pozdrav.
evo samo da napisem iskustva sa svoji philipsom 55pus6412 koji sam kupio u 12. mjesecu na akciji u elipsu za 4200kn.
TV u ovih pola godine koliko ga imam radi jako dobro, slika je lijepa i boje su zive. posebno hd i 4k slika, a ambilight daje poseban ugodjaj posebno po noći sto se meni svidja tako da sam jako zadovoljan kupnjom i mislim da sam dobio najbolje od kvalitete za ulozenu lovu.
Meniji su jednostavni i pregledni i vrte se brzo i glatko kao i android aplikacije tako da je sustav dosta dobro ispeglan kao i podrska za tv jer je nedugo nakon kupovine izisla i nadogradnja za android 7, a ima i sluzbena android aplikacija za daljinski od philipsa koja radi jako dobro preko wifija i ima puno opcija.
ima jedino par sitnica koje su mi zasmetale a to je da mi neki 4k filmovi kad se puno toga dogadja znaju zatrzati,
pa onda glasnoca izlaza za slusalice je odvojena od zvucnika za tv i da bi ju promjenio moram ic u meni pa na slusalice.
pa onda s novom nadogranjom na android7 kodi mi se zna srusit sam od sebe tokom dana sto mi se prije nije dogadjalo. za to pretpostvljam da ga trebam nanovo instalirat. i bluetooth je ogranicen i mogu se spajat samo neki uredjaji od philipsa.
to je tih par sitnica koje nisu toliko bitne ali je moglo bit bolje rjeseno ali u nacelu sam jako zadovljan kupnjom.

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
ne zbog pitanja, već zbog konstatacije da direct led ne valja za sport.
A kao drugo, koliko si rekao se baviš nekakvom muzikom, a ne televizorima.. Sve što napišeš je laž..Tako, da te molim, da prestaneš več jednom lagat ljudima, jim davat nekakve lažne informacije itd..Bilo bi več krajne vrijeme, da se napravi jedna tema gdje čemo učestvovat ljudi koji poznajemo tv tehnologiju..A ta tema, nek ostane takvim kao što si ti i tebi sličnim.. Ali da je do toga došlo su krivi Admini, jer to dopuštaju..Recimo na drugom forumu nema više nikakvih problema..Bilo je ponešto takvih kao što si ti , pa su jih izbacili iz foruma, pa sada forum fonkcionira kako treba..Nadam se, da , če se i tu to riješit:)
s njim i tim smećem od Philipsa.