Da li moze posluzit ovaj tv za gaming ?

poruka: 14
|
čitano: 3.609
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Cale hoce novu veliku plazmu da kupi a meni ce da dadne ovu stariju tv/plazmu.
Gruding VLE7321BH.
Znaci ja sam htio sebi uzet neku plazmu za gaming obicnu full hd do 22 ili 24 inca sa 60/70hz nesto jeftino za pocetak uz gtx 1060 graficku(koju cu da kupim za par dana)
Sad me zanima jel mozda mi bolje da ovu plazmu spojim i koristim od 32 i kak ce mi sluzit ima li neko iskustva ? sto se tice fps igara rust/csgo.

Specifikacije:

DISPLAY:
80 cm (32") LED 16:9 DCP
178* horzontal and vertical view
FULL HD WUXGA 1920x1080
Picture perfection rate 200 HZ
Smart inter@ctive TV 2.0

TV TUNERS:
100 Analog channels
1000 DVB-T
1000 DVB-C
6000 DVB-S2 Satellite tuner integrated

DIMENSIONS and WEIGHT:
73,2x42,5x4,4 cm / 73,2x48,8x21,0 cm with stand / net 8,5 kg

PORTS
1 Euro AV socket. PC-input. PC Audio-in. Digital Audio out optical
(SPDIF). Cinch AV for camera recorder. YUV-input. 4 x HDMI.
HDCP via HDMI. 2 x USB 2.0 connector. RJ 45 port. Headphones.
Common Interface (CI+)
Jack8
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jesi ti normalan tvoj stari bi u 2017 godini išao kupovati plazmu koje se više ne proizvode. A što se tiče gaminga normalno da mogu playstation i Xbox radit na plazmi.

Sad sam tek vidio. To što ti očeš kupit to nije plasma nego obični LED LCD televizori. Mogao si u ove dvije godine na forumu naučit razliku. A 32 incha je previše ako misliš spajat PC na to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 15:34 (zeroname).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Da li moze posluzit ovaj tv za gaming ?

ti ne citas dobro il ista vec ?
Stari hoce da kupuje novu plazmu/tv/LEd sta vec skroz drugu (mozda lg,sony sta ja znam sta hoce i valjda vece nesto)
A meni ostaje ta gruding, pa pitam jel je mogu iskoristit tu gruding 32inc 200hz za gaming ili da kupujem od 24inca neki 70hz monitor full hd.

Jack8
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 16:17 (jack8profile).
12 godina
jack8profile kaže...

Stari hoce da kupuje novu plazmu/tv/LEd sta vec skroz drugu (mozda lg,sony sta ja znam sta hoce i valjda vece nesto)
A meni ostaje ta gruding, pa pitam jel je mogu iskoristit tu gruding 32inc 200hz za gaming ili da kupujem od 24inca neki 70hz monitor full hd.

Nije bitno koliko hz ima. Da ima 1000hz a visoki input lag neces bas s veseljem igrati cs:go. Ako mislis igrati takve igre po meni ti ne vrijedi koristiti televizor.

13 godina
jack8profile kaže...

1. Nemoj flat televozore zvati plazma jer samo zbuniš ljude :)

2. Provjeri dal će ti biti prevelik s udaljenosti s koje misliš gledati

3. To ti nije 200Hz, bar ne refresh rate i ulaz od 200Hz

4. Najbitnija stavka ti je input lag, a to ovdje ne vidim. Probaj pronaći u papirima, il neki review na netu. To ti je na nekim televizorima veliko jer im je bitnije da dobro obrade sliku, a ne brzo prikažu.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
odjavljen
zeroname kaže...

Jesi ti normalan tvoj stari bi u 2017 godini išao kupovati plazmu koje se više ne proizvode. A što se tiče gaminga normalno da mogu playstation i Xbox radit na plazmi.

Sad sam tek vidio. To što ti očeš kupit to nije plasma nego obični LED LCD televizori. Mogao si u ove dvije godine na forumu naučit razliku. A 32 incha je previše ako misliš spajat PC na to.

Zašto bi 32 bilo previše, pa ljudi koji imaju para kupuju 32 inčne monitore... Drugi je problem što će mu možda slika biti mutna i ružna, ili će imati input lag, ali što se tiče same veličine je sasvim ok.

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
15 godina

Tu ti je jako bitan input lag moras vidjeti za taj model koliki je.Recimo kod mene je tv sony kdl705wb ako se ne varam 32" i odziv je 14ms sto je idealno sve preko 30ms netrebas ni gledati za igranje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Spojio sam laptop na ovaj tv gruding 32 preko hdmi.
Asus k730 intel hd 3000 graficka i 8gb rama i5 cpu.
Upalio sam csgo i osjetim da mis kaomalo leti kasni ali mi je mis klasican low dpi mozda ?
Grafika izgleda bolje nego na laptopu, mnogo je slika ostra i jasnije boje.

Ali sto se tice fpsa isti, samo mis osjetim kako mi je labavo, mozda zat sto koristim obican mis od 2eura xD ?
Da li ce bolje raditi manji input lag ako spojim na pci kablo ili je hdmi bolji ?
I mozda ce bolje raditi na pc kad bude gtx 1060 manji input lag ?
Jack8
15 godina

Mozes pokusati sa novim misom koji moze mjenjati dpi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.4.2017 17:08 (dreadmoore).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
jack8profile kaže...
Spojio sam laptop na ovaj tv gruding 32 preko hdmi.
Asus k730 intel hd 3000 graficka i 8gb rama i5 cpu.
Upalio sam csgo i osjetim da mis kaomalo leti kasni ali mi je mis klasican low dpi mozda ?
Grafika izgleda bolje nego na laptopu, mnogo je slika ostra i jasnije boje.

Ali sto se tice fpsa isti, samo mis osjetim kako mi je labavo, mozda zat sto koristim obican mis od 2eura xD ?
Da li ce bolje raditi manji input lag ako spojim na pci kablo ili je hdmi bolji ?
I mozda ce bolje raditi na pc kad bude gtx 1060 manji input lag ?

To ti je input lag.

Pogledaj dal tv ima unaprijed podešene profile, pa odaberi Gaming.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
11 godina
neaktivan
A ima gaming mod ali opet je isto.
Nez da nije mozda sto je graficka int hd 3000 i sto na laptopu istovremeno radi slika i na plazmi, dok kod nekih laptopa se slika ugasi a samo na tv prikazuje ?
Kad nemam trenutno pc da testiram sa pci kablom mozda bi to sta bilo bolje ? ili je hdmi bolji ?
A mozda je i zbog misa, jer mnogo dobro izgleda slika i ako je sve na low kao da je na high.
Jack8
17 godina

Bolji je HDMI od VGA kabela

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Čisto sumljam da ce noob koji zove sve televizore "plazma" osjetit razliku izmedu 20ms i 50ms input laga na tv, s tim mišem od 2 eura lol

Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Svaka cast sto si mi spustio :O
Jack8
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice