Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.682
|
čitano: 27.715.459
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
m3zzz00 kaže...

Da te pitam, jel između modela PHILIPS 55PUS6401PHILIPS 49PUS6401 te PHILIPS 43PUS6401 velike razlike ili je razlika samo u dijagonali?

I da, sto kazes za njega. Odlican televizor ili srednja zalost. Da ne pozalim nakon tjedan i pol :D

Pa odličan je televizor visokog ranga,koji košta 2000 evra i više..Mogu reči za ovaj televizor ,da je veoma dobar za takav tang televizora.Uglavnom što se tiče specifikacija,su isti.Jedino model veličine 49,ima nešto bolji razpon boja.Ali tu se ide za nijanse.Nešto bolji je model 6501.A možeš si ovdje pročitat,šta kaže jedan user iz našeg foruma.Se izvinjavam, jer piše u Slovenačkom.Mislim,da češ razumijet.

Ima kdo kake izkušnje oz. argumentirano mnenje o Philips 55pus6501 (letnik 2016)?

lp,
king67

car 100

Jaz imam točno ta model v grobem je odličen tv. Slika je zelo kontrastna, barve so zelo dobre ni cloudinga, vidni kot je odličen.

Sploh plus je ambilight, odlična slika v svojem razredu, youtube dela odlično (zelo hitro več kot sek se nikoli ne čaka ko klikneš na posnetek), vlc prebere vse filme, imam pa zadnjo verzijo programske opreme prej se je tv sam od sebe sesuval sedaj pa že več kot en teden ne, bojo pa še posodablal (jeseni 2016 naj bi bil prehod na android 6.0 ampak že sedaj dela odlično), s telefonom se tv lepo poveže in deluje screen mirroring zamik je cca 3 sek da odpre video od kar klikneš, preko pc enako odlično prebere vse posnetke + za gaming se naj bi odlično obnesel moram pa še bolj podrobno stestirat za igre.
Youtube pa vlc že sedaj deluje brezhibno tako da za to ceno dobiš ogromno. Pri konkurenci računaj vsaj par stotakov več da prideš na ta nivo (IPS zaslon je +- boljši vidni koti malo slabši kontrast). Philips 2016 je drugo kot je bil prejšnja leta tako da so vsa pluvanja in slepo strmenje k eni firmi neupravičena sploh v tem cenovnem rangu trenutno ni konkurence. Izdelan je pa na Poljskem.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 10:02 (garfield1).
13 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Kakav je ovaj televizor, treba mi samo za PlayStation 4, mogu ga dobiti za 1000 kuna što je extra cijena.

Hoću li osjetiti to što je samo 100hz?

Samsung LED 40J5100

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jel čemu ovaj tv iz Tele2 što ga daju uz internet? LG 42LF652V
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SnakeST kaže...

Kakav je ovaj televizor, treba mi samo za PlayStation 4, mogu ga dobiti za 1000 kuna što je extra cijena.

Hoću li osjetiti to što je samo 100hz?

Samsung LED 40J5100

Ovdje si pogledaj,koji televizor uzet za igre.

http://uk.rtings.com/tv/reviews/by-usage/video-gaming/best

14 godina
protjeran
x18x05x kaže...
Jel čemu ovaj tv iz Tele2 što ga daju uz internet? LG 42LF652V

Sasvim dobar tv.

16 godina
Onda će se to uzet.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina
neaktivan

Može preporuka najboljeg TV-a do 10 000kn? Dal bi se mogao dobit kakav quantum dot display za te novce?

PSN - Axtross
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Tinča14 kaže...

Može preporuka najboljeg TV-a do 10 000kn? Dal bi se mogao dobit kakav quantum dot display za te novce?

Ovdje imaš.

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-panasonic-tx-50dx750e-4k-uhd.aspx

13 godina
neaktivan

Kakav je ovaj LG 60UF695V ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
cistamlaka kaže...

Kakav je ovaj LG 60UF695V ?

Što se tiče slike,dobar tv.Možda je jedini minus,pošto nema WEBOS 2.0.,več ima stari smart.

15 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
Tinča14 kaže...

Ovdje imaš.

E sad... gledao sam u Elipsu Samsungov 55" KS7000 za 12 000kn, možda bi se mogao protegnuti za njega, nešto na rate... Sad, koji od njih dvoje ima bolju sliku?

PSN - Axtross
14 godina
protjeran
Tinča14 kaže...
garfield1 kaže...
Tinča14 kaže...

Ovdje imaš.

E sad... gledao sam u Elipsu Samsungov 55" KS7000 za 12 000kn, možda bi se mogao protegnuti za njega, nešto na rate... Sad, koji od njih dvoje ima bolju sliku?

Slika je na oba odlična.Ali zbog lošeg iskustva sa Samsung televizorima,ja bih ti preporučio Panasonic.Panasonic ima bolje procesiranje slike,naravnij boje,kvalitetnije komponente,sama izdrada televizora je bolja.A ti sam znaš,šta češ uzet.

13 godina

sry ak je bilo....gdje ima na netu ili kod nas kupiti Xiaomi Tv ? ja nigdje nemogu naci

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GSP kaže...

sry ak je bilo....gdje ima na netu ili kod nas kupiti Xiaomi Tv ? ja nigdje nemogu naci

Mislim,da ga uopšte u Evropi nema.Mislim,da sam ga  jednom vidio,ali cena nije bila ništa jeftinije napram konkurence.U Kini,dobijaš takav prosječan televizor za 300 evra.Ali kad dođe u Evropu,onda je dvaput skuplji,zbog uvoznih papira, carine itd..Tako,da se u Evropi ,baš ni ne isplati tražit ovaj tv.

10 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...

Imaš na više mjesta, sad je par akcija zbog Eura, vidija san, samo da nađem di. U jednom baš katalogu ima...

14 godina
neaktivan
Ima tko preporuku za 32" non-smart TV? Nešto za igraću sobu, glavno da može gledati puštati filmove s USB-a i da ima DVB-T2.

Budžet: oko 1500 kuna.

LG 32LF510U K
LG 32LB561B
Samsung 32J4000
Philips 32PHH4100

Jel uopće smijem razmišljati o Vivaxu? Imaju smart 32" 32LE74SM za cijenu ovih gore non-smartova.
13 godina
garfield1 kaže...
Tinča14 kaže...
garfield1 kaže...
Tinča14 kaže...

Ovdje imaš.

Slika je na oba odlična.Ali zbog lošeg iskustva sa Samsung televizorima,ja bih ti preporučio Panasonic.Panasonic ima bolje procesiranje slike,naravnij boje,kvalitetnije komponente,sama izdrada televizora je bolja.A ti sam znaš,šta češ uzet.

sto ga ti seres, KS7000 je odlican tv

16 godina
neaktivan
Ovaj garfield je čudo, samsung ne valja a svi drugi super hahaha. Mora da si radija u samsungu i dobija nogu pa im se sad osvećuješ. Evo i meni je na samsungu UE55 H7000 otišla matična( pod garancijom) pa ne mogu sad reć da je samsung u kurc.u. U servisu je najviše bilo philipsovih tv-a a samsungovih svega 1 i to moj pa isto ne mogu reć da su u banani jer sam ima philips serije 7 i nikada problema.. Mislim da malo pretjeruješ..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Momci, ima li netko televizor Samsung UE-40J6272 ?

Ako nema, može neko mišljenje i može li se naći nešto bolje do 3000kn? 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
roby27 kaže...
garfield1 kaže...
Tinča14 kaže...
garfield1 kaže...
Tinča14 kaže...

Ovdje imaš.

sto ga ti seres, KS7000 je odlican tv

Nisam rekao,da je loš,ali vrijeme če pokazat koliko je dobar.

14 godina
protjeran
zeko73 kaže...
Ovaj garfield je čudo, samsung ne valja a svi drugi super hahaha. Mora da si radija u samsungu i dobija nogu pa im se sad osvećuješ. Evo i meni je na samsungu UE55 H7000 otišla matična( pod garancijom) pa ne mogu sad reć da je samsung u kurc.u. U servisu je najviše bilo philipsovih tv-a a samsungovih svega 1 i to moj pa isto ne mogu reć da su u banani jer sam ima philips serije 7 i nikada problema.. Mislim da malo pretjeruješ..

Malo pogledaj na net,pa češ vidjet kako su ljudi zadovolnji.

16 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
zeko73 kaže...

Malo! Visija san na netu misec i po jer san tija prominit tv pa san na kraju odusta.U favoritima su mi svi portali koji se bave recenzijama tv-a i forumi vezani za istu temu, tako da znam o čemu pričam. Svi današnji proizvođači tv-a imaju neke pluseve i minuseve i više manje ako kupiš tv od serije 7 pa na više triba bi imati super tv, philips je dosta napredova zadnjih dvi godine ali je još kaska za ovim glavnim igračima. Što se tiče kvalitete slike svi su tu negdi i sve su to nijanse (osim lg oleda on je iznad svih) i nećeš to ni primjetiti ako nemaš dva različita tv-a jedan kraj drugoga, jedino ovi videofili koji su zaluđeni sa time možda hoće. Što se tiče kvarljivosti isto ko što si posta linkove di se ljudi žale na Samsung (mislim da si ti) isto tako možeš naći i za bilo kojeg proizvođača (najviše za philips). Philips mi se sviđa jedino zbog ambilighta i sad zbog androida (iako još triba proći vrimena dok google to sve uštima) i ničeg drugog i meni to nije presudno kod kupnje tv-a nego slika pa sve ostalo. Philips ima sporo i tromo sučelje i na svojim flagshipovima a da ne pričam ovi ispod serije 6, to je za izludit..stisneš tipku recimo menu i dok otvori menu moš slobodno skočit u wc. Uvatija san se philipsa jer vidim da često preporučaš ljudima a stvarno ne znam iz kojeg razloga...Ne da mi se više tipkat pa ću samo stat.

Zadar živi vječno!
16 godina

iza tv-a nakeljite jeftine ledice (led traku sa daljinskim, 20ak nijansi boja, za 55 incni tv sam platio manje od 200 kn.preko neta ima i puno jeftinije) i imate glavnu prednost "ambilighta" bez riskiranja sa kupovinom philipsa - manje naprezanje ociju u potpunom mraku. automatska izmjena boja je ionako samo gimmick. 

Potpis!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zeko73 kaže...
garfield1 kaže...
zeko73 kaže...

Malo! Visija san na netu misec i po jer san tija prominit tv pa san na kraju odusta.U favoritima su mi svi portali koji se bave recenzijama tv-a i forumi vezani za istu temu, tako da znam o čemu pričam. Svi današnji proizvođači tv-a imaju neke pluseve i minuseve i više manje ako kupiš tv od serije 7 pa na više triba bi imati super tv, philips je dosta napredova zadnjih dvi godine ali je još kaska za ovim glavnim igračima. Što se tiče kvalitete slike svi su tu negdi i sve su to nijanse (osim lg oleda on je iznad svih) i nećeš to ni primjetiti ako nemaš dva različita tv-a jedan kraj drugoga, jedino ovi videofili koji su zaluđeni sa time možda hoće. Što se tiče kvarljivosti isto ko što si posta linkove di se ljudi žale na Samsung (mislim da si ti) isto tako možeš naći i za bilo kojeg proizvođača (najviše za philips). Philips mi se sviđa jedino zbog ambilighta i sad zbog androida (iako još triba proći vrimena dok google to sve uštima) i ničeg drugog i meni to nije presudno kod kupnje tv-a nego slika pa sve ostalo. Philips ima sporo i tromo sučelje i na svojim flagshipovima a da ne pričam ovi ispod serije 6, to je za izludit..stisneš tipku recimo menu i dok otvori menu moš slobodno skočit u wc. Uvatija san se philipsa jer vidim da često preporučaš ljudima a stvarno ne znam iz kojeg razloga...Ne da mi se više tipkat pa ću samo stat.

Što se tiče menuja,izgleda da dugo nisi isprobao koji novi model.Menu ide brzo, tako na modelima 2015,i modelima 2016.A pošto meni, ionako nečeš vjerovat šta ti pričam,si pročitaj nešto ovdje.

http://www.preporucamo.com/philips-40pfk5500-android-tv-recenzija/2015/12/07/

14 godina
protjeran
garfield1 kaže...
zeko73 kaže...
garfield1 kaže...
zeko73 kaže...

Što se tiče menuja,izgleda da dugo nisi isprobao koji novi model.Menu ide brzo, tako na modelima 2015,i modelima 2016.A pošto meni, ionako nečeš vjerovat šta ti pričam,si pročitaj nešto ovdje.

http://www.preporucamo.com/philips-40pfk5500-android-tv-recenzija/2015/12/07/

A možeš si i ovdje pročitat,šta kažu na našem forumu.Se izvinjavam pošto je u Slovenačkom,ali češ razumijet.

No, da zapišem še moj epilog s TV-jem. Po malo surfanja sem se, predvsem zaradi ambilighta in cene, odločil kar za Philips 55PFK6550/12. Slika je za moje "povprečno oko" precej solidna, ambilight pa je res super. Po prvem priklopu sem takoj naredil update (po vaših nasvetih) Zadeva dela kar tekoče. Aplikacije, DLNA, preklaplanje, meni... vse dela brez zatikanja. Tako da zaenkrat sem z nakupom več kot zadovoljen. :)

16 godina
neaktivan

Ma ne da mi se razglabat, neman vrimena i volje raspravljat.. a nije da ti neman što reć.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Koji tv dijagonale 55-60" je trenutno best u kategoriji 5000-6000 kn i da je ok prvenstveno za filmove i pomalo za sport? Mutimedija mi nije bitna.Hvala

0 0 hvala 0
16 godina

garfield1....mozda je doslo vrijeme za penziju kolega....  odustao sam komentirat te...sad to rade drugi..... super da zelis pomoci ali si stvarno pretjerao sa svojim izjavama i preporukama...LP! BTW primjer 1   https://www.consumeraffairs.com/home_electronics/philips.html    a sad pogledaj koliko samsung proda tv-a i onda zakljuci i sam konacno....cast iznimkama---- ostali primjero dok cu imati vremena...pozz!

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2016 23:04 (mariocroatia78).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
mariocroatia78 kaže...

garfield1....mozda je doslo vrijeme za penziju kolega....  odustao sam komentirat te...sad to rade drugi..... super da zelis pomoci ali si stvarno pretjerao sa svojim izjavama i preporukama...LP! BTW primjer 1   https://www.consumeraffairs.com/home_electronics/philips.html    a sad pogledaj koliko samsung proda tv-a i onda zakljuci i sam konacno....cast iznimkama---- ostali primjero dok cu imati vremena...pozz!

Dugo te nije bilo..Več su mi falili, tvoji komentari.Malo budi aktivniji.A što se tiče, ovih komentara vezanih za Philips.Sa nadgradnjom Softwera,se da sve riješit.A kod Samsunga ne možeš riješit,kad crkne panel ili matična ploča. Tu je razlika.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 7:25 (garfield1).
14 godina
protjeran
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2016 7:23 (garfield1).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice