Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.654
|
čitano: 27.569.840
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
jelincav kaže...

bok,,,

trilema: lg 43lh570v (3200 kuna),,, lg 43lh541v (2800 kuna),,, lg 43uh603v (3800 kuna)

najdraži mi je lh541v, zbog cijene naravno, dali je isti panel u njemu kao u lh570v, jel se da to negdje istražit,, jer 570v ima ok ocjenu na rtings? i šta mi je još bitno je -dali se da namještat rgb boje pojedinačno, znam da na jeftinijim tv-ima nema namještanja toga a na 570v ima...,,, jel to može se u čarobnjaku za sliku 3 kojeg 541v ima.?

imam i jedan uhd tv u izboru, al je rgbw sistem piksela, ako je netko uspoređivo ta dva tv-a da zna možda na kojem je bolja slika na 1080p signalu ili što če bit još više u funciji je sd program,,, razlika u slici koja bi opravdala 600 kuna veću cijenu

hvala,,,

ajd mi samo javi ako ti netko odgovori na privatno posto i mene zanima. 

14 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Molim preporuku za Sony 4K 55'. Hvala

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

....mislim koji model Sonya je bestBuy? Hvala

10 godina
neaktivan

Može link?

Ne razumijem se u elektroriku niti u informatiku. Zato sam tu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 11:31 (VedranaM).
10 godina
neaktivan
VedranaM kaže...
haker28 kaže...

Zapeo mi je za oko ovaj televizor Skyworth, naravno – zato jer je jeftin. Čini mi se dobar izbor za 1499 kn. Ni ne treba mi više za igranje. Fred ga je uzeo i kaže da je jako zadovoljan, ima li još netko iskustva s ovom markom.

Na koji točno misliš? Daj link.

Ima samo ovdje nešto: http://www.technomarket.hr/search/?query=skyworth

Izgleda jako ok za tu cijenu, i meni bi taj cijenovni rang bio zanimljiv za klince.

Ne razumijem se u elektroriku niti u informatiku. Zato sam tu.
9 godina
neaktivan

Za te novce od navedenih nijedan. Za 3000 kn se može kupiti 43lh630v. Jučer je na abrakadabri bio popust 5% pa je izlazio nešto sitno ispod 3000 kn, a trenutno je 3150 kn, što je opet jeftinije od ovog tvog 570v.

Edit: odgovaram na upit koji je postavio jelincav

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.12.2016 12:34 (hekt0r).
10 godina
@ njuskalo56

XD 7005, 8005
16 godina
neaktivan
rudić kaže...

pozdrav svima 

interesira me vrijedi li ovaj tv čemu...

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SAMSUNG-UE49K5102AKXXH/

hvala 

Netko... bilo tko...?

15 godina

može mi netko reci gdje ima najjftiniji tv od 32 inča za babu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Pozdrav

Ima li tko iskustva iz prve ruke s ovim modelom?

http://www.philips.hr/c-p/49PFS4131_12/4000-series-izuzetno-tanki-full-hd-led-televizor-s-tehnologijom-digital-crystal-clear/overview

cijena mu je ravno 3000kn

Zanima me da li je FHD mala rezolucija na dijagonali 49". Ne mislim ga gledati bliže od 2 metra.

Kakve su mu nogice kod stabilnosti. Biti će na stoliću s kotačićima i često će putovati iz dnevnog u spavaću i nazad.

Ima li što bolje u omjeru novac/dobiveno do 55"?

smart mi netreba i čak ga nebih htio radi bržeg boot-a. Bit će spojen na komp 99% vremena

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

može mi netko reci gdje ima najjftiniji tv od 32 inča za babu :)

Ja sam trazio nedavno 40" i na mall.hr su bili najjeftiniji...pa si pogledaj tamo...

15 godina

Dal netko zna mogu li se na Sony Bravia W755 ugasiti USB portovi kad staviš TV u stand by (ugasim samo preko daljinskog)? Ima nekakve energy saving opcije u Androidu, ali sa svakom je ista stvar što se tiče portova.

Konkretno, moram sad svaki put ručno gasiti LED traku koju sam stavio iza TV-a (spaja se direkt u USB port) nakon što TV ugasim. Stavio bih ruku u vatru da se prije par dana sama ugasila nakon nekog vremena, ali ništa nisam mijenjao, a sad se više ne gasi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 17:25 (matedgo).

0 0 hvala 0
18 godina

Eto opet Kaufland/Blaupunkt 40TV na akciji, još malo niža cijena 1900kn/1080p VA LCD panel.

http://products.umc-slovakia.sk/wp-content/uploads/2016/03/BLA-40-148O-GB-11B-FEGBQP-EU-Datasheet_3463S.PB711-48W.pdf

http://www.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/koji-televizor-kupiti-vodic-odabir/48433.aspx?page=203&jumpto=5215030&sort=asc&view=flat

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 18:17 (rambox).
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pozdrav,

Pokušavao sam proći kroz zadnji 20tak stranica teme ali u biti nisam uspio izvući potrebne informacije, ispričavam se ako je ovakvo pitanje već odgovoreno.

Tražim TV u rangu 4000 kn veličina između 40'' i 43'' dijagonale. Primarno će biti spojen na računalo, uporaba igre/serije/TV tim redosljedom. Udaljenost za gledanje 2.5m+

Za sada sam izdvojio:

Samsung UE43KU6072

LG 43UH603V

LG 43UH661V

Nisam siguran što konkurira od Panasonica/Sony-ja od modela.

Nisam siguran što bi trebao gledat od panela no naginjem više IPS-u.

Može li neki savjet ili neki set alternativnih modela ili možda boljih opcija, što bi bio best buy model u ovom rangu? Možda neki FHD model s višim refresh rate-om?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2016 11:40 (chubzor).

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
chubzor kaže...

Pozdrav,

Pokušavao sam proći kroz zadnji 20tak stranica teme ali u biti nisam uspio izvući potrebne informacije, ispričavam se ako je ovakvo pitanje već odgovoreno.

Tražim TV u rangu 4000 kn veličina između 40'' i 43'' dijagonale. Primarno će biti spojen na računalo, uporaba igre/serije/TV tim redosljedom. Udaljenost za gledanje 2.5m+

Za sada sam izdvojio:

Samsung UE43KU6072

LG 43UH603V

LG 43UH661V

Nisam siguran što konkurira od Panasonica/Sony-ja od modela.

Nisam siguran što bi trebao gledat od panela no naginjem više IPS-u.

Može li neki savjet ili neki set alternativnih modela ili možda boljih opcija, što bi bio best buy model u ovom rangu?

Za takve pare i još nešto više, ti je sigurno best buy ovaj televizor:) A što se tiče Sony i Panasonica, ne dobijaš za takve pare ništa pametno.

https://www.nabava.net/televizori__240/philips-televizor-43pus6501-43-110-cm-60-152-cm-lcd-led__22336891

10 godina
Garfield bok.

0 0 hvala 0
10 godina
Šta nije bio i Apple TV u kompletu sa Philipsom ?

0 0 hvala 0
9 godina

Prirodnije bi bilo ako kupiš AppleTV da ti daju gratis philipsov uhd :D

2 1 hvala 1
9 godina
neaktivan

tv majstor, hvala na dodatnoj alternativi, vidio sam da se Philips spominje u tih 20tak stranica i da se vodi možda i pre žustra rasprava u vezi njih za moj ukus.

Čini mi se da je tu dosta guranja proizvoda, isto tako mi se čini da dosta ljudi ima pritužbe u vezi Philipsa. Koliko vidim taj model je taman u rangu i gura refresh rate na 120 hz što je super.

Našao sam usporedbu LG i Philips-a u verzijama 49'' i u njoj kažu da je unput lag veći na Philipsu no da je TV dosta dobar.

Nadam se još da će netko dati konkretnije informacije u vezi modela koje sam naveo. Pretpostavljam da bi ovdje ljudi mogli imati iskustva s tim modelima.

0 0 hvala 0
10 godina
Jednostavno je, ako hoćeš IPS onda LG, ako VA onda Samsung.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
chubzor kaže...

tv majstor, hvala na dodatnoj alternativi, vidio sam da se Philips spominje u tih 20tak stranica i da se vodi možda i pre žustra rasprava u vezi njih za moj ukus.

Čini mi se da je tu dosta guranja proizvoda, isto tako mi se čini da dosta ljudi ima pritužbe u vezi Philipsa. Koliko vidim taj model je taman u rangu i gura refresh rate na 120 hz što je super.

Našao sam usporedbu LG i Philips-a u verzijama 49'' i u njoj kažu da je unput lag veći na Philipsu no da je TV dosta dobar.

Nadam se još da će netko dati konkretnije informacije u vezi modela koje sam naveo. Pretpostavljam da bi ovdje ljudi mogli imati iskustva s tim modelima.

Ako očeš televizor sa IPS panelom, onda ti je Philips najbolja izbira.Da ti kažem zašto.Philips ima več 100Hz +HFR Direct Led panel:) A LG modeli, do modela UH770 imaju slabiji panel sa WRGB strukturom. Tako, da je Philips ovdje definitivno bolji izbor.. A pored toga, izgleda slika bolje u mraku zbog Ambilighta.A odluka je tvoja.

15 godina
protjeran
Gogo222 kaže...
Jednostavno je, ako hoćeš IPS onda LG, ako VA onda Samsung.

Za VA je daleko bolji i Sony pa i Panasonic od Samsunga..

10 godina
Da ali ne za tu lovu, a i čovjek je pitao za LG i Samsung konkretno.
11 godina
neaktivan

Pregledao sam sve moguce trgovine i cijene za isti model variraju poprilicno. Bilo je nekakvih sitnih vikend akcija i sve cijene su ponovno digli i oznacili ih kao akcijske :)

Ima li netko info ''iznutra'' hoce li ovih dana biti konkretnih popusta na nesto i gdje?

Gledam si 50-55'' (nije mi jasno zasto ove godine ima hrpa 49'' a 50'' kao da nestaje) do nekih 5500maks sa popustom, znaci u to bi usli modeli koji su sada oko 6500-7000. Panasonic, Samsung i Lg su mi u uzem

izboru.

VA panele sam imao prilike vidjeti u radu a zanimam me ako netko ima iskustva sa IPS panelima da napise kakvi su u odnosu na VA posto Panasonic gura njih u ajmo reci ove ''jeftinije'' modele oko 7tis.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2016 17:55 (robee1).

0 0 hvala 0
10 godina
Zašto ne Sony, po meni najbolji mogući izbor ?
Serija 8xxxx
11 godina
neaktivan

Skup je :) i nije izvedivo u 5500kn ugurati 55''.

0 0 hvala 0
10 godina
Pa uzmi onda 7005

0 0 hvala 0
10 godina
Imaš i Panasonic DX600

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan