- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ni jedan ni drugi.
za taj budžet pogledaj Hisense 50E8Q, sa popustima je oko 350 eura.
Pozdrav.
Imao sam Hisense tv 65 incha.
Nakon 3 godine (naravno garancija istekla), pojavile se roze crte. Dakle riknuo.
Sad trazim novi tv od 65 incha. Do max 600 eur. Gleda se nogomet i netflix. Koju marku preporucate?
Samsung ili LG? Nisam siguran da bih opet uzeo hisense.
Iako imate neku specificnu preporuku slobodno napisite
Koja je kvaliteta TCL televizora u usporedbi sa samsungom, lg, phillipsom, hisensom?
Nisam dosada kupio ista od TCL pa nemam iskustva
Pozdrav.
Imao sam Hisense tv 65 incha.
Nakon 3 godine (naravno garancija istekla), pojavile se roze crte. Dakle riknuo.
Sad trazim novi tv od 65 incha. Do max 600 eur. Gleda se nogomet i netflix. Koju marku preporucate?
Samsung ili LG? Nisam siguran da bih opet uzeo hisense.
Iako imate neku specificnu preporuku slobodno napisite
Koja je kvaliteta TCL televizora u usporedbi sa samsungom, lg, phillipsom, hisensom?
Nisam dosada kupio ista od TCL pa nemam iskustva
isto ti se moglo desiti i sa LGem ili Samsungom... imaš punu temu ekipe s tim TVima koji su crkli. Ono što je bitno je da Hisense sada daje 5 godina jamstva, za razliku od većine drugih, pa ako i crkne nakon 5 godina nije tolika šteta.
Do 600 eura LG i Samsung nisu nikakva konkurencija Hisensu ili TCLu, ukratko platiti ćeš istu lovu, a dobiti puno više.
Isto tako je pitanje koji si Hisense imao. Slično je i u mob temi, ekipa uzme low budget Kineza za 200 eura i onda kad crkne pišu više nikad Kinez sad samo Apple... samo što taj Apple košta obično x5 od Kineza koji su imali. Poanta štorije je da ne treba uspoređivati kruške i jabuke, i ne treba donositi odluke na osnovu nečijih anegdota.
Moj savjet ti je da se ne opterećuješ markama jer svi su oni tu negdje, svi se kvare ili svi traju 100 godina, kako te pogodi. Gledaj tko ti daje najviše za tvoje novce i tko ima najduže jamstvo.
Na Vrapču ima jedan deda kaj prodaje servisirane telke, zamjeni im ledice, ili ekran i za ne preveč para ih prodaje. Staroj sam uzeo neki Hisense za 100€, nisam mogao složit favorite sa TV kanalima, ima A1 kabelsku i Conax modul, najebal sam se sat vremena i nikak ih spremit. Vratio sam ga i uzeo Samsunga.
Kakva je situacija novijim Hisensima?
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Na običnim LED TV-ima se još uvijek može. Koliko sam vidio za mini-LED, praktički je nemoguće.
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Low budget kinez je jednak midrange kinezu po postotku kvarova.
Koliko sam vidio za mini-LED, praktički je nemoguće.
Na njima je i mala šansa da će crknut. Zapravo, na više manje svim novijim tvima mala je šansa da će crknut, ledice su se poboljšale u zadnje 2-3 godine
Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
Na Vrapču ima jedan deda kaj prodaje servisirane telke, zamjeni im ledice, ili ekran i za ne preveč para ih prodaje. Staroj sam uzeo neki Hisense za 100€, nisam mogao složit favorite sa TV kanalima, ima A1 kabelsku i Conax modul, najebal sam se sat vremena i nikak ih spremit. Vratio sam ga i uzeo Samsunga.
odlična. 
isti taj Kinez na svoj TV daje 5 godina jamstva, a high budget Apple, Sony 12 mjeseci, toliko o uvjerenju u svoju kvalitetu. Isto tako svima poznati Koreanci uglavnom dolaze sa 24mj. jamstva.
ne znam odakle tebi te "brojke", ali evo neke koje sam pronašao...
https://www.which.co.uk/news/article/which-tv-brand-develops-the-most-faults-aGrcX1L8d8ra
evo i za mobitele kad smo ih već spomenuli, mada je pitanje od kad su sve te informacije...
https://www.which.co.uk/news/article/which-mobile-phone-brands-develop-the-most-faults-aGAar5y7JEnx
isti taj Kinez na svoj TV daje 5 godina jamstva, a high budget Apple, Sony 12 mjeseci, toliko o uvjerenju u svoju kvalitetu. Isto tako svima poznati Koreanci uglavnom dolaze sa 24mj. jamstva.
Ne sjećam se kad je Lg bio ispod 2+3 godine jamstva za tv, a Samsung svako malo daje 2+3 (na akciji).
odlična. 
https://www.which.co.uk/news/article/which-tv-brand-develops-the-most-faults-aGrcX1L8d8ra
evo i za mobitele kad smo ih već spomenuli, mada je pitanje od kad su sve te informacije...
https://www.which.co.uk/news/article/which-mobile-phone-brands-develop-the-most-faults-aGAar5y7JEnx
Po meni, davanje dužeg jamstva praktički nikakve veze sa kvalitetom nego sa poslovnom odlukama. Ja osobno najviše vidim Hisense televizija na servisu a daleko najmanje Sony-ja i LG-ja. Što se tiče jamstva, primjer u bijeloj tehnici, Miele nema isto jamstvo kao Hisense ali dajem prednost u kvaliteti Mieleu (naravno da se oboje kvare ali kontrola kvalitete je na strani Miele-a).
odlična. 
Po meni, davanje dužeg jamstva praktički nikakve veze sa kvalitetom nego sa poslovnom odlukama. Ja osobno najviše vidim Hisense televizija na servisu a daleko najmanje Sony-ja i LG-ja. Što se tiče jamstva, primjer u bijeloj tehnici, Miele nema isto jamstvo kao Hisense ali dajem prednost u kvaliteti Mieleu (naravno da se oboje kvare ali kontrola kvalitete je na strani Miele-a).
ima veze i s jednim i sa drugim. meni osobno je šupački kad kupujem Apple premium proizvod pa dobijem 12 mjeseci jamstva, danas kad je nekakvih 24 mj. standard i minimum. koliko vidiš TVa na servisu ništa ne znači, imaš gore nekakvu statistiku koju sam stavio pa vidi.
Za jedan Miele dobiješ valjda barem 5 Hisense uređaja. Usporedba koja nema nikakvog smisla. Top mi je kad ekipa danas kupuje Miele jer kao to će trajati sljedećih 20 godina. Boktemazo mentaliteta i razmišljanja. Meni je draže u tih 20 godina promijeniti 4-5 modela i imati nešto što je moderno i u skladu sa današnjim trendovima i dizajnom, ali svakom svoje.
Ne sjećam se kad je Lg bio ispod 2+3 godine jamstva za tv, a Samsung svako malo daje 2+3 (na akciji).
top modeli, čisto kao primjer, jamstvo 24 mj. prvo što mi je naletilo na nabavi:
https://www.ronis.hr/hr/tv-lg-oled42c51la-107cm-4k-uhd-oled-smart-tv-dvb-t-t2-c-s-s2
https://www.bigbang.hr/tv-65-lg-oled-65c5-p-22082607/
https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-samsung-oled-qe77s95fa-uhd-4k-smart-tv/164902
...
odlična. 
ima veze i s jednim i sa drugim. meni osobno je šupački kad kupujem Apple premium proizvod pa dobijem 12 mjeseci jamstva, danas kad je nekakvih 24 mj. standard i minimum. koliko vidiš TVa na servisu ništa ne znači, imaš gore nekakvu statistiku koju sam stavio pa vidi.
Za jedan Miele dobiješ valjda barem 5 Hisense uređaja. Usporedba koja nema nikakvog smisla. Top mi je kad ekipa danas kupuje Miele jer kao to će trajati sljedećih 20 godina. Boktemazo mentaliteta i razmišljanja. Meni je draže u tih 20 godina promijeniti 4-5 modela i imati nešto što je moderno i u skladu sa današnjim trendovima i dizajnom, ali svakom svoje.
Trošak jednog Mielea i više Hisense urešaja kroz isto razdoblje je slično (tipa 20-ak godina) i ja radije kupujem više uređaja kroz isto razdoblje umjesto jednog ali sam svjestan da nije to ta kvaliteta.
https://www.ronis.hr/hr/tv-lg-oled42c51la-107cm-4k-uhd-oled-smart-tv-dvb-t-t2-c-s-s2
Nisi dobro pogledao.
Imaš ispod "Produljite jamstvo za ovaj artikl"
Nisi dobro pogledao.
Imaš ispod "Produljite jamstvo za ovaj artikl"
Ovo znam da je trololo, često trgovine imaju mogućnost produljenja jamstva preko njih ali se ne priča o tome nego o jamstvima koja se ne plaćaju.
Ovo znam da je trololo, često trgovine imaju mogućnost produljenja jamstva preko njih ali se ne priča o tome nego o jamstvima koja se ne plaćaju.
Nope
Sva ta protecto i slična produžena jamstva se plaćaju, samo netko to stavi pod posebno plaćanje, a netko to upikne u cijenu proizvoda pa piše; "Registrirajte se u roku mjesec dana pa ćete imati produljeno jamstvo" , a već su ga uračunali pod cijenu proizvoda.
Npr Akcija "2+3 godine": Ovo je česta promotivna ponuda koja zahtijeva online prijavu na Hisense stranicama kako bi se ostvarilo dodatno jamstvo.
Isto to radi i TCL.
Nisam skontao ovo za trolanje !?
Nope
Sva ta protecto i slična produžena jamstva se plaćaju, samo netko to stavi pod posebno plaćanje, a netko to upikne u cijenu proizvoda pa piše; "Registrirajte se u roku mjesec dana pa ćete imati produljeno jamstvo" , a već su ga uračunali pod cijenu proizvoda.
Npr Akcija "2+3 godine": Ovo je česta promotivna ponuda koja zahtijeva online prijavu na Hisense stranicama kako bi se ostvarilo dodatno jamstvo.
Isto to radi i TCL.
Nisam skontao ovo za trolanje !?
Pa mislio sam da trolaš jer ne kužim što je nejasno. Jamstva koja nudi trgovina se plaćaju a jamstva koja nude proizvođači ne.
Ovo što si poslao sliku za Ronis se naplaćuje i to nema veze s proizvođačem a ovo drugo što si stavio poveznicu TCL nudi kao proizvođač i besplatno je. Imam feeling da mislimo na isto samo se nismo razumjeli.
Ovo što si poslao sliku za Ronis se naplaćuje i to nema veze s proizvođačem a ovo drugo što si stavio poveznicu TCL nudi kao proizvođač i besplatno je. Imam feeling da mislimo na isto samo se nismo razumjeli.
Ma jok, millennial je napisao da Koreanci daju uglavnom 24 mj, a Kinezi pet godina ili 2+3 što je netočno.
Dio njegova posta;
"isti taj Kinez na svoj TV daje 5 godina jamstva, a high budget Apple, Sony 12 mjeseci, toliko o uvjerenju u svoju kvalitetu. Isto tako svima poznati Koreanci uglavnom dolaze sa 24mj. jamstva."
Ma jok, millennial je napisao da Koreanci daju uglavnom 24 mj, a Kinezi pet godina ili 2+3 što je netočno.
?
nemam pojma što si želio reći.
Ništa strašno, samo sam ispravio netočan navod da Kinezi daju 5 godina jamstva a Koreanci dvije.
Ove najavljene početne cijene nasljednika TCL C7K (C7L) su lude. 1000€ za 55" i 800 zona.
Moraš biti lud da to kupiš prije nego cijene padnu na 50-60%. Čini mi se da će TCL C8L sa 2000 zona u zimu 2026 za 750€ za 55" biti najbolja kupnja što se TCL-a tiče. Ali nadajmo se da će i OLED-i pojeftiniti.
Cijeli svijet poskupljuje, jos su se udruzili sa Sony-em...
Mislim da ce generalno sva tehnika biti skuplja. Pocelo je sa grafickama, hdd, memorijama....
Cijeli svijet poskupljuje, jos su se udruzili sa Sony-em...
Mislim da ce generalno sva tehnika biti skuplja. Pocelo je sa grafickama, hdd, memorijama....
Prodaja će drastično pasti ako se to desi, jedan TCL 55 led lcd košta kao LG oled, suludo.
Ništa strašno, samo sam ispravio netočan navod da Kinezi daju 5 godina jamstva a Koreanci dvije.
a netočno je bilo što?
odi sad kupi Hisense i dobiješ 5 godina jamstva, kupi Samsung OLED i dobiješ 2 godine.
odi sad kupi Hisense i dobiješ 5 godina jamstva, kupi Samsung OLED i dobiješ 2 godine.
Ne, LG nisi naveo.
Ima stalne akcije, a Samsung ima dva puta godišnje. Evo, sad je upravo istekla za Samsung

ugasi taj VPN