Spajanje televizije s kompjuterom

poruka: 6
|
čitano: 1.712
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Spajanje televizije s kompjuterom

Naime imam ovu televiziju, doticna nema hdmi ulaz te spajam s vga kabelom, odaberem u izborniku  pc ali iz nekog razloga nema slike?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Spajanje televizije s kompjuterom

da li si na racunalu narihatio da pustat sliku preko vga?

13 godina

TV ima VGA ulaz?

Zanima nas izlaz iz grafičke ili integrirane kartice.Trebaš u postavkama kartice odabrati TV kao sekundarni monitor.U win7 stisneš win-P i odabereš PC only ili projector only.Ovisno na koji izlaz si spojio TV.Za XP se ne sjećam točno.Nešto kao desni klik na desktop-properties-settings i tu prebacuješ monitor 1 ili 2

14 godina
neaktivan
Štupser kaže...

TV ima VGA ulaz?

Zanima nas izlaz iz grafičke ili integrirane kartice.Trebaš u postavkama kartice odabrati TV kao sekundarni monitor.U win7 stisneš win-P i odabereš PC only ili projector only.Ovisno na koji izlaz si spojio TV.Za XP se ne sjećam točno.Nešto kao desni klik na desktop-properties-settings i tu prebacuješ monitor 1 ili 2

Izlaz je iz graficke (ati 7750) sad problem je sto ja spajam monitor isto s vga(mislim da prvo ide iz dvi-vga) kabelom,tako da kad spojim televiziju nemam slike, a tako da i nemogu odabrati projector only, ima li nacina da prepozna automatski?

17 godina

Po linku koji si poslao piše da TV osim VGA ima i DVI ulaz, jesi li pokušao spojiti DVI kabelom? U tom slučaju bi monitor ostao spojen na VGA a TV bi trebao biti automatski prepoznat.

KaeR
14 godina
neaktivan
KaeR kaže...

Po linku koji si poslao piše da TV osim VGA ima i DVI ulaz, jesi li pokušao spojiti DVI kabelom? U tom slučaju bi monitor ostao spojen na VGA a TV bi trebao biti automatski prepoznat.

Ja sam bio malo nerazumljiv,mislio sam na ovaj converter tako da nemogu odjednom spojiti televiziju i monitor jer graficka ima samo jedan dvi izlaz, mogu li spojiti kompjuter s televizijom i onda sa win-P staviti na projector only ( iako sam bez slike) ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice