Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.667
|
čitano: 27.641.974
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
nani kaže...

Očekujem i par rečenica nakon instalacije popračene i kojom slikom.  Čestitam na kupovini

Hvala, nema problema, nisam neki stihoklepac, ali probat ću dati čim više korisnih informacija...uzeo sam godišnji do kraja tjedna da se mogu posvetiti proučavanju tv-a

15 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Jedno pitanje, onako pomalo napamet ?! 

Od ponuđenih aplikacija za rad "sa/uz" televizor, koju biste i zašto najradije instalirali na mobilni gadget, pa preko nje ili uz njenu pomoć uživali u gledanju sadržaja?! 

Niže osnovna anketa, a može i kakav komentar naknadno dolje niže kroz komentar kakav! 

Ako sam i sa nekom pogriješio u izboru/odabiru, bio bih zahvalan na nekakvoj blagoj konstruktivnoj kritici! 

3 MAXtv To Go HD!
0 Pickbox tv!
0 OYO!
13 Netflix!
0 Neku petu!
ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan
NathanDrek kaže...
nani kaže...

Očekujem i par rečenica nakon instalacije popračene i kojom slikom.  Čestitam na kupovini

Hvala, nema problema, nisam neki stihoklepac, ali probat ću dati čim više korisnih informacija...uzeo sam godišnji do kraja tjedna da se mogu posvetiti proučavanju tv-a

A gdje si ga naručio ako nije tajna, jer ga ne nalazim po našim internet trgovinama...

9 godina
16 godina
NathanDrek kaže...

Da, tu je najjeftiniji. Postoji oglas na njuškalu za 55B7 (i drugi high-end TV-ovi) koje preuzimate u trgovini (ne znam kojoj), iako je prvi put kad je objavljen bio 13800 KN ?!

9 godina
nani kaže...
NathanDrek kaže...

Da, tu je najjeftiniji. Postoji oglas na njuškalu za 55B7 (i drugi high-end TV-ovi) koje preuzimate u trgovini (ne znam kojoj), iako je prvi put kad je objavljen bio 13800 KN ?!

Imali su i 55B7 po istoj cijeni ali su skinuli oglas prije 4 dana, valjda nema više, ne znam ni koliko još ovih ima, samo čekaš da ti potvrde da ima i da možeš uplatiti, garanciju od 5 god ispuniš nakon preuzimanja, dostavlja intereuropa i moraš provjeriti kod preuzimanja da nije kakvo oštečenje na kutiji vidljivo zbog odgovornosti kod eventualne reklamacije, a kad spojiš tv za eventualne tehničke neispravnosti odgovaraju oni i mjenjaju tv ako ne štima...zvao sam ih i to su mi rekli

8 godina
neaktivan

Imam ponudu od prijatelja za nov, neotpakovan SONY 43XD8005 za nepunih 4000kn.Isplati li se uzeti?Šta je u njegovoj klasi od ostalih proizvođača?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ekipa imam ogroman problem.

Na novom tv-u klinac mi je izgrebao ekran kako mala kaze s kljucem, ima li rijesenje kakvo da se to rijesi?

Pa bar svede na neki minimum, sara ima dosta pri dnu ekrana :(:(

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toxic kaže...

Na novom tv-u klinac mi je izgrebao ekran kako mala kaze s kljucem, ima li rijesenje kakvo da se to rijesi?

Fak, tog je i mene strah pošto je mala taman naučila bacat stvari. Uzet neko 200x100 lamelirano staklo i stavit ispred telke. 2 kvadrata za svaki slučaj 

Moožda nekako ispolirat? Da pitaš nekog mehaničara koji se bavi poliranjem farova jbg. Mislim da bi bilo lakše da je plazma(staklo) al u svakom slučaju brijem da će nakon tretmana biti distorzije na ekranu. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
18 godina
neaktivan
gocc01 kaže...
toxic kaže...

Fak, tog je i mene strah pošto je mala taman naučila bacat stvari. Uzet neko 200x100 lamelirano staklo i stavit ispred telke. 2 kvadrata za svaki slučaj 

Moožda nekako ispolirat? Da pitaš nekog mehaničara koji se bavi poliranjem farova jbg. Mislim da bi bilo lakše da je plazma(staklo) al u svakom slučaju brijem da će nakon tretmana biti distorzije na ekranu. 

a novi tv novi model :(

sva sreca pa ne vidim u svim scenama.

Pretpostavljam da ovdje reklamacije ne moze proci?

