Smart tv-i i online gledanje

poruka: 10
|
čitano: 32.619
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Poštovani,kupio sam smart tv GRUNDIG 32vle7321bh ,zanima me dali postoji način da se instalira na njega flash player za gledanje online.

Ovo bi volio imati za gledanje online utakmica ,npr. na "euronogomet.com" i sl.

Postoje linkovi na kojima je potrebna registracija,dali možda na tim linkovima ne treba flash ? zna li tko ?!

Postoji li koji model smart tv-a da podržava flash ??

Eto,nekoliko pitanja za znalce,unaprijed hvala .

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Smart tv-i i online gledanje
Ako TV ne podrzava tj nema flash instaliran ne postoji. Flash imas na Samsung, Sony, proslogodisnjem modelima LGa it'd.
17 godina
neaktivan
Re: Smart tv-i i online gledanje

Budeš ljubazan ukoliko znaš koji točno modeli podržavaju flash ili mi reci što moram tražiti ,dal piše da podržava flash ili kak drugačije ?? Hvala.

14 godina

Da  , trebalo bi pisati da podrzava flash  . Na tvom mjestu bi  taj TV koji imas spojio HDMI kabelom s kompom koji svakako podrzava flash i onda mozes gledati streamove na TVu  .Sumnjam da ti se isplati kupovina novog samo zbog toga , osim ako te bas ne zuljaju pare u dzepu .Uglavnom svi ovi noviji smart TV boljih brendova ga podrzavaju osim ovogodisnje serije LGa koja ga ne podrzava iz samo njima poznatih razloga . 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 1:43 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Veliš svi bolji ?!

Ja ne pronalazim ni jednog gdje bi pisalo da podržava flash.

Povezivanje s pc-em mi nije opcija jer baš zbog tog želim takav tv,želim maknut pc iz dnevnog boravka,a sve što trebam je internet i taj stream.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 23:30 (CROIMANI).

0 0 hvala 0
14 godina

Koliko znam sigurno flash podrzava  Samsungova F 6xxx ,7xxx i 8xxx  serija iz 2013. ,naravno novija ovogodisnja H 6xxx 7xxx 8xxx serija  i ako se ne varam LG LA serija iz 2013 . Za druge brandove i druge  serije kod samsunga ne znam ,ako neko ima samsunga  ostalih serija neka ti potvrdi . ugl znam sigurno da ovogodisnja LG LB serija ne podrzava flash , jer imam takav. Ne znam koliko si mislio potrositi i koju velicinu TVa zelis, ali obrati paznju na model 40H6400  . Evo pogledaj video , covjek na 3`47" jasno kaze da podrzava flash . Sad se skontaj koje mogucnosti i  koliku dijagonalu zelis , raspon cijena ovih modela je od 4000 pa nadalje. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 2:49 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

kupi android tv usb/hdmi box, 400-500 kn, spojis na telku, staviš xbmc i imaš stream svega i svačega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.10.2014 3:19 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Da,najvjerojatnije ću i uzeti neki android tv box,jer ovo s tv-om je preskupa verzija.

Može li netko rečiu na što se treba paziti na android box-evima ili neka preporuka s ebay-a recimo i pojašnjenje zašto ?!

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
14 godina

obavezno 4-jezgreni proc i min 1gb rama i android 4.2.2

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2014 3:31 (Cryogenic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozz, imam LG 32LB5800, i interesuje me kako da instaliram flash player da bi mogao gledati streamove online.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice