Da li mi netko može objasniti razliku izmedju ova 2 modela. Oba nadjem na internetu, ali ne kuzim koja je razlika izmedju njih. I naravno preporuka koji od ova 2 kupiti. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LM serija je model 2012, a LA 2013 godina....sta se tice funkcija sve je slicno dosta eventualno dizajn malo prominjen i to je to....sta se tice preporuke koju kupit ako mozes protegni se na 42LA660 nezz kolika ti je razlika u cijeni alj isplati se jer lg trenutno do kraja godine od te serije pa nadalje daje 5godina garancije sta isto nije mala stvar.LP
Razlika je i u jačem Dual core procesoru te novom softweru. Također je dorađen i MagicMotion daljinski.
Upravo sam kupio prije cca 14dana LG42 LA640S i mogu reći da je super TV i puno nudi za cijenu, a jaći model LA660S mislim da samo dolazi sa drugim daljinskim True Motion+standardni daljinac i to je jedina razlika u odnosu na ovaj ali je i cijana malo veća...
42LA660 ima kako ga lg naziva cinema screen ekran,sta se tice daljinca dolazi samo magic motion neidu dva u paketu nego samo taj i ima 5god garancije dok su modeli ispod 2 godine.
42LA660S dali ima onu mogucnost da se gledaju dva kanala od jednom?
Nema niti jedan tv, jedino samsungova serija f7000 i f8000.