LCD TV: FULL HD vs HD READY

poruka: 37
|
čitano: 56.943
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: LCD TV: FULL HD vs HD READY
15 godina
neaktivan

Full Hd naravno je bolje nego hd ready (1080>720). Čuo sam da neki kažu da veći televizor i sa veće udaljenosti hd ready i full hd da se ne primjeti... ali ja ti preporučavam Full Hd             http://en.wikipedia.org/wiki/HD_ready

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo ti jedan dobronamjeran savjet a to je da odes na ovu stranicu i tamo http://hdtelevizija.com/!

16 godina
neaktivan
gaso, kupiconax karticu preko ebay iz engleske i nece ti trebato bnet skalamerija osim one crvene chip kartice
16 godina
neaktivan

jednostavno,ako imas novca kupi full hd ako nemas kupit ces hd ready.

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li je full hd toliko bitan na 32" ili je to samo bacanje para.

Da LI JE LED TV BOLJI OD LCD-A?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

necro.

daj novu temu pokreni.

da, full hd je bolji uvjijek, ovisi odakle gldas.

Led je isto LCD s dfrukčijim osvjetljenjem (nešto bolji).

plazme novih generacija imaju najbolju sliku (prirodniju, kontrastniju, brže osvježavanje ako ćeš brze igrice igrati na njoj), malo više troše struje, traju ko i LED/LCDovi i to je to.

Aktivni 3D - skupe očale, divan 3d efekt, puna HD rezolucija, glava neke ljude boli, ne smiješ gledat dok je osvjetljena okolina TVa jer sve oko TVa titra, pa smeta. (dakle, u mraku je najslađe).

Pasivni 3D - gura ga LG, ne smeta nikome (nema titranja pred očima), manje realan 3d, manja rezolucija, jeftine očale.

sam sam skoro uzeo 55" LGov 960V najbolji iz 2012, ali....prethodna generacija je imala bolju sliku, pa sam ipak završio s najboljim u vezi slike - viera panasonic 55VT50E

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice