Auf, nemoj sudit Sonya po prosloj godini. Ovaj Sony je mozda najbolji LCD televizor trenutno. Bolji od bilo kojeg Samsunga i LG-a.
Da, skup je, ali je fantastican.
A sad, ako ti je .mkv prikaz nesto po cemu ocjenjujes kakav je televizor, to je druga stvar. Meni je bitna kvaliteta slike, kako 2D, tako i 3D, isto tako SD i HD prikaz.
Ako ima neke dodatke kao bonus, odlicno, ali necu po tome ocjenjivati kvalitetu slike.
Pogotovo kad mi i plejka svira sve kaj god ocu, ne treba mi jos i telka. A imas i media playere na svakom cosku.
LG nije daleko bolji od konkurencije, to je takodjer zabluda. Da, ima pasivni 3D, ali on ima ogromni minus, a to je nemogucnost prikaza FullHD.
Jedina stvar bolja od ovog Sony-a je Pany plazma. Nista drugo. Ako ne vjerujes meni, slobodno potrazi recenzije. Nevjerojatan broj odusevljenih recenzija je za taj model.
Zapravo slažem se, kao i večina kritičara da je prošle godine Sony imao vjerovatno najbolji model HX920; ali svejedno to nije HX850 .. i ne nije bolji od bilo kojeg Samsunga, pogotovo ne jednog ovogodišnjeg ES8000 ( čak i D8000 ) koji je i već dobio priznanja na CES-u, Engadgetu, Cnet-u itd.
Ne mogu se složit da .mkv nije važan, osobno nikad ne bih kupio tv koji ne podržava .mkv, pošto samo puštam i filmove/serije u tom formatu.
Ukoliko je LG dobio više nagrada i priznanja za najbolji 3D prikaz na TV-u, prema tome bih rekao da jest najbolji. Budučnost 3D-a na TV-u jest upravo u pasivnom 3D-u, pogotovo kada dođu uređaji bez naočala.
Isto tako više nego pozivina iskustva i oduševljenja kritičara su za nove LG OLED televizore. Čeka se predstavljanje OLED TV-a od strane Samsunga, još ukoliko uz sve to ubace Android, gotovo sam siguran da će Samsung kod večina kritičara ponovno uzet nagradu za televizor godine ( makar je meni osobno za prošlu bio Sony ).