Preporuka UPS za plazmu

poruka: 3
|
čitano: 1.634
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Preporuka UPS za plazmu

Lijep pozdrav svima.... ovako: ovih dana otišla mi plazma u servis, informacija koja je došla od njih je da je kvar u MREŽI znači napajanje.... kako sam u dijelu Hrvatske gdje malo-malo nestane struja pa dođe naglo i onda to tako 3 puta u minuti nije ni čudo da se desila ta stvar..... Cijena popravka je samo 1.450kn katastrofa.... e sad da nebih ubuduće došlo do takvih stvari zamolio bih vas da mi preporučite UPS uređaj koji bih zaštitio moju plazmu 42PX80 od ovakvih stvari ubuduće... zamolio bih nekoliko savijeta i preporuka konkretnih modela.... unaprijed veliko HVALA, živili....

PS: gledam ove UPS Online koji papreno koštaju preko 2000kn, dajte neko jeftinije riješenje.... 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Preporuka UPS za plazmu

mislim da bi ti ovakva bedastoca bila dovoljna da zgasis tv kad ti nestne struje http://www.trgovina-racunala.com/ups-apc-be400-gr/0340540/mrezna-oprema---pasivna/  .Cudno da je mrezni dio tak los na plazmi.Mozda te ovaj ne zadovoljava snagom ili mogucnosti programiranja ali mislim da netrebas gledat 2000 na vise kuna rjesenja za servere

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
RE: Preporuka UPS za plazmu

Hvala na odgovoru.... znači ovaj uređaj bih štitio plazmu od naglih promjena u struji kod naglog dolaska i nestanka struje i to čestih?????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice