Kupnja novog tv-a zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 2.357
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Kupnja novog tv-a

Pozdrav!

Kupit ću novi tv do 5000kn, mora imati bar 102cm i da podržava dosta kodeka. Pa bih vas molio oko sugestija. Hvala! 

Sad mi nije puno bitno dali je lcd, led ili plazma, nego da se uz uloženo dobije nabolje što se može.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kupnja novog tv-a

Iz osobnog iskustva bih ti preporučio Panasonicove plazme, osobno imam X20E staru dvije godine, platio sam je oko 3800 kn, i služi mi kao drugi televizor u spavaćoj sobi.

Glavna telka, moja beba, je Panasonic 50'' S20E, čudo od televizora. Nikad ne bih dao tolike pare za TV, ali uletila je neka kompenzacija pa sam dosta dobro prošao. Panasonicove plazme su na glasu kao najbolje, a ja sve što znam pročitao sam na forumu HD Televizije (http://hdtelevizija.com/recenzije/plazma-lcd-televizori-monitori/). Registriraj se, isplati se.

Što se tiče određenog modela, imaš ih više recenziranih, pa čitaj.

Ne znam koliko si upućen u plazme, ali ono što ti svakako preporučujem je tzv. razdoblje ''ugledavanja'', nekih 300-tinjak sati koje bi TV trebao raditi na smanjenim vrijednostima svjetline i kontrasta kako bi se fosforni sloj ravnomjerno razradio. Na tom forumu naći ćeš upute kako to riješiti.

Moderne plazme troše više od LCD-a, ali to više nije tolika razlika (uostalom, stavi jednu štednu žarulju u npr. hodnik, i to ti je godišnja ušteda...).

Ukoliko te još štogod zanima - pitaj.

Lp,

CB

Do NOT feed the troll!!
13 godina
neaktivan
Re: Kupnja novog tv-a
Hvala ti! Proskenirat cu cim dođem do kompa. :)
16 godina
moderator
Kupnja novog tv-a
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice