Prvo pokretanje philips lcd

poruka: 12
|
čitano: 7.500
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozzz kupio sam philips 42pfl5603d/12 lcd i sada kad sam ga spojio neradi ni daljinac tj nemogu odabrati jezik ovi u servisu kazu da mogu doci za par dana tj. da treba podesiti nesto u tv jer nasa hr mreza ga zablokira dali je to moguce sam ili da cekam ove iz servisaPlač

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Prvo pokretanje philips lcd

...? hr mreža blokira TV (daljinac)?? -bježi od takvog servisera. -Muljaju te, samo čekaju da prođe par dana, pa za popravak imaju 45 dana.. traži odmah novi, bez servisa, jer za novu stvar imaš pravo tražiti da radi.

(ipak prije provjeri baterije.) Izlanuo se

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan

Daj ako si ga kupio odmah nosi tam gdje si ga kupio i to odmah .

Da li si siguran da nemoze radit daljinac .

Probaj sa strane pokretat tv tipke sa strane .

Da nisi nariktao dvb-t ?

U slucaju da jesi moras odredit da je drzava Njemacka da ti digitalni kanali prorade .

Meni moze biti na Hr.

16 godina
neaktivan

nisam samo sam ga ustekao u struju i nije mi dao nikakve funkcije da njenjam stoji na odabiru jezika a tipke nemaju nikakvu funkciju ni na tv ni na daljincu

ovi u servisu kazu da se mora nesto podesitui sada neznam ni sam vise jel u ducanu kazu da je to normalno jel on neki ku.... sam automacki ocita a posto to nisu zapadne drzave onda ga blokiraju pa se mora nesto unesti u njegovom meniu putem kodova

BANANA

0 0 hvala 0
16 godina

država nema veze stim (osim banana-država) ... istina treba staviti na npr. njemačku, dok ne pronađe digitaliju, kasnije staviš hrv. meni... ali tebi ne radi (TV). Ni prvi, ni zadnji, neispravan 'iz kutije'...

-isključi ga iz struje, ponovo uključi, ako se ništa ne dešava recimo 5min -reklamiraj.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
neaktivan

gaso636 kaže...

nisam samo sam ga ustekao u struju i nije mi dao nikakve funkcije da njenjam stoji na odabiru jezika a tipke nemaju nikakvu funkciju ni na tv ni na daljincu

ovi u servisu kazu da se mora nesto podesitui sada neznam ni sam vise jel u ducanu kazu da je to normalno jel on neki ku.... sam automacki ocita a posto to nisu zapadne drzave onda ga blokiraju pa se mora nesto unesti u njegovom meniu putem kodova

BANANA

zašto se kupuje nesto sto je vec na milion stranica pisalo da nevalja .
Od prve akcije Metroa pa nadalje .
Sada ga prodaju jos jeftinije samo da se riješe tih modela .
16 godina
neaktivan

Ne uspjevam dobiti DVB kanale iako imam izvrsnu antenu (na starom DVB prijemniku bez problema pronalazi kanale). Sada čitam da nešto treba staviti na njemačku ali ne kužim što (jezik sam stavio da je hrvatski).

Stavio sam zadnji firmware no ne pomaže. Kod traženja programa imam opciju jedino da odaberem regiju eastern europe, western europe, UK, France sve regije sam pregledao i nije našao dvb kanale.

Može meni netko to korak po korak objasniti pa platim čevape i pivu ;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanemarite moj gornji post, otisao sam na automatsko traženje, stavio njemačku i pronašao je kanale.

Hvala...

16 godina
neaktivan

Sada mi jedino nije jasno zašto na HDtv promo kanalu televizor javi "nepodržani video format". Mislim TV je HD pa valjda može potegnuti sve formate, ništa mi više nije jasno...

0 0 hvala 0
16 godina

HD, Full-HD, HD ready, i ostale takve oznake imaju različito značenje. Može ekran podržavati HD ali ne i tuner itd. Prvi modeli zapravo nisu ni imali prijemnik... koristio se satelitski ili DVB-T zasebni prijemnik, zapetljano, s razlogom-da se bolje proda.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Veli full HD http://www.p4c.philips.com/files/4/42pfl5603d_10/42pfl5603d_10_pss_eng.pdf

Gledam da nije opet nekakava glupost u postavkama...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vipjerry kaže...

Veli full HD http://www.p4c.philips.com/files/4/42pfl5603d_10/42pfl5603d_10_pss_eng.pdf

Gledam da nije opet nekakava glupost u postavkama...

Full HD je samo rezolucija. Tvoj ne podrzava mpeg4 codec u kojem se emitira HD Promo.
http://www.mojtv.info
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice