Lg 32lb76-zd problem

poruka: 3
|
čitano: 3.519
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Lg 32lb76-zd problem

Pozdrav narode.

Imam problem sa navedenom telkom.

Naime, na telki mi se pojavljuje error '' nije programirano '' ako želim gledat DTV.

A analogna telka mi radi..

Sad, ja mislim da je otišao onaj digitalni reciver u telki?

Neznam, nisam puno u tome...

Može pomoć?

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Lg 32lb76-zd problem

pozdrav,prije 10 dana sam kupio lg 42lk430 i sve je sljakalo samo se dtv kanali gubili,tj  prvo se iskocka slika i ode zvuk i onda izbaci no signal,na analogiji sve sljakalo,probao ga na 3 razlicite antene uvijek isti problem,i na kraju ga vratio i dodao 300 kn za lg 42lk45o,koji radi kao sat,izgleda je ovaj prosli imao jako los tuner ili mu je trebalo updejtati firmware ,ali na lg stranici sluzbenoj nema tog modela 42lk430,uglavnom vracaj ga i mjenjaj,pozdrav

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Lg 32lb76-zd problem
OŽUJSKO PC kaže...

pozdrav,prije 10 dana sam kupio lg 42lk430 i sve je sljakalo samo se dtv kanali gubili,tj  prvo se iskocka slika i ode zvuk i onda izbaci no signal,na analogiji sve sljakalo,probao ga na 3 razlicite antene uvijek isti problem,i na kraju ga vratio i dodao 300 kn za lg 42lk45o,koji radi kao sat,izgleda je ovaj prosli imao jako los tuner ili mu je trebalo updejtati firmware ,ali na lg stranici sluzbenoj nema tog modela 42lk430,uglavnom vracaj ga i mjenjaj,pozdrav

E da se to može vratit. :P

Telka je stara 2 ili 3 godine neznam sad, znam da nema više garancije..

Otić ćemo sutra odnit je u servis pa ćemo vidit koliko bi doša popravak ako je moguć.

Ako se nebi moglo popravit, ide meni na pc. :D

http://www.travian.com.hr/?uc=hr3_8876 --> Registrirajte se na travian server 3 preko ovog linka ( da dobijem 50 zlatnika :D ) HVALA !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice