Samsung LE-32B530 i servisni meni

poruka: 4
|
čitano: 2.791
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zanimame dali se gubi garancija ulaskom u servisni meni ovog televizora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung LE-32B530 i servisni meni

Ne gubi se garancija ulaskom u servisni meni ali se gubi ako u servisnom meniju napraviš promjene koje se ne mogu vratiti. Na stranici hdtelevizija.com u recenziji TV-a objašnjavaju kako su dobili bolju sliku sa kalibracijom boja ali se ja ne usudim prčkati po tome jer je napomenuto da se ulazi u meni i promjene koje se rade mogu utjecati na garanciju i na sliku.

15 godina
neaktivan

Nije ništa mijenjano oko kalibracije i slično. Ali slučajno sam stisnuo vračanje na tvorničke postavke i od tog dana brojčanik sati rada i datum prvog uključenja vratili su se na početak.Sad me brine da bi to mogao biti problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samsung LE-32B530 i servisni meni
draž kaže...

Nije ništa mijenjano oko kalibracije i slično. Ali slučajno sam stisnuo vračanje na tvorničke postavke i od tog dana brojčanik sati rada i datum prvog uključenja vratili su se na početak.Sad me brine da bi to mogao biti problem.

Kakav bi to mogao molim te biti problem? Ako se kvaliteta slika nije promijenila neka te ne zabrinjava brojčanik sati rada, puno prije ćeš zamjeniti TV nego šta će taj brojčanik pokazati ne znam ni ja šta...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice