LCD, LED TV- reklamirao pa danas moram izabrati!

poruka: 14
|
čitano: 4.319
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
LCD, LED TV- reklamiran, danasga mijenjam!

Pozdrav,

Ovo je jedna jako hitna tema, tj traženje pomoći, za izbor novog TV-a. Ukratko nakon nošenja tv-a (LG 37LH5000) na servis, čekanja 45 dana da ga (ne)poprave, dobio sam danas potvrdu o zamjeni tv-a za novi. Kupon za zamjenu moram riješiti danas i to u Emmezeti Osijek. Iznos zamjene je 5799 kn {#}. Tv sam kupio prije godinu i po dana pa sam malo izašao iz štosa, šta sad valja i šta se može za te pare kupiti. Trebao bi biti LCD ili LED, Full HD naravno, dvb-t mpeg4, što više herza to bolje, 37'' minimalno, usb.

Evo linka trgovine: http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/

Hvala svima unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nekako mi 81 cm izgleda malo za te novce

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: LCD, LED TV- reklamirao pa danas moram izabrat

Imam veliku dnevnu pa mi je to premalo, 3D ne bih uzimao, mislim da je to nepotrebno..

16 godina

Mislim da je ovaj model dobar izbor:

http://www.emmezeta.hr/multimedija/televizori/lcd-i-plazma-tv/17975/samsung-ue40d5000-full-hd-led-tv-mpeg4/

Ima i 300 kn skuplja verzija koja podržava još i DVB-C, ali mislim ako to ne koristiš da se ne isplati.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 14:40 (MatkoBB).

1 0 hvala 0
17 godina

Možda ovaj Samsung UE37D5520?

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina

I da moja preporuka ti je da svakako uzmeš TV s LED pozadinskim osvjetljenjem... troše i zagrijavaju se daleko manje od klasičnih LCD televizora.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ta dva su i meni zapala za oko.. sad se treba odlučiti 37 ili 40''. OD DVB-c ne bi imao nikake koristi nažalost.

17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

I da moja preporuka ti je da svakako uzmeš TV s LED pozadinskim osvjetljenjem... troše i zagrijavaju se daleko manje od klasičnih LCD televizora.

To sam i planirao.. jedino me zanima kakvo je gledanje "običnog" tv programa  na LED-ovima ili je to sve isto?

17 godina
poseidon6rule kaže...

Ta dva su i meni zapala za oko.. sad se treba odlučiti 37 ili 40''. OD DVB-c ne bi imao nikake koristi nažalost.

Bigger is better.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina
poseidon6rule kaže...
MatkoBB kaže...

To sam i planirao.. jedino me zanima kakvo je gledanje "običnog" tv programa  na LED-ovima ili je to sve isto?

Ista stvar... ne vidi se nikakva razlika, ali zato se osjeti da ne isijava toplinu... pogotovu po ljeti...

17 godina
neaktivan

Hvala vam, sad još samo trebam otiči 500m dalje i uzeti ga. Odlučit ću kad ih vidim u akciji koji ću uzeti točno. Ako još netko ima nekakav prijedlog, savjet samo nek se ubaci imamo vremena do 21h {#}

16 godina
Ako zelis plazmu, uzmi P42U20E za 4.500kn ili P42S30E + Wii za 5.600Kn.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
Mozda plazma P42-U20E za 4,5k?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice