Može li mi netko preporučiti LCD TV za što manje para,ali mora imati bar 26˝,najbolje neki 32.
Išao bi do neki 3,5 soma ali bolje neki jeftiniji, sa što većom rezom i kontrastom.
Baš se i ne kužim u tv-e znam da su najbolji philips,sony samsung....
Može li mi netko preporučiti LCD TV za što manje para,ali mora imati bar 26˝,najbolje neki 32.
Išao bi do neki 3,5 soma ali bolje neki jeftiniji, sa što većom rezom i kontrastom.
Kolko para tolko muzike (slike) 
za te novce dobijes super lcd, pogledaj LG 32LG3000!
ovaj lg mi se čini sasvim ok...hvala na pomoći
Pogledaj Philips 32PFL5403(D) ili Panasonic TX-32LX80. Jedina mana im je šta nisu 100Hz.
i svakako pazi na antenski kabel jer ces se jako razocarati u odnosu na sliku iz izloga ducana (oni obicno puste neki DVD).
znam da su najbolji philips,sony samsung....
ma ok onda,mislio sam da mogu jeftinije proći s televizorom,al nema veze.
Rađe ću ja pričekat da im još cijena padne.
Molim preporuke za lcd 94 cm do 6000 kn. Nema se više para!
Ja sam nedavno vidio dobar quadro lcd tv 32" ready hd , 3 godine garancije jako lijepo izgleda za oko 3 tisuce kuna...
pa si pogledaj.. inace ja sam imo quadro crt star 5 godina nit jednom se nije pokvario..
A što je sa LG 37LG6000?
Još jedno pitanje! Svi mi savjetuju da uzmem plazmu. Pogotovo Panyevu pv80pa koja košta 5 milja kuna. Ja se bojim da ću dobiti preveliku refleksiju jer mi je tv okrenut prema jugu. Što da radim? Da kupim plazmu i spuštam roletne dok gledam tv ili da kupim lcd. Svi govore da se lcd-i za cijenu do 5-6 milja ne mogu nositi sa plazmama.
A što je sa LG 37LG6000?
ja bi rađe plazmu kupio pa nekak drukčije organizirao stvari.
Ili spuštaj rolete....jbg šta se mora mora se
Još jedno pitanje! Svi mi savjetuju da uzmem plazmu. Pogotovo Panyevu pv80pa koja košta 5 milja kuna. Ja se bojim da ću dobiti preveliku refleksiju jer mi je tv okrenut prema jugu. Što da radim? Da kupim plazmu i spuštam roletne dok gledam tv ili da kupim lcd. Svi govore da se lcd-i za cijenu do 5-6 milja ne mogu nositi sa plazmama.
Plazma ima bolju sliku ali bojim se da ces imati problema s refleksijama. Povrsina je staklena i ako je raspored nezgodan budes se gledao kao u ogledalu
.
Kod mene nema direktnog sunca na ekranu ali svejedno ako su scene tamne i u prostoriji ima svjetla, ima dosta refleksija okolnog prostora koje se vide. Nekad to malo zna zivcirati pa obrati pozornost i na to.
http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1020636
To ti je px80ea, kosta takodjer 5 milja,a isti je kao pv80pa uz dodatak mpeg2 tunera.
drukciji raspored mi je nemoguce napraviti. Sto mi onda preporucujes? lcd (i koji) ili plazmu?