Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.240
|
čitano: 23.524.708
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
drama kaže...
itomic009 kaže...

Ma uzeo sam i ja na kraju sinoć C7K 55 inča 😁. Sad ću ga ići montirati pa da vidimo .

Gdje si uzeo i po kojoj cijeni ako može info? Hvala

Bio je 510 eura u petak u Pevexu uz Zaba Mastercard kreditnu karticu (dodatnih 15 posto na cijenu od 599 eura). Jutros je bio 480 u Pevexu uz Diners (dodatnih 20 posto popusta), ali svi kodovi su iskorišteni.

14 godina
drama kaže...
itomic009 kaže...

Ma uzeo sam i ja na kraju sinoć C7K 55 inča 😁. Sad ću ga ići montirati pa da vidimo .

Gdje si uzeo i po kojoj cijeni ako može info? Hvala

U Elipsu sam uzeo u petak za 540€. 

itomic009
5 godina
suspendiran
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Oled je mrtav s svojih 100 mana
Navalite na MINI led ili pricekajte s nekim koji vam odgovara bit ce ih sad sve vise.
Novi Mini Led od TCL je teska krađa koji god da izaberes. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.12.2025 11:30 (Boris grozni).
Moj PC  
1 15 hvala 1
4 godine

TCL ovdje za seriju C6K, C7K, C8K, C9K... pod "contrast zones" daje na uvid ponašanje pozadinskog osvjetljenja u praksi, pa tako npr 65C7K ima tisuću nezavisnih ledica ali zbog velike udaljenosti se njihova svjetlost preklapa pa oni tvrde da TV u praksi ima 40 zona kontrasta.

65C8K ima manju udaljenost između ledica i panela i usmjereniji snop svjetla (SMCL leća ispred ledice) pa tako TCL tvrdi da sa 1680 ledica ima "čak" 186 zona kontrasta u praksi.

65C9K - 336 zona kontrasta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.12.2025 20:27 (Ribnjak2048).

2 0 hvala 1
4 godine
king73 kaže...

Što se tiče Formule 1, RTL je kupio prava za prenošenje utrka za iduće tri godine, 2026,2027,2028. Prenosit će sve, sprint, trening, kvalifikacije i utrke.

https://www.index.hr/sport/clanak/rtl-ce-prenositi-formulu-1/2677699.aspx

"Sadržaj vezan uz Formulu 1 gledateljima u Hrvatskoj bit će dostupan na RTL-u i platformi Voyo", stoji u službenom priopćenju."

*Samo se bojim da ne bi direkt utrka bila na Voyi, a repriza na RTL-u.

Zašto spominju platformu Voyo, ako nije tako.

No, budemo videli. 

合気道 五段 Me, myself and I
10 godina
Moguce i da bude samo utrka na RTL a sve ostalo na voyo. Tako sam ja bar razmisljao dok sam vidio tko prenosi. XD
Hardware: the parts of a computer that can be kicked.
12 godina

Dali zna tko koji daljinski bi mi odg za Lg cx oled,  moze i zamjenski i orginal, na amazonu se dosta toga nudi pa ako je ko narucivao sebi moze prijedlog, hvala.

0 0 hvala 0
2 godine
Belick1 kaže...

Dali zna tko koji daljinski bi mi odg za Lg cx oled,  moze i zamjenski i orginal, na amazonu se dosta toga nudi pa ako je ko narucivao sebi moze prijedlog, hvala.

ovako nešto?

https://www.lg.com/us/lg-thinq

https://play.google.com/store/apps/details?id=lg.remote.tv.control&hl=en

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lgtvremote&hl=en

12 godina
itomic009 kaže...
Zeso kaže...
Reali kaže...

Danas imate u Pevexa dobre cijene uz ZABA Mastercard...

Evo uzeo tcl 55c71k za 510 euricha. Mislim da je to OK :-)

I jesi probao još ili? :)

Evo danas pospojio, jer nisam uspio priko tjedna. Slika je odlicna i na standardne postavke. Zvuk je zadovoljavajuci. Jedino di sam primjetio da tv nije "higher end" je spajanje nosača na tv

Jos ga imam registrirat za +3g

Na kraju sam ujutro u ponediljak stornirao mastercard narudzbu jer je bilo jeftinije na diners. Pohvale i za pevex i intime dostavu. Profesionalno sve i brzo.

Tv je odličan za cijenu. Sa postavkama se jos poigram kako bude trebalo i bilo vremena.

12 godina
Pozdrav iskocio mi je 55 inch Philips OLED 819 za 2100KM(1050€) posto slabo mogu naci reviewove o njemu kakvo je generalno misljenje osim sto je isti panel kao kod C4. Te zanima me da li generalno philipsova garancija pokriva burn in?
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 mjeseci
TITO_broz kaže...
Pozdrav iskocio mi je 55 inch Philips OLED 819 za 2100KM(1050€) posto slabo mogu naci reviewove o njemu kakvo je generalno misljenje osim sto je isti panel kao kod C4. Te zanima me da li generalno philipsova garancija pokriva burn in?

Njihovi oledi su puno skloniji burn in-u u odnosu na lg iako koriste njihove panele..

14 godina
Obzirom da je lg tu negdje s cijenom, po meni puno bolje i sigurnije nego philips.
16 godina

Pozdrav, trebao bi preporuku TV-a isključivo za video nadzor. Doslovno jedini uvjeti su mi 4K i HDMI da ga mogu spojit na PC. 

TV ide na zid iznad radnog stola, relativno mala udaljenost gledanja, pa mi ne treba prevelika dijagonala, gledao sam ovako nešto; LINK

Ako ima nešto bolje, za slične novce (do 300-400€), molim savjet.

WHITE STONES VARAŽDIN
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

0 0 hvala 0
4 godine

Prošli smo već sve o tome koji televizor kupiti ali može li netko za nas s manjim primanjima odabrati koji televizor ukrasti?

Bitno mi je:

- dijagonala što veća ali da ga u rukama mogu nositi i lagano trčati

- metalan okvir (bezel) da ne oštetim panel dok ga hendlam ili slučajno lupim negdje

- trgovina gdje su zaštitari neki mirni kulturni ljudi a ne zvijeri koje bi me prebile u slučaju da me uhvate

- slabije poznat brand TV-a pa da vlasnika trgovine bude sramota điberit se sa policijom oko toga a možda se i policija smiluje kad vidi sa nisam pohlepan i da mi ne treba Sony

- mogućnost potpunog isključivanja spajanja s internetom u meniju

- dobar parental control lock - neću da kad mi netko dođe da uzme daljinski pa se igra s postavkama na mojem vlasništvu

- nek nije Ambilight, neću da cijeli kvart kroz prozor vidi da imam novi TV

0 0 hvala 0
17 godina

LG kolega, provjereno  ✅

https://youtu.be/iHFdYic6vuw 

LOL: Crobrother
9 godina

razmisljam o kupnji Hisense 85U7Q PRO, pa molim iskustva:

- vlasnici 85" tv-a, kakva vam je slika iptv domaćih kanala (hrt, nova itd..)? da li upscaling uspije dignuti kvalitetu ili je slika svejedno žalost (koja se potencira na velicini od 85")?

- vlasnici Hisense 85" U7Q PRO (ili drugih modela sa ADS panelom), da li ga preporučujete ili bi ste danas odabrali neki drugi tv?

- znalci, da li ste možda radili direktnu usporedbu ADS i HVA panela ili WHVA panela i kako te razlike izgledaju u stvarnosti?

hvala svima unaprijed

0 0 hvala 0
5 godina

Poz. Ako uz TV tražite dobar soundbar imate na Big Bang uz Visa Premium Samsung q800f za 287 eura, q930f za 400 eura i q990f za 640 eura. 

5 0 hvala 3
10 godina

Molio bi za pomoć oko odluke.

Kupio bi Oled tv 55" koji bi se 90% koristio za igre ( PS5 pro ) i filmove (Netflix). Tv bi bio u tamnijoj prostoriji.

Dvoumim se između LG 55C5 i Samsung 55s90f. Kojeg bi mi predložili od ova 2 navedena za ove namjene?

Da li kod nas u HR ovaj Samsung 55s90f dolazi sa woled ili qd-oled panelom? 

Kupio bih u Big Bangu (trenutna akcija) - ovo navodim ako je bitno jer ne znam da li dolaze iz različitih mjesta proizvodnje.

0 0 hvala 0
14 godina

Samsung ima QD OLED panel.

Ni jedan nije kriva kupnja. Mala prednost Samsungu jer ima nešto bolju HDR sliku

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Negdje sam pročitao da Samsung u Europi u modelu S90F samo u 65" panelima ima qd-oled a u ostalim diagonalama woled pa nisam bio siguran.

4 godine
Reali kaže...

Poz. Ako uz TV tražite dobar soundbar imate na Big Bang uz Visa Premium Samsung q800f za 287 eura, q930f za 400 eura i q990f za 640 eura. 

Samo da se nadovežem na ovo, 290 eura za Q800F je no brainer ko traži...rijetko kad ide blizu te cifre

2 godine
Ribnjak2048 kaže...

Prošli smo već sve o tome koji televizor kupiti ali može li netko za nas s manjim primanjima odabrati koji televizor ukrasti?

Bitno mi je:

- dijagonala što veća ali da ga u rukama mogu nositi i lagano trčati

- metalan okvir (bezel) da ne oštetim panel dok ga hendlam ili slučajno lupim negdje

- trgovina gdje su zaštitari neki mirni kulturni ljudi a ne zvijeri koje bi me prebile u slučaju da me uhvate

- slabije poznat brand TV-a pa da vlasnika trgovine bude sramota điberit se sa policijom oko toga a možda se i policija smiluje kad vidi sa nisam pohlepan i da mi ne treba Sony

- mogućnost potpunog isključivanja spajanja s internetom u meniju

- dobar parental control lock - neću da kad mi netko dođe da uzme daljinski pa se igra s postavkama na mojem vlasništvu

- nek nije Ambilight, neću da cijeli kvart kroz prozor vidi da imam novi TV

samo nemoj ovako

14 godina
BioZZG kaže...
Reali kaže...

Samo da se nadovežem na ovo, 290 eura za Q800F je no brainer ko traži...rijetko kad ide blizu te cifre

Jel može biti bolji od Hisense AX5125H s obzirom da Hisense ima i dva zvučnika odostraga?

Pitam zbog atmosa, nekako mi logičnije da se zvuk rasporedi bolje zbog ta zadnja dva. A cjenovno sa tim popustom su tu negdje.

13 godina

Koji OLED za gledanje TV kanala, uglavnom sport, Neflix, HBO, našto streama...

16 LG OLED 55C5
4 Samsung OLED 55S90F

0 0 hvala 0
5 godina

za to ti ne treba oled, ali ako bas insistiras, naravno samsung

14 godina
kv99 kaže...

Je Samsung koji ide bez Dolbya i konkretno ovaj model koji jedino za Europu nije QD-Oled. Samo 65 inča je QD.

6 godina

može li se naći šta pametno do 800e, a da je 65 inča?

0 0 hvala 0
2 godine
trent3 kaže...

može li se naći šta pametno do 800e, a da je 65 inča?

može

6 godina
kv99 kaže...

Ne treba mu oled za netflix izmedju ostalog? Za sta OLED u stvari treba? Sve sto mozes gledati na oledu mozes na bilo kojem tv-u....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice