To vam je kombinacija naviknutih očiju na IPS + svjetla dnevna soba + serija Deadwood gdje je stalno tama i osvjetljenje pod sviječama. Uglavnom uspio sam spustiti pixel svjetlinu na 85, svjetlinu ekrana na 60, contrast na 100, peak high i warm 30. I slika je zadovoljavajuča, nije više tako svijetla a nije ni toliko zgnječena crna. Iznenadilo i mene koliko je crna "zgnječena", jako malo detalja u crnoj, nevidi se ni kragna odjela.
Peek brightness stavi na high i pixel brightness koliko god ti odgovara, ali ne previsoko jer sa time ti se tv vise grije i ima vecu sansu za kvar ili burn in.
Svjetlinu ekrana ili brightness ni slucajno ne diraj sa defaultne postavke od 50. Ova postavka dize razinu crne boje, i postoji sansa da ako je diras da dignes 0 crnu i onda si potpuno s*ebao stvar, dramaticno smanjio kontrast i u biti oled pretvorio u nekakav obican led tv.
Jedino sto mozes dirati da si dignes near black vidljivost (sto je ocito da te muci pri dnevnom gledanju) je gamma. Dakle probaj sa 2.2 a ako ti nije dovoljno sa jos nize tipa 1.9, jer mislim da je to najniza opcija na LG C1.

Bunker