12 godina
protjeran

Tv koji bi bio ok uz ps4 pro 55ichdo 6500k

Bero
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.9.2017 19:44 (Bero_ng95).
16 godina
neaktivan

Molim vas, treba mi nekoliko informacija o ovom televizoru - Samsung ue49ks7002ux. Ne mogu nista posebno naci na internetu. Mozete li zalijepiti koji link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
14 godina

Što mislite o ovom televizoru ?

https://www.sancta-domenica.hr/led-tv-panasonic-tx-40es500e.aspx

Može li se naći bolji za 3000kn ?

J... ti Joca Amsterdam mater!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
10 godina

Mislim da niš od toga, jako teško da će se org panel ispolirati ili takvo što. Jer to nije klasicno staklo ili plastika kao na farovima preko ekrana. i mislim da ici polirati bilo cim bi se samo pogorsalo. Ispravite me ako grijesim

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
15 godina
protjeran
sseennoonn kaže...

Mislim da niš od toga, jako teško da će se org panel ispolirati ili takvo što. Jer to nije klasicno staklo ili plastika kao na farovima preko ekrana. i mislim da ici polirati bilo cim bi se samo pogorsalo. Ispravite me ako grijesim

Mislim da ne griješiš, ili probaj prodati TV ili vidjeti koliko košta zamjena.

13 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa, dvoumim se između 2 Tv-a

TCL U55P6046 = 695€ = Android 6.0.1, 2gb ram, 16gb storage, 4 core(ARM Cortex-A53) + razlika tv signal ima još DVB-T,DVB-S dodatno za razliku od jeftinijeg modela

TCL U55S7906 = 487€ = Smart TV.2, 4 core.

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/9bca16fe0

Zanima me jeli 200€ razlike vrijedno za ovaj malo bolji?

Nazalost stari TV je na zadnjim nitima i nisam stigao nista proucit o televizorima jer hitno kupujem.

Nikad nismo kod kuce imali smart tv pa radije pitam ovdje.

Hvala unaprijed na odgovorima!

An3lka555
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...
gocc01 kaže...
toxic kaže...

a novi tv novi model :(

sva sreca pa ne vidim u svim scenama.

Pretpostavljam da ovdje reklamacije ne moze proci?

A sto bi ti reklamirao ostecenje uzrokovano tvojom malom?

13 godina
neaktivan
Kupujemo tv 32 incha i budet nije velik,moze preporuka da za sto povoljnije kupimo tv da je ok. Kakvi su uopce ovo Vivax i Qvadro tv?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
medoplavi kaže...
Kupujemo tv 32 incha i budet nije velik,moze preporuka da za sto povoljnije kupimo tv da je ok. Kakvi su uopce ovo Vivax i Qvadro tv?

Grundig televizor 32VLE6730BP...1699 kn u elipsu..FHD..SMART TV..800 Hz.. 

9 godina

Ekipo, čujemo se za dva-tri mjeseca 

9 0 hvala 1
9 godina

zaboravio sam sliku

edit: ipak nisam

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 11:14 (NathanDrek).

0 0 hvala 1
16 godina
NathanDrek kaže...

Ekipo, čujemo se za dva-tri mjeseca 

Nadam se sa slikama  Jel ide na zid ili na stalak?

9 godina

Ide na stalak dok ne odlučim koje rješenje ću odabrati za audio, šteta da dolby atmos praši samo na built in speakere...možda i ostane na stalku, ah slatke brige

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Hvala za prijedlog,da li se nesto slicno moze kupiti za manje novaca,nemora biti smart tv
13 godina

Molio bih pomoc. Ima li netko problema s trzanjem slike na pametnom Phillips 43PUS6501. brzina interneta je 120/20 i tv je 

povezan kablom tako da to nje problem. Software je redovito ažuriran kao i Kodi. TV je star nešto maje od 2 godine, pa ako netko ima

kakv savjet ili iskustvo neka ga podijeli ovdje. Hvala.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
10 godina
@vjetrenjaca

Uzmi to odmah, odličan TV.
14 godina
neaktivan
pukycro kaže...

Molio bih pomoc. Ima li netko problema s trzanjem slike na pametnom Phillips 43PUS6501. brzina interneta je 120/20 i tv je 

povezan kablom tako da to nje problem. Software je redovito ažuriran kao i Kodi. TV je star nešto maje od 2 godine, pa ako netko ima

kakv savjet ili iskustvo neka ga podijeli ovdje. Hvala.

To ti je Philips. To se ne kupuje pored ostalih renomiranih marki.

8 godina
neaktivan
Gogo222 kaže...
@vjetrenjaca

Uzmi to odmah, odličan TV.

Hvala na odgovoru!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice