Možda turbo njubovsko pitanje budući da rijetko kupujem s promo kodovima...
Dakle, moguće je ostvariti popust i bez Diners kartice (Svijet Medija) uz samo "kod" Diners 25, te platiti tipa kešom ili drugom karticom (web narudžba) ???
Možda turbo njubovsko pitanje budući da rijetko kupujem s promo kodovima...
Dakle, moguće je ostvariti popust i bez Diners kartice (Svijet Medija) uz samo "kod" Diners 25, te platiti tipa kešom ili drugom karticom (web narudžba) ???
Čisto sumnjam...
Neko mi je stavio drogu u heroin..
Sto kazete na ovu promociju i cashback?
Philips 43PUS8506 na akciji sa 4500 na 3200 + soundbar uz njega 1200 kn cashback (soundbar je 1600) znaci 3600 TV i soundbar? Vrijedi do 30.10
Link je tu
Ne, radi se o jednokratnom popustu za Erste Club kartice.
Sto kazete na ovu promociju i cashback?
Philips 43PUS8506 na akciji sa 4500 na 3200 + soundbar uz njega 1200 kn cashback (soundbar je 1600) znaci 3600 TV i soundbar? Vrijedi do 30.10
Link je tu
Preskupo, nadje se 65 incha za cca 4000 kn. Hebo soundbar.
6750kn novi 55C2... ahh nemojte ništa razmišljati, uzmite dok se može cijena preodlična. Samsung S95 također brutala cijena.
48C1 5250kn... jako jako dobro. Morat ću ja Diners uzet samo radi ovakvih akcija 
Što nas spriječava da zatražimo Diners (članarina je besplatna godinu dana), ubodemo popust(e), a prije isteka prve godine otkažemo karticu?
Zar nije cilj Dinersa/Erstea dovući nove korisnike ovim akcijama, neki će možda i ostati.
Za garanciju se apsolutno slažem, svakako najveći minus u ovom trenutku.
6750kn novi 55C2... ahh nemojte ništa razmišljati, uzmite dok se može cijena preodlična. Samsung S95 također brutala cijena.
48C1 5250kn... jako jako dobro. Morat ću ja Diners uzet samo radi ovakvih akcija 
Dok ti dođe kartica ode akcija, hehe.
Evo ja sam vagao i odlučio se za S95..
Dakle bolje je uzeti neki branded TV uz neku garanciju od 3 godine pa sam miran? Samo me zanima koji je pros/cons da uzmem neki vox/falcom/jvc/tesla umjesto recimo LG-a
Veća je šansa da ćeš dobiti kvalitetnije i dugotrajnije komponente. Ako budeš morao na servis, veća je šansa da će ti biti bliže i da će biti organiziranije. Ako budeš tražio daljinski, lakše ćeš ga naći. Ako bude trebao kakav software update, veća je šansa da ćeš ga dobiti....
Što nas spriječava da zatražimo Diners (članarina je besplatna godinu dana), ubodemo popust(e), a prije isteka prve godine otkažemo karticu?
Zar nije cilj Dinersa/Erstea dovući nove korisnike ovim akcijama, neki će možda i ostati.
Može se, pričala mi je službenica u Erste banci da ljudi tako rade...
Ja imam Diners tri godine i do sada nisam našao ništa što bi na tim "akcijama" bilo povoljnije nego inače. Da ga ne koristim za službena putovanja, davno bih ga otkazao, odnosno vjerojatno ga nikad ne bih ni imao. Nego, jučer htio napraviti narudžbu preko weba i ne mogu jer nisam potvrdio e-identifikaciju. Idem to napraviti i ne mogu jer njihova aplikacija ne podržva osobne koje su izdane nakon 1.8.2021.
Što je još smješnije, nedavno sam im ponovno morao slati svoje dokumente uploadanjem slika kroz aplikaciju (među njima i osobnu) i to je uredno prošlo.
Danas moram do poslovnice pa platim tamo jedino me onda "ne štiti" zakon o kupovini preko interneta.
i ja sam se odlučio za QE55S95B ali vidim više nema 25%...tak da ništa nažalost...
ja trenutno imam 4 godine samsung ue55nu8002 tv, tizen, 120HZ va panel i nakon 4 godine korištenja (youtube, iptv, običan tv) mogu reći da je tv odličan i da sam jako zadovoljan tako da ću nastaviti sa samsungom...tada je ovaj tv koštao 5949 kn u elipsu sa 5 godina garancija (još imam 1 dakle preostalu godinu) i sad tražim još jedan tv, maksimalne veličine 55 a čak je možda pametnije i ići na manji ekran (tv bi bio za sobu) pa sad čitam malo u zadnje vrijeme ovaj forum da vidim što se pametno nudi i kakva je situacija na tržištu tv-a krajem 2022. godine...i ako bi uzeo OLED, uzeo bi jedino ovaj gore spomenuti ali sad je cijena otišla gore i malo ću ipak pričekati...možda i bolje da nema više popusta pa na kraju uzmem neki manji tv za sobu i rješio sam problem nedostatka tv-a za puno manje novaca :) ali kopka me taj OLED..no ok
uglavnom, na ovom samsungu koji trenutno imam, nu8002, jedini problem koji mi nekako smeta iako se to ne skuži u normalnom radu je da prekida vezu sa wifi, sad neznam da li je to tv-a ili do rutera, nemam pojma, javlja neku grešku kao da je doslo do mrežne pogreške al on se nakon toga natrag poveže na mrežu i sve je ok, samo mi sastrane u izborniku znaju stajati obavijesti kad se to dogodilo...zna biti ponekad do 40-tak takvih poruka prije nego skužim i ručno izbrišem...pa ako netko možda ima isti slučaj i eventualno rješenje bio bi zahvalan...i dok mi klinci bace smart daljinski i ispadnu baterije, prekine se bluetooth veza sa tv-om al ok, to je razumljivo :)
Za garanciju se apsolutno slažem, svakako najveći minus u ovom trenutku.
Baš kak netko veli, dok kartica dođe, gotovo je... :)
Uff sreca da sam sinoc uspio rjesiti tu kupovinu.
Stvar je u tome da Diners njima "subvencionira" dio ili cijeli taj popust pa kad se ispuca budzet akcija se prekida..
Nema više ni C2 
Pa po tim cijenama...nije cudo da je planulo.
Eto ti akcije, Imali su par komada iz svake serije (s limitiranom garancijom), napravili reklamu za Erste i još navukli neke ljude da krenu vadit club kartice.
Svaka čast kolegi koji je ubo TV, ali ovo je baš ciganija.
Dolazi BF tako da će biti još toga. Što kaže MEGATAMA, tv najeftiniji u svijetu, pazite u HR-u.
Eto ti akcije, Imali su par komada iz svake serije (s limitiranom garancijom), napravili reklamu za Erste i još navukli neke ljude da krenu vadit club kartice.
Dolazi BF tako da će biti još toga. Što kaže MEGATAMA, tv najeftiniji u svijetu, pazite u HR-u.
Uvijek je ista priča kod njih, budu solidne akcije za BF, Diners day/week itd, ali po iskustvu (već nekoliko puta ponavljano) sve što je dobro jako se brzo rasproda. Ovdje je rasprodaju usporila činjenica da nije bilo uvelike marketirano prethodno, inače bi vjerojatno trajalo koji sat, a ne cijeli dan. Sjećam se točno dvije prošle D-week akcije koje budu najavljene pa se ljudi pripreme (bilo tipa JBL sve na -50%) i tako protraje nekoliko sati max.
Ja sam si ubacio u kosaru i protecto jamstvo 5g, pa ćemo vidjeti jesam li odabrao pravi model.
hahahahah kaze sad na onom linku da je akcija zavrsila danas u 9:40 zbog isteka zaliha
Uvijek je ista priča kod njih, budu solidne akcije za BF, Diners day/week itd, ali po iskustvu (već nekoliko puta ponavljano) sve što je dobro jako se brzo rasproda. Ovdje je rasprodaju usporila činjenica da nije bilo uvelike marketirano prethodno, inače bi vjerojatno trajalo koji sat, a ne cijeli dan. Sjećam se točno dvije prošle D-week akcije koje budu najavljene pa se ljudi pripreme (bilo tipa JBL sve na -50%) i tako protraje nekoliko sati max.
Ja sam si ubacio u kosaru i protecto jamstvo 5g, pa ćemo vidjeti jesam li odabrao pravi model.
Sta si uzeo?
Sta si uzeo?
55" S95B
Nazalost najmanje sansi za ulovit neki dobar deal imaju upravo ljudi kojima treba takav deal iz odredjenih razloga.
Ako imas para i potrebite raznorazne kartice onda ces najlakse i ulovit dealove...tako je svijet postavljen.
Nadam se da ce taj prodavac ispostivat ove koji su uspijeli ulovit nesto a ne da krenu slat mailove...ispricavamo se bla bla
Sta si uzeo?
55" S95B
Brutalno,cestitke na kupnji.
Dali ga namjeravas dat na profi kalibraciju?
napisao sam ranije da trazim max 43 incha u tome je poanta :D
Sta si uzeo?
55" S95B
Brutalno,cestitke na kupnji.
Dali ga namjeravas dat na profi kalibraciju?
Mislis da je to stvarno potrebno? Nisam uopce razmisljao o tome, jedino sam vidio da ima neki Samsungov app gdje preko smartphonea kalibriras, mogao bih to odraditi.
Mislim da ce ovo bit solidan skok, sa entry level model serije 7 na ovo cudo :)