Koji TV-e odabrati?

poruka: 4
|
čitano: 2.183
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji TV-e odabrati?

Nakon dosta razmišljanja i usporedbe cijena odabrao sam ova 4 tv-a:

Samsung 32D550

Samsung 32D5000

Panasonic L32U3e

Panasonic L37U3e

Koji od njih bi bio najbolji izbor ( prihvaćam i druge preporuke, ali lcd-e ne plazme jer mislim da bi mi 94cm dijagonala bila idealna jer gledam s neka 3 metra ) ?

Najviše bih gledao serije i filmove povučene sa kompa tek onda tv-e programe. Samsung ima Dlna i vrlo dobar Media Player koji podržava subtitle, ali neznam koliko dobro radi ta kombinacija. Dok Panasonica bih morao hdmi-em povezati s kompom pa me zanima da li ima velike razlike u reprodukciji video-a između toga i Samsung-ovog načina ?

Hvala svima na preporukama i pomoći.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji TV-e odabrati?
TomyNX kaže...

Nakon dosta razmišljanja i usporedbe cijena odabrao sam ova 4 tv-a:

Samsung 32D550

Samsung 32D5000

Panasonic L32U3e

Panasonic L37U3e

Koji od njih bi bio najbolji izbor ( prihvaćam i druge preporuke, ali lcd-e ne plazme jer mislim da bi mi 94cm dijagonala bila idealna jer gledam s neka 3 metra ) ?

Najviše bih gledao serije i filmove povučene sa kompa tek onda tv-e programe. Samsung ima Dlna i vrlo dobar Media Player koji podržava subtitle, ali neznam koliko dobro radi ta kombinacija. Dok Panasonica bih morao hdmi-em povezati s kompom pa me zanima da li ima velike razlike u reprodukciji video-a između toga i Samsung-ovog načina ?

Hvala svima na preporukama i pomoći.

Pa stavio si samo jedan TV s dijagonalom od 94 cm (Panasonic).

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
15 godina
neaktivan
Koji TV-e odabrati?

Da, ali samo zato što mu je cijena prihvatljiva znači tu negdje do 3400 kn. Ako u cijenu ne prođe 94 cm onda i 82 cm je ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji TV-e odabrati?
TomyNX kaže...

Da, ali samo zato što mu je cijena prihvatljiva znači tu negdje do 3400 kn. Ako u cijenu ne prođe 94 cm onda i 82 cm je ok.

Gle ja imam Samsunga od 37" a gledam ga s iste udaljenosti kao što si ti napisao, nije da se qurchim ali nakon dvije godine mislim da sam napravio grešku i da sam trebao uzeti veću dijagonalu. Naravno da su financije bitne ali vodi računa o tome da ga nećeš baš tako skoro zamijeniti novim.

Ako si iz ZG onda lijepo put pod noge i obiđi shopping centre te se uvjeri sam u kvalitetu prikaza (obavezno traži da puste TV program). U King Crossu ti je sređen veliki lokal za bijelu tehniku (na mjestu Tehnomaxa) pa započni od tamo.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice