Bok ekipo,
trebam savjet, dva!
Primarno želim pitati koji su po vama od TV-a po kvaliteti komponenata općenito NAJKVALITETNIJI tj. da se čim manje ili uopće ne kvare.
Napišite mi molim vas iskustva,
vi forumaši koji su vam se TV-i pokrvarili
i
vi drugi koji dugo godina nemate problema s TV-om a puno ga koristite - koje marke proizvođača imate?
Ciljam na neki OLED. Vidim ekipa sa foruma navalila na LG C1, no načuo sam od jednog znalca da su LG-jevi loši po pitanju kvarova, da imaju razne bugove i da im je software lošiji od Samsunga i sporiji (možda je to nekada vrijedilo prije npr. 5 god. i više, a danas??).
A opet sada u postovima forumaši tvrde da se i Samsung srozao. E sad, što je istina?
S druge strane posjedujem Philips 43 inch LED star nepune tri godine i riknuo mi je, horizontalne crte su prisutne i slika skače gore.
Nikako mi se nije dojmio od prvog dana ni po samom dojmu izrade, ni po slici, jedino mi se svidio nepotrebni Ambilight i funkcionalnost Andriod OS-a. Tako da Philips ne bi preporučio ni sebi ni nikom drugom.
Na novoj telki bi se trebao dosta gledati s obzirom na ukućane običan TV program (možda zbog toga bolje ne OLED, da mi se ne zapeče za ekran HRT-ov logo
), filmovi i serije s neta, manje igrice.
Volio bih OLED, zato jer da nema bloominga, zbog 4K HDR-a, da bude odličan doživljaj u filmovima.
HVALA! 

BBall,Tech,Ink and Familly..all the way....
).

sad kak je na telkama neznam!