Samsung LED UE-40D8000 TV

poruka: 9
|
čitano: 4.321
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Samsung LED TV problem sa zvukom

Imam TV Samsung LED UE-40D8000 i imam problem sto nemogu da brebacim nikako zvuk sa stereo na mono jer neki kanali naseg kablovskog operatera primaju zvuk u mono kao sto je RTL i NovaTV a ja zbog tog na njima nemam tona,dal je neko imao slicnih probelma

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 13:09 (Roki-s).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Samsung LED TV problem sa zvukom

Aaaaa pa zar niko nema neku ideju..........,koliko sam skuzio svi su kanali u DTV stereo a analogni mono i nikako nemogu da kombinujem da neki budu u DTV stereo a neki mono.

Pozdrav

14 godina
neaktivan

A da prijavis kvar kablovskom operateru i kazes im da na navedenim kanalima nemas zvuk?

13 godina
neaktivan

Kablovski operater upoznat o tom,obrazlozenje: ne samo za te kanale nego za jos neke primamo signal za zvuk MONO i tako ga dalje emitujemo.Samo da je moguce promjeniti opciju zvuka na TV iz STEREO u MONO kao kod drugi brendova bilo bi rjesenje problema,ili nesto postoji sto neznam na njemu ili to nije moguce jer u toj opciji se nudi samo STEREO .... nekontam sto je to tako

17 godina
neaktivan
Roki-s kaže...

Kablovski operater upoznat o tom,obrazlozenje: ne samo za te kanale nego za jos neke primamo signal za zvuk MONO i tako ga dalje emitujemo.Samo da je moguce promjeniti opciju zvuka na TV iz STEREO u MONO kao kod drugi brendova bilo bi rjesenje problema,ili nesto postoji sto neznam na njemu ili to nije moguce jer u toj opciji se nudi samo STEREO .... nekontam sto je to tako

Primaju oni {#}  ali ne MONO!!

Koje kretensko obrazlozenje! Kazi da smo sada 21 stoljece i da oni mogu "dilati" pseudo stereo iliti dual mono ili kako vec samo da stvar dela. Nije ti TV krvi vec operater.

Je, moguce je da oni zbog tehnickih smetnji primaju MONO ali to bi trebalo biti privremeno. Kako to da Nova@ TV salje mono zvuk u Hrvatskoj gdje je sve u DVB-T "tehnici"???

Da ne tupimo, prijavi operatera kod nadleznih ali prije toga zapreti njima.

Kako prebaciti BUG DVD u DivX da mi stane na obicni CD. (probao sam sa Dr DivX ali nejde)
17 godina
moderator
Roki-s kaže...

Imam TV Samsung LED UE-40D8000 i imam problem sto nemogu da brebacim nikako zvuk sa stereo na mono jer neki kanali naseg kablovskog operatera primaju zvuk u mono kao sto je RTL i NovaTV a ja zbog tog na njima nemam tona,dal je neko imao slicnih probelma

A nevezano za ovaj tvoj problem sa zvukom, reci kako si zadovoljan s tim televizorom? Baš sam neki dan čitao vrlo pohvalnu recenziju...

...
13 godina
neaktivan

Inace u mom domu je sve od bezzicnih slusalica pa nadalje sve Sony pa je tako bio u opciji KDL40LX905 ali kad sam vidio sa svojim "okicama" razliku u jednom momentu ista slika na ova dva modela istog trena je Sony otpao,ostrina brzina,jasnoca u velikom kutu gledanja slike je ono sto je u prvom momentu presudilo.Ovaj TV ima pravu dubinu kod 3D,ima konverktor iz 2D u 3D,brz Wifi,cita sve formate videa na USB,odlican dizajn.

E sad uocene mane: moras uci u 4 podmenija da bi aktivirao PIP,dok na mom STAROM LCD Samsungu postoji tipka na daljinskom sa kojom aktiviras PIP,isprobao sam ta tipka funkcionira i na ovom LED (znaci mogli su je dodati i na njegovom jer je velik ko cigla),nemogucnost da poredas kanale prema zelji,PIP samo uz HDMI,bas bi mogao biti bolji ali kad pogleds kako je tanak ovo je odlicno.Odabir je trajao dugo usporedio sam ga sa dosta drugih brendova i misljenja sam da je serija 8 za druge nedostizna u pogledu kvalitete slike.

Pozdrav.

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
Re: Samsung LED UE-40D8000 TV
Roki-s kaže...

Inace u mom domu je sve od bezzicnih slusalica pa nadalje sve Sony pa je tako bio u opciji KDL40LX905 ali kad sam vidio sa svojim "okicama" razliku u jednom momentu ista slika na ova dva modela istog trena je Sony otpao,ostrina brzina,jasnoca u velikom kutu gledanja slike je ono sto je u prvom momentu presudilo.Ovaj TV ima pravu dubinu kod 3D,ima konverktor iz 2D u 3D,brz Wifi,cita sve formate videa na USB,odlican dizajn.

E sad uocene mane: moras uci u 4 podmenija da bi aktivirao PIP,dok na mom STAROM LCD Samsungu postoji tipka na daljinskom sa kojom aktiviras PIP,isprobao sam ta tipka funkcionira i na ovom LED (znaci mogli su je dodati i na njegovom jer je velik ko cigla),nemogucnost da poredas kanale prema zelji,PIP samo uz HDMI,bas bi mogao biti bolji ali kad pogleds kako je tanak ovo je odlicno.Odabir je trajao dugo usporedio sam ga sa dosta drugih brendova i misljenja sam da je serija 8 za druge nedostizna u pogledu kvalitete slike.

Pozdrav.

tnx na detaljima iz prve ruke...

Ovo boldano mi je jako čudno - jesi siguran da nema opcije za to? Taj televizor ima satelitski prijemnik, pa praktično može imati na tisuće programa i da se oni ne mogu složiti prema želji zvuči mi nemoguće.

A s obzirom da kažeš da si dugo birao, jesi možda pogledao i model D6750? O njemu nema po webu puno tekstova, a trgovci tvrde da je taj model po svemu osim dizajnu i CMR-u (400 napram 800) identičan modelu D8000. Dosta je jeftiniji (mada i dalje spada u skuplje modele), a s njim dolaze čak troje naočale...

I još, usput, kako ti izgleda YouTube na D800? Negdje sam vidio da se neki žale na tu reprodukciju...

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 0:04 (Miro).
13 godina
neaktivan

Sto se tice kanala i redanja stanje je takvo nisam nasao opciju da ja mogu da ih poredam po svom izboru,prihvatam da mozda postoji nacin ali ja ga nisam nasao.Sto se tice nekog drugog tipa LED TV ja sam ti u zivotu uvjek "uzimao" najbolje od TV do zena pa sad imam situaciju da na ovom nemam ton na dva favorit kanala a i zena me zeza svaki dan hahah.,a sto se tice YouTube slika je za velicinu palena odlicna.

Pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.12.2011 14:57 (Roki-s).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice