Da li netko ima doticni televizor?
Kako ste zadovoljni?
Da li netko ima doticni televizor?
Kako ste zadovoljni?
Evo danas je kupio..
prvi dojmovi su odlični...slika je fenomenalna...hrt hd je briljantan,a što se tiče ostalih programa oni su analogni,ali svejedno na zavidnoj kvaliteti...naravno jos da je namjestim kroz koji dan....
najviše me je dojmilo kada sam ju spojio na komp...Sapphire radeon x1950 xtx..odmah je sve proradilo,a kada sam upalio na HD rezoluciju..to se mora vidjeti..
šta se mene tiče čista DESETKA...
poz
Meni je slika na HD rezoluciji odlicna, medutim kada gledam programe preko ugradenog DVB-t prijemnika slika je razocaravajuca. Kakva je Tebi slika na obicnim programima (HTV1,1, Nova, RTL) preko ugradenog digitalnog prijemnika?
te programe gledam preko digitalnog zemaljskog tunera marke quadro...kupio ga u metrou za nekih 200 kn...
preko njega je slika puno bolja...nova ima najbolju sliku a rtl,htv je malo slabija....
analogni signali nisu bolji ni na drugim lcd-ima tako da ne brini...
nisu te televizije za to ni namijenjene...uživaj u hd filmovima i igricama,a kada se program prebaci u HD tada smo na konju jer ovaj lcd ima MPEG 4 tuner,a to će biti standard za gledati sve HD programe..
pozdrav
Goodie imaš Playstation 3,ako imaš super će ti raditi, samo trebaš kupiti neki kabel za bolju sliku i slika je dlična
!!!!!!!!!!!!!
Ej, goodie još sam nešto zaboravio kupi GTA 4 ,ako imaš PS3 jer je grafika odlična i igra odlično radi
Pozdrav
Nema problema,kupiti ću igrice....samo da izađu ove malo novije...ne brini!!!!
Goodie imaš Playstation 3,ako imaš super će ti raditi, samo trebaš kupiti neki kabel za bolju sliku i slika je dlična
!!!!!!!!!!!!!
HDMI kabel je kupljen......slika je fenomenalna...vidio si i sam
GTA 4 stiže za koji dan,pa navrati da se poigramo...
pozdrav
@ Sebo legend: slobodno koristi gumb uredi na ne nabijaš postove
Kupio i ja. Ne mogu dobiti mpeg4 signal. Pokušavam na 754 MHz, napiše mi da je signal fair, ali dobijem samo isprekidani zvuk, bez slike. Imaš li kakav savjet?
Bok!
Da li imate problema sa isprekidanim i pucketajućim zvukom na prijemu digit.programa?
Ja imam na 37" PFL5603D/10, osim HRT2 i MPEG4 testnog (bez slike, samo zvuk jer tv ema MPEG4)
ja živim na području Rijeka pa taj hrt hd gledam na frekvenciji 594 MHz i nema nikakvih problema sa zvukom.
Probaj vidjeti kamo ti gleda antena pa pokusaj malo srediti ili probaj na neku drugu frekvenciju.
bok ljudi!
dali je netko probao taj tv na pc-u i u igricama? dali se osjeti kakav input lag, jer vani ljudi pričaju da mu je dosta velik (mislim input lag) lol...
ma to pricaju oni koji neznaju da se mora isključiti opcija HD NATURAL MOTION u podesavanju slike na lcd-u...
kada se to isključi laga praktički nema...ima ga malo ali je zanemariv...
ovisi šta se igra,ako igras npr COD 4 ili 5 tu će biti problema jer sa pingom i tim malim lagom nećeš moći parirati igracima koji igraju na monitorima...
to ti mogu argumentirati jer i sam igram na tom lcd-u...
ali što se tiče kvalitete ekranskog prikaza igara i samih windoza...savršenstvo u rezoluciji 1080p..
naravno to uvelike ovisi o grafičkoj kartici..ona mora podržavati tu rezoluciju..moja je ATI RADEON X 1950 XTX...
POZ
fala...
Hvala na odgovoru, goodie!
Frekvencija mi je OK, jer sam je saznao od frajera s HTV-a. Možda sam u nečemu pogriješio prilikom instalacije? Naime u dućanu su mi rekli da na početku kada me tv pita gdje sam, odgovorim u Francuskoj. Jesi li i ti dobio takvo uputstvo? I daj mi napiši kada si u meniju na instalaciji, kada izabereš ručnu instalaciju, na kojem području ti je sustav: zapadna europa, istočna europa, velika britanija ili francuska?
Ja sam dobio isto takvo uputstvo...a znas zašto...?
Ti lcd-i su namijenjeni za francusko tržište,to možeš vidjeti na philipsovom webu ako odaberes francusku verziju stranice.
A šta se tiče odabira sustava u meniju mislim da isto tako moras odabrati francusku,ali ja sam išao na automatski jer nisam točno znao.
Možeš i pomoću usb sticka da podignes verziju softwarea lcd-a...sve ti pise u uputstvima,a file za to skines sa neta i to na francuskom dijelu supporta za dotični model...
OK, hvala, pokušat ću sa softwareom. Inače, u međuvremenu mi je sam televizor, prilikom ažuriranja programa, našao HD promo. Nema slike, zvuk isprekidan i piše NEPODRŽANI VIDEO FORMAT!!! Da ti ne primaš taj signal normalno, imao bih osjećaj da su mi prodali tv koji uopće nema MPEG4 receiver (odnosno muda pod bubrege).
Ja taj signal primam normalno...slika i zvuk su normalni..nema problema nikakvih.
Možda ti kvaliteta odnosno jačina signala nije dovoljna za primanje tog programa...
Na daljinskom ako pritisneš 062596 + info tipku ulaziš u skriveni meni lcd-a i tamo možeš vidjeti dali imaš mpeg 4 decoder unutra...
sretno
Hvala na šifri. Imam receiver. U međuvremenu mi se i slika počela isprekidano pojavljivati. Očigledno bi mi trebao jači signal (cijelo vrijeme šara između fair i good). Koje jačine je tvoj signal? I još jedno pitanje, što ti piše kada stisneš tipku info dok gledaš HDTV Promo, koji signal primaš? Meni piše DVB, ne bi li trebao biti MPEG4?
To ti je sigurno do jačine signala koji primaš....
Meni je signal "good", a kada stisnem info piše DVB (digital video broadcast,standard za digitalnu zemaljsku televiziju) isto kao i tebi, sound je MPEG2/0,zbog toga oni koji imaju tv sa mpeg2 reciverom primaju samo zvuk od tog programa :-(
Ti bi trebao staviti obično pojačalo na antenu (vjerovatno imaš riblju kost ili logaritamsku) i problem bi bio riješen :-)
pozdrav i slobodno pitaj sve šta te zanima.....
pozdrav
OK, hvala. Probat ću s pojačalom.
U tehnomaxu su na papiru pored ovog televizora napisali da ima
DVB-T, DVB-T mpeg4 i DVB-C tunere!!
Je li istina ovo za DVB-C?
Gledam TV preko kabelske (B-net), a ne bi htio imati dodatne tunere pored televizora (ionako imam previse daljinskih).
I drugo. Ima li kakvo objasnjenje za to da taj neki quadro tuner od 200 kn daje bolju sliku od tunera u ovom televizoru?
Zahvaljujem...
Na skeniranju DVB signala odaberem francusku (ili njemačku) i pronađem
uredno HRT1,2 RTL i Novu i nakon par minuta normalnog rada programa 4-5
minuta slika prdne tj razlije se kao da se izgubi signal (zvuk počne cvrčat
i slika se pretvori u gomilu razlivenih kockica) i nakon prebacivanja na
analog i nazad ponovno radi ali opet po par minuta i opet isto (ponavlja
se).
Antena je postavljena OK jer do jučer mi je radilo 2 godine na istoj anteni
na Sony-ju DVB signal i sve je bilo OK
Ajde neka mi netko kaže kada gleda hrt HD i kada stisne tipku INFO...šta piše pod SIGNAL...dali piše samo DVB ili DVB-c?
postovanje,
jel mozda netko zna gdje se moze skinuti novi software za ovaj lcd
Odi na francusku stranicu od philipsa i tamo imaš baš taj model...malo će te zezati jezik,ali kada budeš na support stranici tamo možeš jezik prebaciti na engleski...ili probaj ovdje
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=FR&slg=ENG&sct=LCD_EXTRA_LARGE_GT40_SU&cat=FLAT_TV_CA&session=20090402032739_89.201.186.112&grp=TV_GR&ctn=42PFL7403H/10&mid=Link_Software&hlt=Link_Software
hvala,probat cu pa javim