kn može na tv-u imat i super slika i svi điđe-miđe, ako ti je bit puštanje filmova s usb-a i gluposti uzmi bilo koji lg za tu lovu koji to ima, a ako ti je bit imati kvalitetnu sliku onda uzimaj bilo kojeg panasonica iz ovogodišnje serije. Panasonic ima čitač sd kartica...

Pricaju da se ne uzme plazma.. hmm pa one stare da jer se je događalo upečena slika i te gluposti.. ove sve nove panasonicove imaju nekakve gluposti koje nedozvoljavaju takvo što, evo ja na svojoj drži i dekstop od koma i sve i ništa sve 5... ono plazma je bolja tehnologija od lcd-a no troši više struje pa nije baš eko ..xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 23:58 (Zvjerkan).
15 godina
gangxxxta kaže...

citao sam da svi hvale panasonic, ali opet dosta ljudi kaze da ne uzimam plazmu, iskreno se ne razumijem previse u tv-uredaje pa zato i trazim savjete ;) hvala vam na pomoci, ukoliko jos netko ima nesto za preporuku slobodno preporucite

Oni koji ti savjetuju da ne uzmeš plazmu laprdaju bez veze,uvjeri se sam kod nekog tko ima kalibriranu plazmu pa više nečeš pogledati niti jedan LCD.Dakle omjer uloženo-dobiveno je kod plazme neusporediv u odnosu na LCD i kako se stvari odvijaju još dugo če plazma tehnologija prednjačiti u kvaliteti slike.

17 godina
gangxxxta kaže...

Plazme su dva koplja bolji izbor od LCD-a , a evo i zašto - vjernost crne boje, kontrast savršen, uniformno osvjetljenje ekrana (nema pozadinskog osvjetljenja koje probija ili je nejednoliko kao kod LCD-a)... Moderne plazme, posebno Panasonicove više ne pate od burn-ina, potrošnja im je svedena na razumnu mjeru, ali ih ipak treba ''ugledavati'' nekih 300-tinjak sati, i zatim ispravno kalibrirati. Tada ćeš vidjeti što je slika, posebno na kvalitetnom 720p ili 1080p ripu.

Preporučujem ti Panasonic P42U30E 42-inčnu plazmu, u emezzeti ti je oko 4000 kuna. Povoljnije i bolje za ti cijenu nećeš naći, vjeruj mi.

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina

Philips 42PFL5405H 4000 kn u Technomarketu.

LINK

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 14:26 (robimarko).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice