Šta je taj picajzla0707 nekakav tvoj potrčko, ili šta ovaj čovjek radi na tom forumu..? Izvini ali me baš zanima..Jer vidim , da vidi boga u tebi:)
Šta je taj picajzla0707 nekakav tvoj potrčko, ili šta ovaj čovjek radi na tom forumu..? Izvini ali me baš zanima..Jer vidim , da vidi boga u tebi:)
Dobro ti ionako nisi mirodajan za uspoređivanje Philips televizora sa drugim brendovima..A priljepio si jedan negativan komentar, a zašto nisi i nekoliko pozitivnih..? A dao sam veš podosta slika ovdje, gdje se lepo vidi koji je bolji a koji slabiji:) Pored toga , da Philips baš nije najbolji u vivid modu..
slušaj erjavec, tvojim slikama vjerujem koliko i našim ili vašim političarima
ovo što govorim uvjerio sam se na vlastite oči, a to savjetujem i drugima koji razmišljaju o pilipsu - neka odu u trgovinu i sami vide i usporede
tebi srećom više nitko na ovom forumu ne vjeruje, samo tu i tamo neupućene treba upozoriti s kim imaju posla
Nemoj me molim te uspoređivat sa političarama:)) A što se tiče, da meni ljudi ovdje ne vjeruje se baš ne bi složio..A ovi ljudi su videli baš suprotno od tebe, što se tiče uspoređenja:)
http://shrani.si/f/3B/kh/1tMdAFj/untitled.png
Ajde i ti si vise postao naporan. Ti uopce ne znas preporuciti niti jedan tv ali si poklopac svakom postu o philipsu. Jebote te vise philips. Ocigledno je da si imao neugodno iskustvo sa philipsom koje nisi znao rijesit pa sad frustracije lijecis ovdje. Ovo nije tema za takve stvari nego da se ljudima pomogne oko odabira teveja.
Ovo sto govoris za sliku po trgovinama naprosto nije istina. Evo ja sam proteklih dana bio po trgovinama i slika kod philipsa mi je bila zivlja nego na ijednom sony-u, iako sony kao marku vise preferiram.
Kao sto smo rekli , ne gledamo svi istim ocima. Nekome nesto vise pase, a to ce najbolje sam procijeniti.
Koji koristi kakve hardvere unutra i softvere , u to ne ulazim.
Evo cudim se da nitko od znalaca nije niti spomenuo JVC. Vidio sam nekoliko modela i izgledali su mi ok, slika isto ok.
Za JVC znam da imaju jako dobar hi-fi.
Pljujete po vivaxu. Susjed mi ima vivax tv. Slika nimalo ne odudara od nekog prosjecnog sonya.
Treba usporedivati u istom cijenovnom rangu, a ne mjesati mercedes i yugo. Uostalom i yugo je nekad bolji nego pjesice po pljusku, zar ne.
Spija
E a zašto nikad ništa ne čujem o Grunding? Ima tko kakva iskustva? Kako se drži taj brand? Kupuje tko to? Neki govore da je dobar.
Čuo sam da je prije bio top, Njemački, sad je Turski ili nešto i da je kao šrot.
Ovo sto govoris za sliku po trgovinama naprosto nije istina. Evo ja sam proteklih dana bio po trgovinama i slika kod philipsa mi je bila zivlja nego na ijednom sony-u, iako sony kao marku vise preferiram.
Treba usporedivati u istom cijenovnom rangu, a ne mjesati mercedes i yugo
naprosto nije istina? jel to ljepši način da mi kažeš da lažem?
u ovoj dolje trgovini na slici, kojoj je usput pilips na centralnom mjestu izloženih televizora, gnjavio sam trgovca dobrih dva sata da mi mijenja sadržaje i uspoređivao s konkurencijom
da, najbolja mi je usporedba bila sa panasonicom jer je neposredno do pilipsa, sony i samsung su malo dalje pa je teže usporediti
ali meni je svaki pilips u odnosu na konkurenciju te tri marke bio lošiji, s tim da sam uspoređivao televizore u otprilike istom cjenovnom rangu i da sam natjerao trgovca da ugasi faking ambipur koji maskira nedostatke
pa naravno da ne treba miješati mercedes i yugo, zato i treba odvojiti to kinesko smeće od normalnih marki
Ajde i ti si vise postao naporan. Ti uopce ne znas preporuciti niti jedan tv ali si poklopac svakom postu o philipsu. Jebote te vise philips. Ocigledno je da si imao neugodno iskustvo sa philipsom koje nisi znao rijesit pa sad frustracije lijecis ovdje. Ovo nije tema za takve stvari nego da se ljudima pomogne oko odabira teveja.
Kao sto smo rekli , ne gledamo svi istim ocima. Nekome nesto vise pase, a to ce najbolje sam procijeniti.
Koji koristi kakve hardvere unutra i softvere , u to ne ulazim.
Evo cudim se da nitko od znalaca nije niti spomenuo JVC. Vidio sam nekoliko modela i izgledali su mi ok, slika isto ok.
Za JVC znam da imaju jako dobar hi-fi.
Pljujete po vivaxu. Susjed mi ima vivax tv. Slika nimalo ne odudara od nekog prosjecnog sonya.
Treba usporedivati u istom cijenovnom rangu, a ne mjesati mercedes i yugo. Uostalom i yugo je nekad bolji nego pjesice po pljusku, zar ne.
JVC je sad samo ime, proizvodi ih turski Vestel i ljepi logo. Većinom jeftiniji aparati.
Ne znam kojeg si Vivaxa i kojeg Sonya uspoređivao, ali da ih staviš jednog kraj drugog prilično sam siguran da bi vidio razliku...
E a zašto nikad ništa ne čujem o Grunding? Ima tko kakva iskustva? Kako se drži taj brand? Kupuje tko to? Neki govore da je dobar.
Čuo sam da je prije bio top, Njemački, sad je Turski ili nešto i da je kao šrot.
Grundig je isto turski, ali nije Vestel (poput JVC i sl.), već ga proizvodi drugi turski div Arcelik (koji između ostalog ima i Beko). Prema onome što sam vidio, čisto ok tv-i
Ovdje si pogledaj nešto pravih slika, a ne to što si ti stavio iz nekakvog kuta gdje se ništa ne vidi..Neznaš ni koji je televizor u pitanju i ništa:))
Prve 4 slike su model 6412, a druge model 7502. Pa si dobro pogledaj šta je dobra, i odlična slika..
koji je tv u rangu sonya XE9005 po kvaliteti slike ? Od npr samsunga LGa itd jel
Lg ima FullHD OLED za oko 9000kn, a Samsung ima Q6 model, ali mišljenja sam da je Sony bolji odabir.
EDIT: Ocijeniti sliku koju si ti uslikao u prodavaonici nije apsolutno nikakvo mjerilo kvalitete jer taj TV je u prodavaonici u totalno druugačijim postavkama, izvor signala može varirati, svijetlo prodavaonice prikriva moguće nedostatke i nije ni blizu okruženju u kojem će TV biti kod kuće. Ako se razumiješ u TV, to bi trebao znati
koji je tv u rangu sonya XE9005 po kvaliteti slike ? Od npr samsunga LGa itd jel
Lg ima FullHD OLED za oko 9000kn, a Samsung ima Q6 model, ali mišljenja sam da je Sony bolji odabir.
EDIT: Ocijeniti sliku koju si ti uslikao u prodavaonici nije apsolutno nikakvo mjerilo kvalitete jer taj TV je u prodavaonici u totalno druugačijim postavkama, izvor signala može varirati, svijetlo prodavaonice prikriva moguće nedostatke i nije ni blizu okruženju u kojem će TV biti kod kuće. Ako se razumiješ u TV, to bi trebao znati
Da kod kuče, če biti slika još bolja jer je bolji signal i nečeš gledat u vivid modu:)
Ništa slabiji neče biti, to kažu i ljudi koji su kupili ove modele:) Jedino utisak kontrasta je manji, ako gledaš u potpunom mraku zbog IPS panela. Ali model 7502 ima i to sasvim dobro, nešto slabije model 6412.
Kupujem TV, 49 incha, budzet cca 5000 kn. Danas sam u Elipsu našao SONY KD-49XD700X za 5399 kn koji mi se svidio, no imaju samo izložbene primjerke, navodno u svim dućanima.
Na Sancta domenici sam našao SONY KD-49XE7005 i SONY KD-49XE7077 za 5039 kn.
Moze li mi netko reci je li taj iz Elipsa sličan po karakteristikama ovima iz Sancta domenice, dakle koja je razlika između XD i XE...Ako nema neke razlike, kupio bih KD-49XE7005 ili SONY KD-49XE7077 jer mi se cijena čini dobra.
Puno hvala!
Što mislite o Thompson televizorima, konkretno od ovome https://www.frigo.hr/tv-led-thomson-32hc3106-44985.aspx ?
Na Amazonu ima dobre osjene...
Anybody?
Kupujem TV, 49 incha, budzet cca 5000 kn. Danas sam u Elipsu našao SONY KD-49XD700X za 5399 kn koji mi se svidio, no imaju samo izložbene primjerke, navodno u svim dućanima.
Na Sancta domenici sam našao SONY KD-49XE7005 i SONY KD-49XE7077 za 5039 kn.
Moze li mi netko reci je li taj iz Elipsa sličan po karakteristikama ovima iz Sancta domenice, dakle koja je razlika između XD i XE...Ako nema neke razlike, kupio bih KD-49XE7005 ili SONY KD-49XE7077 jer mi se cijena čini dobra.
Puno hvala!
Ako ti ne treba logotip Sonya, imaš ovdje svakako bolji model sa Androidom:)
http://www.salonatech.com/philips-led-tv-123cm-49pus6482.html
Ili ovaj isto dobar model sa VA panelom, ali isto brez Androida kao Sony. Ali imata oba Philips modela mogučnost podešavanja titlova preko usb utora, dok Sony toga nema..
https://www.nabava.net/televizori__240/philips-televizor-50pus6262-50-127-cm-led__45090891
Ovdje imaš test pa si pogledaj.
Nadam se da ne bude ljutnje na ovaj post.
Uskoro budem valjda skupio dovoljan svežanj novčanica za LG oled pa tako bude moja plazma Panasonic 42gt60 uskoro na prodaju (ima oko četiri godine).
Koliko bi realno vrijedila sada
Pozdrav,
evo kupio sam tcl 55c7006 i zadovoljan sam slikom, međutim u sva četiri kuta tv-a probija bijela kao št ase vidi na slikama.
Da li se to da riješit kalibracijom ili je to defective unit? kad smanjim britness na 0 onda se izgubi.
Dajte savjete molim vas, jer je dosta iritantno.
Sad nemrem nac koliko kosta tj u kojem je rangu al cura isto ima tcl za oko 4000kn +- 300kn i takodjer je tak na crnoj pozadini meh...ima takodjer probijanja, evo ja uslikao sad svoj sony na istoj sceni,ali nisam previse zadovoljan kutem gledanja
Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Kako sam jučer obilazio dućane, čini mi se da SONY 49XD700X ima dosta bolju sliku od philipsa slične cijene,a to su 49PUS6412 i 49PUS6561. Jesu li ti philipsi koje preporučuješ bolji od ta dva modela koja sam naveo? Hvala!
U tom nižem rangu se većina televizora uglavnom temelji na jednim te istim komponentama, a to su generički kineski dijelovi. TCL radi njihove televizore, a kako naš Vivax koristi nekoliko dijelova koji se mogu naći u TCL televizorima tako bih rekao da je, što se tiče kvalitete, svejedno što se uzme između njih. Znači u trgovini pogledaj koji ti se više sviđa (doduše dojam ne mora biti jednak i u kućnim uvjetima...).
Još nekoliko opcija koje bi mogle biti konkurente jer imaju dulje jamstvo su Vivax (1300 kn - gotovoinsko plaćanje) za kojeg navodno daju 5 god. jamstva, ali nigdje drugdje nisam vidio takvu ponudu pa ju treba provjeriti. Zatim postoje VOX (1080 kn) s 3 god. jamstva i Strong (1400 kn) s 5 god. jamstva. Ne znam za što će se koristiti televizor, ali ovo su sve modeli za nezahtjevne korisnike i naravno, za te novce je teško uopće i spomenuti riječ "kvaliteta".
Kako sam jučer obilazio dućane, čini mi se da SONY 49XD700X ima dosta bolju sliku od philipsa slične cijene,a to su 49PUS6412 i 49PUS6561. Jesu li ti philipsi koje preporučuješ bolji od ta dva modela koja sam naveo? Hvala!
Oba ta Philips modela, sta ti bolja napram Sony modeloma:) Philips model 6262 ima več VA panel. A model 6482 ti ima IPS isto kao oba Sonya. Ali ima Philips model 6482 več Direct Led panel,HDR premium, Premuim Colors, dobro" zatemnenje itd.. I treba reči, da Philips modela nista baš najbolja u tvorničkim postavkama..Kad se slika podesi kako treba , onda je slika svakako bolja:) Pogledaj par postova više sam stavio nešto slika Philips modela 6412 koji je slabiji napram modelu 6482 i modela 7502. Oba sta na tvorničkim postavkama. A što se tiče modela 6482 si možeš i ovdje pogledat. Aako si stekao dojam, da ti je slika bolja na Sonyu, onda možeš uzet Sony. A vidiš ovaj čovjek je vidio drugčije.
https://www.philips.hr/c-p/55PUS6482_12/6000-series-izuzetno-tanki-4k-televizor-sa-sustavom-android-tv-s-tehnologijama-ambilight-s-3-strane-i-pixel-plus-ultra-hd
A imaš i ovdje tabelu testova, pa možeš malo usporedit određene modele.
http://www.monitor.si/media/monitor/dokumenti/2017/6/27/tabela_0001.pdf
Zna li netko u kojem mjesecu uobično u trgovine stižu novi modeli? Hvala
Molim preporuku LCD TV-a do 3500 kn.
Panel je bitan, može i Full HD veći, ili UHD manji.
Fala.
Molim preporuku LCD TV-a do 3500 kn.
Panel je bitan, može i Full HD veći, ili UHD manji.
Fala.
Šta češ najviše gledat..?
Šta češ najviše gledat..?
TV odnosno naš bljutavi SD resolution Iskon program
normalno i full HD skinute serije i filmiće 
btw.. dakle bar 108 ili 109 cm..ako ide
Je li ovaj OK ?
http://www.moduldevet.com/philips-led-tv-43pus6162/