Samsung pn42c450 ili panasonic tx-p42x20e

poruka: 4
|
čitano: 2.631
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

molim  stručnu pomoć, u dilemi sam između ove dvije plazme. postoji li neka prevaga u korist jednog ili drugog tv

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne znam za pn model, ali TX-p42x20e je definitivno best-buy u rangu jeftinijih televizora. Odlican kontrast, SD prikaz najbolji u klasi, odlican downscale HD materijala na rez ekrana (1024x768), obilje konektora, sto analognih, sto digitalnih, CI, True Cinema mode (moze posluziti za kalibraciju), svjetlina odlicna, kontrast isto. Panel ima 100000 radnih sati deklarirano. Cijena je od 4200 do 4800 kn. Ako hoces jeftiniju soluciju odlican je LG 42PJ350 za nekih 3800 kn. Pozdrav.

Specifikacije i recenzije na hdtehnologija.com

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 22:17 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung pn42c450 ili panasonic tx-p42x20e
Pudge kaže...

hdtehnologija.com

HDTelevizija.com

Smijeh

Vidio sam ga u trgovini i slika super izgleda na njemu. Mislim da se HD vrtio. Sličan ko moj P42S20E, samo taj valjda nema uopće Neo PDP.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
RE: Samsung pn42c450 ili panasonic tx-p42x20e
Hyperion kaže...
Pudge kaže...

hdtehnologija.com

HDTelevizija.com

Smijeh

Vidio sam ga u trgovini i slika super izgleda na njemu. Mislim da se HD vrtio. Sličan ko moj P42S20E, samo taj valjda nema uopće Neo PDP.

hahaha, lapsus. I da, nema NeoPDP, ali slika u SD (kakva se gleda u 95 % ljudi) je odlicne kvalitete, strasan kontrast, meniji na nivou, funkcionalan daljinski s kojim nemoras nisanit tv da bi promijenio kanal i game mode (kojemu je uloga sprijeciti burn-in kod statickih podataka na ekranu), odlican analogni, jos bolji digitalni tuner za DVB-T. Jedina mana je malo zastarjel dizajn, al ako ti je dizajn na prvom mjestu odluci se za gore navedeni LG. Po kvaliteti slike u SD malo iza x20e, ali odlicnog dizajna i 1000 kn manje.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice