Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.655
|
čitano: 27.571.886
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Postoji li na ovoj temi kakav moderator koji će s vremena na vrijeme brisat uvredljive komentare na račun osoba koje nama laicima pomažu u odabiru kupnje novog TV-a?

3 0 hvala 0
9 godina

Nadam se i ja, usput da baniraju ove koji forum koriste za besplatno reklamiranje Philipsa, uz obavezno gađenje Sonya, Samsunga, LG, Panasonica itd itd. 

A to šta korisnici za velike pare neće kupiti smeće tv, će isto biti benefit ;)

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Doktor Rambaudi kaže...

Nadam se i ja, usput da baniraju ove koji forum koriste za besplatno reklamiranje Philipsa, uz obavezno gađenje Sonya, Samsunga, LG, Panasonica itd itd. 

A to šta korisnici za velike pare neće kupiti smeće tv, će isto biti benefit ;)

Uopšte ti znaš šta je reklamiranje..? Nemoj pričat gluposti!)

9 godina

Ajde kraj je radnog vremena, očisti lijepo taj svoj servis da se sve sjaji za prave majstore ;)

Pa nas onda možeš počastiti još kojom visokokvalitetnom analizom iz svog stručnog kutka haha

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mislim da nije u redu da se ovako ponasate prema clanu garfield1.Izuzetno ruzan vid komunikacije na licnom nivou.Da li je neko strucnjak ili ne je relativna stvar,ali misljenje moze svako da izrazi.Vredjati nekoga na licnom nivou apsolutno je slika kucnog vaspitanja i kao takva govori sve o pojedincu.Ja sam po covekovoj preporuci ali i po raznim testovima pre par dana kupio model Philips 6561 velicine 49 incha i kao totalni amater ali sa pristojnim brojem uzivo pregledanih televizora i procitanih tekstova mogu samo da kazem ovaj televizor je FANTASTICAN.garfield1 hvala na preporuci i ja sam imao male sumnje dok nisam ukljucio tv,ali posle paljenja ostalo je samo odusevljenje i vilica sirom otvorena.Naravno kalibracija slike je odradjena prema gospodinu mislim vlasniku foruma HD televizija.Dok se covek sam ne uveri nema smisla pricati.Sve najbolje

3 0 hvala 0
16 godina
Što uzeti do 4000kn?
Tv je za sobu,gledalo bi se na 2-3m,znači ne bih uzimao ništa veliko. Do nekakvih 110cm mislim da je dovoljno?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Momci, promasili ste i i temu i forum i podforum i sve drugo, imate lifestyle pa picite tamo, ovdje treba argumentima iznjeti pojedinosti koje donose pozitivne i negativne strane nekoih od modela televizora. Naravno onih koji su vise ili malo manje aktualni, kako bi si netko mogao odabrati kupnju , prema savjetima i onih koji rade u prodaji, i onih koji rade po servisima, ali i onih koji to konzumiraju, odnosno njihova iskustva. A Vas dvojica niste ni u jednoj od navedenih shema. Zato ako nesto znate izbacite argumente, ako ne onda razgulite

Spija
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Da li netko zna nesto o Black friday popustima za televizore?

0 0 hvala 0
18 godina

Koliko dreke i cike oko gluposti... Prošlu nedjelju sam u elipsu kupio Philips 55PUS6401 na akciji, složio i sve fercera bez problema. TV kupujem da gledam filmove, serije, igram igre sa neke konzole, zaboli me neka stvar za to da li je crna crna ili malo svjetlija (po nečijem mjerilu). TV sam platio 4700kn, za te novce i karakteristike crna mu je sasvim dovoljno crna i "crnja" ne bi vrijedila par kilo kuna ekstra za TV tih karakteristika. Ne palim TV da gledam 4k crnu sliku pa se divim kako je crna, bitna mi je suma svih tih karakteristika, a tu mi je Philips bio best buy. Tim više što mi je jedina alternativa Sony jer sam htio Android TV.

Kodi radi fino i nema štekanja, na starom TV-u sam koristio rPi2 za kodi i mogu reći da ovaj radi fluidnije. Jeidno još moram skinuti neki 1080p i 4K video da vidim kako to radi, za sada sam probao samo 720p i nije bilo trzanja. Dok se to vrtilo u Kodi system info je pokazivao oko 30% opterećenje CPU-a, vukao je video sa NAS-a preko mreže. Sumnjam da će biti gore sa 1080p. Jedino ne znam da li Kodi može do HEVC dekodera, no integrirani player pretpostavljam da može. Baš vidim da mi se skinuo Deadpool 4K HEVC pa ću to danas isprobati.

Stari LG mi je preko 6 godina radio, radi i dalje, a sumnjam da je toliko kvalitetniji. Sve se to svodi na to kako ti grah padne. Kao i sa svom elektronikom. Npr. znam neke u uredu koji se kunu u Toshiba laptope, a opet isto tu u uredu imam jednog koji ih više ni štapom ne bi pipnuo. Kupio prije godinu dana toshibu kćeri i već tri puta na servisu mijenjali hard, tj. tri harda. Sada je četvrti put na servisu i lik je već popizdio, meni nije toliko hardova krepalo u zadnjih 15 godina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ok, živio Philips, a ta smecha od 3 Toshibe koja mi rade savšeno ću zapalit :))

1 0 hvala 0
18 godina

Kako rekoh, kako ti padne grah, tim više što nisam čuo o nekim posebnim problemima sa toshiba laptopima, a njemu se eto zalomilo. Čak me ne bi čudilo da je defekt negdje na matičnoj i da ga kokne ona prenaponom ili nečim takvim jer da u godinu dana prdnu tri diska...

Tako i sa TV-ovima, prije nekih 9 godina kupio Sony LCD, radi dan danas, a opet neki govore fuj Sony, krepa čim garancija prođe. Za svakog proizvođača se uvijek nađe netko kome je katastrofa jer... Meni osobno je philips bio ugh, moji su kupili philips LCD prije 4-5 godina i njegova ergonomija mi je za vola ubiti. Neki jajoliki daljinski, meniji meni totalno nelogični. Srećom u međuvremenu su se poboljšali po tom pitanju, a vjerojatno i to što je ovo android TV sa sobom donosi neka univerzalna rješenja, a ne njihovu toplu vodu.

Mada ima jedna glupost koja je i na tom starom i na ovom novom philipsu. Kod pretrage zemaljskih kanala možeš odabrati državu, odaberem hrvatsku i nađe mi 4 free programa, ostalo zaključano (nemam pojma što je to, evotv?), isto i taj stari (minus ovi zaključani). Ako odaberem "Other" onda mi nađe sve programe, ali nijedan nema ime, samo broj kanala. No skužih još sa tim starim TV-om da ako odaberem UK za zemlju nađe sve što treba i "uspije" očitati i nazive kanala (HTV 1, HTV 2, RTL...).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Uopce nije istina da covjek preporucuje samo Phillips, preporucuje ga jedino kad je najbolji izbor u odredenom rangu cijena... Kolko sam ja vidio preporucuje dosta i LG pa cak i Samsung...

Inace kupio sam 55'' Philips 6501 prema garfieldovoj preporuci i prezadovoljan sam. Jos je i dosao sa 5 godina garancije, tako da cisto sumnjam da ce riknuti brzo, a i ako rikne, dobit cu novi. Isti televizor inace ima odlicne ocjene i svuda po netu tako da dosta ovih gluposti i blacenja od trolova registriranih 1 dan i njegovih alternativnih accounta...

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
protjeran
ROXX kaže...
Što uzeti do 4000kn?
Tv je za sobu,gledalo bi se na 2-3m,znači ne bih uzimao ništa veliko. Do nekakvih 110cm mislim da je dovoljno?

Sad neznam šta češ najviše gledat.Ako češ gledat uglavnom HD sadržaje i 4k , onda bi ti več preporučio koji 4k televizor.A ako češ gledat uglavnom SD i FullHD sadržaje, onda ti je dovolnjo koji FullHD televizor.Ovdje imaš nešto veoma dobrih modela, pa sam odluči.

https://www.nabava.net/televizori__240/philips-televizor-43pus6501-43-110-cm-60-152-cm-lcd-led__22336891

https://www.nabava.net/televizori__240/samsung-televizor-ue43ku6072-43-110-cm-led__22466261

https://www.nabava.net/televizori__240/sony-televizor-kdl-43w755c-43-110-cm-lcd-led__12966871

https://www.nabava.net/televizori__240/lg-televizor-43lh630v-43-110-cm-led__24224781

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHILIPS-40PFS5501/?utm_source=nabava.net&utm_medium=cpd&utm_campaign=nabava.net_cjenik

10 godina
Ne znam zašto KU 6072 kad je KU6402 bitno bolji, a samo sitno skuplji, pogotovo u manjim dijagonalama.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gogo222 kaže...
Ne znam zašto KU 6072 kad je KU6402 bitno bolji, a samo sitno skuplji, pogotovo u manjim dijagonalama.

Za mene osobno sta sasvim jednaka, što se tiče kvalitet slike.Jedino je razlika u samom dizajnu i ponekim sitnicama.Jedino što ima model KU6400 malo veči index pokretne resolucije.A oba imata edge led 50Hz VA panel,bez lokalnog zatemnenja, imata isti DCI-P3 raspona boja i model 6072 ima pur color, a model 6400 ima active crystal color.To je sva razlika.Što se tiče Samsung modela serije 6, nema razlike u kvaliteti slike svejedno na model, jedino kao što sam rekao ponekih sitnica.

18 godina
garfield1 kaže...

Pa da več jednom završimo priču oko tih panela.Ako neko oče bolji kontrast i crnu, onda , če uzet televizor sa VA panelom. Ako neko oče bolju reprodukcijo boja( vjernije,tačnije boje) širi kut gledanja gdje se ne gube kvalitet slike,stabilniji panel, bolji odaziv samog panela, onda , če uzet televizor sa IPS panelom. A šta če ljudi odabrat, to , če sami odlučit:)

Takvu priču nikad ne moš završit, i to zato jer IPS LCD panel nikako nema smisla na nekom klasičnom TV uređaju.

Neupučeni kupci trebaju znat detalje, a to je bjež od TV uređaja sa IPS LCD panelom.Pošto je OLED Panel gadno preskup, jedini logičan izbor je TV+VA LCD panel to je več odavno jasna činjenica.

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/koji-monitor-kupiti/156916.aspx?page=201&jumpto=4918508&sort=asc&view=flat

Ovo zeleno je glupost na kubik, pa svako bi htio visoki kontrast i crnu boju do daske=jesi ti čuo za OLED=svako bi ga htio ali 99% ljudi nema love za OLED.

Philips+Ambilight+VA LCD panel, to je ono kaj se traži a ne isprana Ariel IPS varijanta to sigurno.Vlasnici Philips imena su vjerojatno poludjeli, pa več su u prošlosti nudili ili prodavali puno Philips TV+Ambilight+VA LCD panel.

Neupučen kupac ne može sam odabrat, jer nema poima i još ako ga navučeš na krivi put ili zbuniš sa IPS TV mantrom eto problema.

sune kaže...
Mislim da nije u redu da se ovako ponasate prema clanu garfield1.Izuzetno ruzan vid komunikacije na licnom nivou.Da li je neko strucnjak ili ne je relativna stvar,ali misljenje moze svako da izrazi.Vredjati nekoga na licnom nivou apsolutno je slika kucnog vaspitanja i kao takva govori sve o pojedincu.Ja sam po covekovoj preporuci ali i po raznim testovima pre par dana kupio model Philips 6561 velicine 49 incha i kao totalni amater ali sa pristojnim brojem uzivo pregledanih televizora i procitanih tekstova mogu samo da kazem ovaj televizor je FANTASTICAN.garfield1 hvala na preporuci i ja sam imao male sumnje dok nisam ukljucio tv,ali posle paljenja ostalo je samo odusevljenje i vilica sirom otvorena.Naravno kalibracija slike je odradjena prema gospodinu mislim vlasniku foruma HD televizija.Dok se covek sam ne uveri nema smisla pricati.Sve najbolje

Ja ne udaram na osobnoj razini, ali zato stalno vrlo jurišno naglašavam iznimno bitne detalje to sigurno.

A gle taj tvoj Philips, koji ima IPS LCD panel on je ok ali samo ako se mjeri sam sa sobom, ili sa drugim IPS TV uređajima.Njegov kontrast je jadnih malo ispod 1000:1, a to je za TV uređaj vrlo jadan i slab ali tipičan IPS ofucani kontrast.Ja osobno nikad ne bi preporučil taj model, napominjem IPS LCD panel fakat nema nikakvog smisla na jednom ovakvom TV ili multimedijskom uređaju.

https://tweakers.net/reviews/4559/11/philips-49pus6561-android-tv-voor-de-ambilight-liefhebber-conclusie.html

Da bi situacija bila malo jasnija, 4K VA LCD panel u proizvodnji nije ništa skuplji od IPS 4K LCD panela.Upravo suprotno klasičan VA 4K je malo jeftniji, pa onda iz tog kuta korištenje 4K IPS LCD panela u TV uređaju fakat nema smisla.

Za primjer ovaj dole Panasonic, dakle 4K VA LCD panel ali cijena je oko 2000dolara dakle duplo skuplji od tvojeg Philipsa.Panasonic ima visoku cijenu, ali ne baš direktno zbog 4K VA LCD panela, nego zbog nekih drugih naprednijih tehnikalija koje tvoj Philips nema.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx58dx902b-201604174282.htm

Današnji VA LCD paneli su jeftini, za primjer pogotovo 1080p verzije kao ovaj dolnji Blaupunkt iz Kauflanda dakle 40/1080p VA za 2000kn.

http://www.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/koji-televizor-kupiti-vodic-odabir/48433.aspx?page=203&jumpto=5215030&sort=asc&view=flat

https://www.malwarebytes.org/antiexploit/index.html
10 godina
Ne znam jeli si ti vidio uživo razliku ili sami teoretski nabacuješ karakteristike, jer ako ne vidiš razliku, a kažeš da se razumiješ u tv-e onda sorry, tu nešto ne štima sa tvojom percepcojom. Ali stvarno se vidi velika razlika.

1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

JBt dobar ti taj Blaupunkt za 2t čuna.

Tko hoće još Android s KODI i ostalim điđamuđama kupi si za 500 kn četverojezgreni Android media player i za 2,5 kn imaš pravi stroj.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
rambox kaže...
garfield1 kaže...

Pa da več jednom završimo priču oko tih panela.Ako neko oče bolji kontrast i crnu, onda , če uzet televizor sa VA panelom. Ako neko oče bolju reprodukcijo boja( vjernije,tačnije boje) širi kut gledanja gdje se ne gube kvalitet slike,stabilniji panel, bolji odaziv samog panela, onda , če uzet televizor sa IPS panelom. A šta če ljudi odabrat, to , če sami odlučit:)

Takvu priču nikad ne moš završit, i to zato jer IPS LCD panel nikako nema smisla na nekom klasičnom TV uređaju.

Neupučeni kupci trebaju znat detalje, a to je bjež od TV uređaja sa IPS LCD panelom.Pošto je OLED Panel gadno preskup, jedini logičan izbor je TV+VA LCD panel to je več odavno jasna činjenica.

http://www.bug.hr/forum/topic/monitori/koji-monitor-kupiti/156916.aspx?page=201&jumpto=4918508&sort=asc&view=flat

Ovo zeleno je glupost na kubik, pa svako bi htio visoki kontrast i crnu boju do daske=jesi ti čuo za OLED=svako bi ga htio ali 99% ljudi nema love za OLED.

Philips+Ambilight+VA LCD panel, to je ono kaj se traži a ne isprana Ariel IPS varijanta to sigurno.Vlasnici Philips imena su vjerojatno poludjeli, pa več su u prošlosti nudili ili prodavali puno Philips TV+Ambilight+VA LCD panel.

Neupučen kupac ne može sam odabrat, jer nema poima i još ako ga navučeš na krivi put ili zbuniš sa IPS TV mantrom eto problema.

sune kaže...

Ja ne udaram na osobnoj razini, ali zato stalno vrlo jurišno naglašavam iznimno bitne detalje to sigurno.

A gle taj tvoj Philips, koji ima IPS LCD panel on je ok ali samo ako se mjeri sam sa sobom, ili sa drugim IPS TV uređajima.Njegov kontrast je jadnih malo ispod 1000:1, a to je za TV uređaj vrlo jadan i slab ali tipičan IPS ofucani kontrast.Ja osobno nikad ne bi preporučil taj model, napominjem IPS LCD panel fakat nema nikakvog smisla na jednom ovakvom TV ili multimedijskom uređaju.

https://tweakers.net/reviews/4559/11/philips-49pus6561-android-tv-voor-de-ambilight-liefhebber-conclusie.html

Da bi situacija bila malo jasnija, 4K VA LCD panel u proizvodnji nije ništa skuplji od IPS 4K LCD panela.Upravo suprotno klasičan VA 4K je malo jeftniji, pa onda iz tog kuta korištenje 4K IPS LCD panela u TV uređaju fakat nema smisla.

Za primjer ovaj dole Panasonic, dakle 4K VA LCD panel ali cijena je oko 2000dolara dakle duplo skuplji od tvojeg Philipsa.Panasonic ima visoku cijenu, ali ne baš direktno zbog 4K VA LCD panela, nego zbog nekih drugih naprednijih tehnikalija koje tvoj Philips nema.

http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx58dx902b-201604174282.htm

Današnji VA LCD paneli su jeftini, za primjer pogotovo 1080p verzije kao ovaj dolnji Blaupunkt iz Kauflanda dakle 40/1080p VA za 2000kn.

http://www.bug.hr/forum/topic/lcd-plazma-televizori/koji-televizor-kupiti-vodic-odabir/48433.aspx?page=203&jumpto=5215030&sort=asc&view=flat

Pa dobro koliko dugo , če trajat ova raprava oko panela..? Pa ljudi kupuje ono što vide i misle, da je najbolje.Pa dal je to televizor sa IPS panelom, Va panelom, OLED panelom, ULED panelom itd..Pa i mene osobno zabole, koji je panel unutra kad kupujem tv.Važno mi je, da sam zadovoljan slikom itd..Ali ako češ još filozofirat oko tih panela, je bolje, da napraviš svoju temu, jer ovdje se preporučuju televizori:)

14 godina
protjeran
Gogo222 kaže...
Ne znam jeli si ti vidio uživo razliku ili sami teoretski nabacuješ karakteristike, jer ako ne vidiš razliku, a kažeš da se razumiješ u tv-e onda sorry, tu nešto ne štima sa tvojom percepcojom. Ali stvarno se vidi velika razlika.

Ja osobno je ne vidim, pa svaki dan gledam te televizore..Dobro ti je vidiš, pa šta sad:) A i ljudi, če se sami odlučit koji televizor , če kupit..Pa dosta bre ljudi oko tih televizora..Jer svi su televizori, nisu svemirski brodovi!)

10 godina
Pa tu je i problem ako ti ne vidiš a preporučaš drugima televizore.

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Gogo222 kaže...
Pa tu je i problem ako ti ne vidiš a preporučaš drugima televizore.

Pa dobro šta ti smeta sad:) Pa možeš i ti preporučat niko ti ne brani, pa nemoj više dosađivat..

15 godina
neaktivan

Pozdrav!

Čisto informativno se raspitujem.

Zanima me preporuka TV-a za koji nemam neke kriterije.

Sada imam 32" 1080p LG koji mi je premali(gledam ga sa tri metra). Uvijeti su mi da bude barem duplo veći od ovoga i da može zamijeniti trenuti HD player koji imam(WDTV Live).

Zvučnike ni ne mora imati(spajam ga na vanjske zvučnike), postolje nije bitno jer bi visio na zidu, kvaliteta slika ne mora biti sadašnji maksimum jer sam zadovoljan i ovom ali eto, mali mi je pa niš ne vidim(LG 32LD450).

I mora imati više od 1 USB porta jer će u jednog biti uštekana LED traka.

Koliko bi takav TV koštao?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
chutac kaže...

Pozdrav!

Čisto informativno se raspitujem.

Zanima me preporuka TV-a za koji nemam neke kriterije.

Sada imam 32" 1080p LG koji mi je premali(gledam ga sa tri metra). Uvijeti su mi da bude barem duplo veći od ovoga i da može zamijeniti trenuti HD player koji imam(WDTV Live).

Zvučnike ni ne mora imati(spajam ga na vanjske zvučnike), postolje nije bitno jer bi visio na zidu, kvaliteta slika ne mora biti sadašnji maksimum jer sam zadovoljan i ovom ali eto, mali mi je pa niš ne vidim(LG 32LD450).

I mora imati više od 1 USB porta jer će u jednog biti uštekana LED traka.

Koliko bi takav TV koštao?

Onda ako očeš duplo veči, onda najmanje diagonale 55 inča.A takav televizor ti košta otprilike oko 5000 kuna, nešto manje ili nešto više zavisi od modela.

15 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
18 godina
neaktivan

Koji je od ovih po vama najbolji:

Sony Bravia KD-49XD8305

Sony Bravia KD-49XD8005

Panasonic TX-49DX600E

Panasonic TX-50DX700E

TX-49CX740E

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2016 21:28 (ale329).

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav,

gledam ovih dana tv-e šta se nude i upadne mi ovaj u oko, sad me zanima od vas mišljenje.. hvala

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-kdl-40wd655baep-led-smart-tv-t2s2/72715

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kupujem novi TV, nisam previše zahtjevam (čitaj ne planiram si punit disk 4k materijalom, dakle fhd mi dovoljno), ali svejedno da ne kupim tv sa lošom slikom. Uglavnom se gleda SD + filmovi/serije u HD-u.

Budget oko 4000 kn, cca 50", volio bih spojiti prek mreže na komp i od tamo povremeno vuči filmove/serije.

Gledam Samsung 49k5502, LG 49LH630v... znam da je prvi VA panel, drugi IPS, nebi škodilo imati bolji kut gledanja. Koliko je uopče lošiji kut na ovom Samsungu, ne vjerujem da sjedeći u fotelju sa strane čini neku preveliku razliku :)

Nisam upoznat sa Philips i Panasonic modelima, ima šta u tom rangu?

Ne gledam baš nogomet, odigrala bi se tu i tamo koja igra (prek laptopa, možda nekada konzola :) )...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Makić kaže...

Pozdrav,

gledam ovih dana tv-e šta se nude i upadne mi ovaj u oko, sad me zanima od vas mišljenje.. hvala

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-sony-kdl-40wd655baep-led-smart-tv-t2s2/72715

Okvirno je dobar ovaj tv.Ali ima minuse, pošto nema interpolacijskog procesora i nema Android .Tako, da za takve pare dobijaš šta bolje.

14 godina
protjeran
apocapo kaže...

Kupujem novi TV, nisam previše zahtjevam (čitaj ne planiram si punit disk 4k materijalom, dakle fhd mi dovoljno), ali svejedno da ne kupim tv sa lošom slikom. Uglavnom se gleda SD + filmovi/serije u HD-u.

Budget oko 4000 kn, cca 50", volio bih spojiti prek mreže na komp i od tamo povremeno vuči filmove/serije.

Gledam Samsung 49k5502, LG 49LH630v... znam da je prvi VA panel, drugi IPS, nebi škodilo imati bolji kut gledanja. Koliko je uopče lošiji kut na ovom Samsungu, ne vjerujem da sjedeći u fotelju sa strane čini neku preveliku razliku :)

Nisam upoznat sa Philips i Panasonic modelima, ima šta u tom rangu?

Ne gledam baš nogomet, odigrala bi se tu i tamo koja igra (prek laptopa, možda nekada konzola :) )...

Uglavnom sta ovaj Samsung i Lg dobra modela.Što se tiče Philipsa imaš ovaj model. A Panasonic za takve pare, bi ti bio ovaj model.Jedino mu je minus pošto nema Hevc

https://www.nabava.net/televizori__240/philips-televizor-49pfs5501-49-125-cm-led__24375901

https://www.nabava.net/televizori__240/panasonic-televizor-tx-49ds500e-49-125-cm-led__22531961

A što se tiče kuta gledanja na Samsung televizoru.Ako sjediš več oko 20- 25° sa strane, se več počne gubit kvalitet slike.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2016 9:12 (garfield1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice