Kupnja TV-a

poruka: 8
|
čitano: 4.148
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

Nakon nekoliko godina odlučim se ja kupiti novi televizor, a budući da ne pratim trenutno stanje na tržištu treba mi mala pomoć.

Namjeravam odvojiti oko 2500kn, a TV bi koristio isključivo za gledanje filmova tj. na njega ne namjeravam spajati nikakvu konzolu.

Bilo bi dobro da podržava eksterne USB uređaje ( znate već zašto {#}) i da ima nekakvu pristojnu rezoluciju (barem HD Ready ako je moguće za te novce).

I što je najvažnije, kupujem na području Splita i okolice pa ukoliko ste željni pomoći uzmite u obzir samo Konikom, Techno Market i ostale trgovine na tom području.

Čak mi se čini da je Emmezeta imala najbolji izbor iako bi radije kupio TV u nekoj "više IT orijentiranoj" trgovini..

Unaprijed hvala !!

EDIT: Evo ova dva TV-a su mi prva upala u oko pa prije nego što kupim jedan od njih sutra ujutro , zaustavite me ako je potrebno.

Philips i Samsung

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 22:38 (razorst3).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

bump :(

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

Obzirom da raspolažeš s malo novca,moj ti je  prijateljski savjet da  kupiš ovo:

http://www.technomarket.hr/products/09101307/panasonic-tx-p42c3

Jest da je HD ready,nema "dodatne opreme",ali  na toj plazmi je za dva koplja bolja slika od ovoga što gledaš kupiti.Da ne govorim kako stoje stvari sa novim modelima,ali oni su preko 5500 kuna.

Izdvoji još 350 kuna za Pioneerov ili Panasonicov DVD player sa Usb-om koji ima HDMI priključak i imaš odlične stvari u kući za gledanje bilo čega.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.4.2012 12:37 (Godin).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

A vjerujem ti nego 42" mi se čini previše za moju udaljenost tako da mi treba nešto manje, a koliko vidim imaju samo 32" modele..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

Može li još koji mali savjet do sutra jer ipak nisam kupio danas.

Način LCD, plazma , bilo što s pristojnom rezolucijom i kvalitetom slike do 2500kn ...

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 0:56 (razorst3).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

Teško je preporučiti nešto dobro i pouzdano za tu cijenu.Danas to košta najmanje oko 5000-6000 kuna,ako želiš pratiti sve  novotarije ugrađene u TV,a da nisu skrpane zbrda-zdola i u konačnici djeluju kao poluproizvod zapakiran u plastično kućište.To osobito vrijedi za  nove modele televizora do 2500-3000 kuna.

Što se tiče veličine,ne brini,lako se naviknuti i sa 2-3 metra gledati 107 cm velik ekran.Ljudi kupuju 22 i 24" monitore za kompjuter,pa bulje u njih sa manje od pola metra udaljenosti i sretni su...

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

Hvala ti puno , obišao sam danas trgovine sa starim i on je na moju preporuku do 2500 kn(nije ga se dalo nagovorit) odlučio uzeti Philips 32 3606h jer on nije kao ja pa da mu smeta svaka sitnica, a kupili smo novi TV samo zato što se stari pokvario tako da nismo kupovali u potrazi za boljim performansama.

Kvaliteta slike je PO MENI prosjecna( po starom ultraodlicna -.- ) , crna je malo mlaka s obzirom na kontrast koji stoji na kutiji, kvaliteta slike na našim kanalima izrazito loša dok je na full hd filmovima koje spojim preko usb-a zadovoljavajuća.

Sad samo neznam hoću li kupovati dvd player s podrskom za titlove jer kada spojim usb očitava mi sva slova osim Š č ć đ i sličnih , pokusao sam u opcijama promjenit pismo itd ali neće na niti jedno.

Može li se to riješiti nekakvim update-om ili ?

Tražio sam na internetu kako riješit taj problem,a ljudi govore da philips uopce ne podrzava titlove na externim udeđajima, a titl je poseban srt file.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 21:50 (razorst3).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kupnja TV-a

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=hr&scy=hr&ctn=32PFL3606H/58

Na ovoj stranici desno imaš nadogradnju firmwarea za taj model.Mislim da se radi preko USB-a.Pročitaj uputstva.

Ja sam si taj upgrade morao raditi na svom Philipsovom DVD playeru da bih imao hrvatska slova.

Ne znam kako je što se tiče garancije TV-a,ali rizik je tvoj.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.4.2012 22:34 (Godin).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice