Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.687
|
čitano: 27.740.459
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...

Trebam preporuku televizora od 82cm, do 2000kn. Može li se naći nešto kvalitetno u ovim akcijama prije početka Europskog prvenstva?

Ovdje imaš.Ali ovdje se o kakvoj kvaliteti,ne može pričat.

http://www.technomarket.hr/products/09142372/lg-32lf561v

To mislite na kvalitetu slike ili da će crknuti nakon 2-3 godine?

Oko kvalitete slike.

16 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...

Trebam preporuku televizora od 82cm, do 2000kn. Može li se naći nešto kvalitetno u ovim akcijama prije početka Europskog prvenstva?

Oko kvalitete slike.

Pošto prelazim sa TV sa katodnom cijevi, dijagonale 55cm mislim da to nebi trebao biti veliki problem Ako bih se rastegnuo još 300-400kn koji bi bio best buy za tu dijagonalu?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
14 godina
protjeran
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...

Oko kvalitete slike.

Pošto prelazim sa TV sa katodnom cijevi, dijagonale 55cm mislim da to nebi trebao biti veliki problem Ako bih se rastegnuo još 300-400kn koji bi bio best buy za tu dijagonalu?

Šta češ,da gledaš najviše.I ako češ gledat filmove,kako češ da gledaš.

16 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...

Oko kvalitete slike.

TV za svakodnevno korištenje, tu i tamo bi gledao filmove preko usb stika i spojio bi povremeno na nju komp. Ova televizija nije Smart TV?

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
14 godina
protjeran
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...
Jolckan kaže...

Oko kvalitete slike.

TV za svakodnevno korištenje, tu i tamo bi gledao filmove preko usb stika i spojio bi povremeno na nju komp. Ova televizija nije Smart TV?

Ovaj Lg nema smarta.Ovdje imaš.

http://www.technomarket.hr/products/09144438/philips-32pft5300-12

16 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Mislim da ni ovaj model ne bi bio loš izbor:

http://www.ekupi.hr/LG-LED-TV-32LF632Vnbsp-gratis-Karlovacko-579847.aspx

Jedno pitanje ako netko ima LG sa WebOS 2.0... da li imate netflix za instalirati? Navodno nemaju svi modeli dostupan netflix, što mi se čini malo čudno ako vrte isti smart sustav.

0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
MatkoBB kaže...

Mislim da ni ovaj model ne bi bio loš izbor:

http://www.ekupi.hr/LG-LED-TV-32LF632Vnbsp-gratis-Karlovacko-579847.aspx

Jedno pitanje ako netko ima LG sa WebOS 2.0... da li imate netflix za instalirati? Navodno nemaju svi modeli dostupan netflix, što mi se čini malo čudno ako vrte isti smart sustav.

Svi današnji  Lg modeli,mogu imat Netflix.

16 godina
neaktivan

Koja je razlika između LG modela 32LF630V32LF632V

Gledam usporedbe i sve im je isto, čak i cijena, pa mi nije jasno.. ako netko zna...

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MatkoBB kaže...

Gledam usporedbe i sve im je isto, čak i cijena, pa mi nije jasno.. ako netko zna...

Specifikacije su iste,razlika je jedino u postolju.

16 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
MatkoBB kaže...

A tu je razlika.. sad po slikama vjerojatno:

32LF630V - crno

32LF632V - sivo

14 godina
protjeran
MatkoBB kaže...
garfield1 kaže...
MatkoBB kaže...

A tu je razlika.. sad po slikama vjerojatno:

32LF630V - crno

32LF632V - sivo

Jeste.

17 godina
neaktivan

Pozdrav svima! U postupku sam kupovine novog tv-a pa me interesiraju vasa misljenja oko 2 koja me interesiraju

http://technomarket.hr/products/09143441/sony-kdl-43w755cbaep

http://technomarket.hr/products/09142094/samsung-ue-40ju6472

Tv bi se najvise koristio za ps4 i stream sadrzaja sa net-a te malo za gledanje nasih tv programa.

Ako ima kakav bolji za taj iznos... s tim da sam vezan za technomarket radi kupnje.

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jerrycro kaže...

Pozdrav svima! U postupku sam kupovine novog tv-a pa me interesiraju vasa misljenja oko 2 koja me interesiraju

http://technomarket.hr/products/09143441/sony-kdl-43w755cbaep

http://technomarket.hr/products/09142094/samsung-ue-40ju6472

Tv bi se najvise koristio za ps4 i stream sadrzaja sa net-a te malo za gledanje nasih tv programa.

Ako ima kakav bolji za taj iznos... s tim da sam vezan za technomarket radi kupnje.

Uzmi Sony televizor.

17 godina
neaktivan
Neki poseban razlog za sony ili?
Respect my authority!
14 godina
protjeran
jerrycro kaže...
Neki poseban razlog za sony ili?

Pa Sony je bolji, za igre,bolje prikazivanje tv kanala.Pa ako nečeš gledat,  dosta Fulhd filmova,onda ti je bolje uzet Sony.A dosta je več napisanog, oko Samsunga serije 5 i 6.

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Trazim novi tv za dnevni boravak dijagonale 48''. Treba mi za smart opciju youtube i malo po netu, gledanje obicnih programa i preko kompa da pustim koji film.

Naisao sam od Samsunga ova 3 modela pa mi recite koji je bolji i po cemu, hvala.

Samsung UE48J6272

Samsung UE48J6202

Samsung UE48J5502

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Karlovac_047 kaže...

Pozdrav svima. Trazim novi tv za dnevni boravak dijagonale 48''. Treba mi za smart opciju youtube i malo po netu, gledanje obicnih programa i preko kompa da pustim koji film.

Naisao sam od Samsunga ova 3 modela pa mi recite koji je bolji i po cemu, hvala.

Samsung UE48J6272

Samsung UE48J6202

Samsung UE48J5502

Ja ti nebi prepručio,nijednog od ovih Samsunga.Več je bilo dosta, napisanog oko toga.Uzmi koju drugu firmu.

10 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi. Trebal bi preporuku. Kupujem tv do nekih 7000 kn. Suzio sam izbor na 2-3, pa neznam za koji se odlučiti. LG 55 UF 680V, SONY KDL 55W 755C ili LG 55 LF 652V ? Trenutno mi treba za gledanje općenito tv programa, filmova sa stica, a možda za koju godinu i za igrice kad djeca porastu. Ili možda ima nešto još boljeg do te love? Takoreći mi dolazi 55 dijadonala u pitanje, pošto se telka gleda sa 4,5 m udaljenosti.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Xplicit kaže...

Bok ljudi, u potrazi sam za novim televizorom, pa sam čekao dolazak novih modela za 2016, jer sam čitao za dolaze da HEVC-om.

Naletio sam na ove LG LG-50uh635v 4K i LG-49uh664v 4K, plus što su na akciji u emmezeti -20%. Kakvi su njihovi televizori? Da li to uzeti ovaj vikend, pošto je akcija do nedjelje ili je bolje još čekati.

Ili ako imate neki prijedlog za televizor (48-50'', a cijena oko 5500kn).

Živili

Nekako mi te akcije izgledaju predobro da bi bile istinite. Recimo ovaj 635UH je tu 2000kn manje nego u Santa Domenici. Plus ne može se naručiti putem webshopa iz nekog razloga. Ovako na prvu mi je u najmanju ruku čudno.

Na kraju sam otišao u Emmezetu u petak i kupio 49uh664v. I stvarno je cijena i sve kako piše. Samo što je bila fora da su imali malo ovih novih modela, koji su otišli u petak (mislim da su imali po 4-5 komadapo centru), i zato nije moglo webshop. Prvo sam išao na Jankomir i tamo je čovjek prije mene kupio izložbeni, da bi na kraju na Žitnjaku ja kupio zadnji koji je bio. 

Što se tv-a tiče, ja sam jako zadovoljan, još malo dok se pogiram sa postavkama i ostalim pizdarijama bit će još bolje.

14 godina
protjeran
horvat9 kaže...

Pozdrav ljudi. Trebal bi preporuku. Kupujem tv do nekih 7000 kn. Suzio sam izbor na 2-3, pa neznam za koji se odlučiti. LG 55 UF 680V, SONY KDL 55W 755C ili LG 55 LF 652V ? Trenutno mi treba za gledanje općenito tv programa, filmova sa stica, a možda za koju godinu i za igrice kad djeca porastu. Ili možda ima nešto još boljeg do te love? Takoreći mi dolazi 55 dijadonala u pitanje, pošto se telka gleda sa 4,5 m udaljenosti.

Idemo redom.Lg model 680 je 4k,ali nema pravu 4k pixel strukturu.Tako,da u ovom trenutku ne vidim,potrebe za ovim televizorom.Što se tiče Sony modela,če ti biti problem gledat preko usb modula, pošto se ne da podešavat veličine titlova.Jedino ako gledaš preko kompjutera ili preko Androida.Što se tiče Lg 652,je još najbolja opcija.Možeš gledat preko usb modula,i slika je veoma dobra.A još bolja opcija, je ovaj tv.

http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PANASONIC-TX_55CS630/

15 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...

Samsung UE48J6272

Samsung UE48J6202

Samsung UE48J5502

Vlasnik sam prvoga i prezadovoljan sam s njime koristi se za gledanje filmova preko kompa i tv programa običnih tako i satelitskih, ne koristim surfanje preko njega i slično ako ti šta treba oko njega pitaj slobodno!

10 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru. Što se tiče USB-a ne mora značiti da ću baš prek njega gledati filmove, bit će mogučnost i prek kompa. Dali mi igra kakvu ulogu veća količina HZ? Pošto ovaj Panasonic ima "samo" 400 Hz, dok LG 652 ima 900 Hz, a Sony 8OO Hz? Bazirao sam se na to da telka ima min. 800Hz. Koliku ulogu i imaju ti Hz na toj dijagonali? I dali te telke imaju zatamnjenje kad se gledaju sa strane? Hvala!

15 godina
garfield1 kaže...
Što se tiče Sony modela,če ti biti problem gledat preko usb modula, pošto se ne da podešavat veličine titlova.Jedino ako gledaš preko kompjutera ili preko Androida.

Pa Sony ima Android TV, instaliraš KODI i možeš sve što ti srce poželi. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
protjeran
horvat9 kaže...

Hvala na brzom odgovoru. Što se tiče USB-a ne mora značiti da ću baš prek njega gledati filmove, bit će mogučnost i prek kompa. Dali mi igra kakvu ulogu veća količina HZ? Pošto ovaj Panasonic ima "samo" 400 Hz, dok LG 652 ima 900 Hz, a Sony 8OO Hz? Bazirao sam se na to da telka ima min. 800Hz. Koliku ulogu i imaju ti Hz na toj dijagonali? I dali te telke imaju zatamnjenje kad se gledaju sa strane? Hvala!

Što se tiče Hz,nema veze,jer  paneli ionako rade na 200Hz.Šta se tiče zatemnenja sa strane,tebaš nisam razumio.Vjerovatno misliš,dal se gubi kvalitet slike ako gledaš sa strane.

10 godina
neaktivan

Da na to sam mislio. Ak gledaš sa strane dal se ne gubi jako na kvaliteti slike!?

14 godina
neaktivan

Pozdrav,

molio bi preporuku TVa između 5-6.5k.

Prednosti:

FullHD (4k mi nije toliko bitan)

Dimenzije: 40 - 56"

WiFi

Smart da - KODI

Namjena:

- gledanje filmova MKV sa USB sticka ili direktno sa kompa, ali putem WiFi opcije

Gledao sam da se dosta nahvalio Sony KDL55W756 ili KDL50W828, pa me zanima kako kod njega radi funkcija WiFi.

Ček mi se OK čini i http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SONY-KD49X8005CBA/

Preporuka svakako dobrodošla.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.5.2016 14:01 (QlimaxWarex).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
horvat9 kaže...

Da na to sam mislio. Ak gledaš sa strane dal se ne gubi jako na kvaliteti slike!?

Najbolji ti je Lg,zbog IPS panela,koji je veoma dobar za gledanje sa strane.Ali sam kvalitet slike, je na strani Panasonica i Sonya.Ako češ gledat sa strane, oko 20- 30 stupnjeva,onda svakako Lg,ako češ gledat sa manjeg kuta onda može Panasonic ili Sony.

14 godina
protjeran
QlimaxWarex kaže...

Pozdrav,

molio bi preporuku TVa između 5-6.5k.

Prednosti:

FullHD (4k mi nije toliko bitan)

Dimenzije: 40 - 56"

WiFi

Smart da - KODI

Namjena:

- gledanje filmova MKV sa USB sticka ili direktno sa kompa, ali putem WiFi opcije

Gledao sam da se dosta nahvalio Sony KDL55W756 ili KDL50W828, pa me zanima kako kod njega radi funkcija WiFi.

Ček mi se OK čini i http://www.elipso.hr/audio__video/televizori/SONY-KD49X8005CBA/

Preporuka svakako dobrodošla.

Hvala.

Najbolje,da uzmeš model 828 ili 756.Što se tiče modela 8005 ima IPS panel,pored toga,nije baš nešto kvalitetan ovaj tv.Oni koji su ga uzeli kod nas,pričaju o zrnatoj slici,tako da niso baš zadovolnji tim modelom.Tako,da ja bih ti preporučio Fulhd modela.

10 godina
neaktivan

Lijep pozdrav ekipo.

Tražim televizor, a posto nisam previse upucen u sve to, trazim i vasu pomoc :)

Naime, ovo su moje zelje: 5 godina garancije (cini mi se da sada svi to nude), od 100 do 110 cm dijagonala i nova tehnologija (mislim prvenstveno na DVB-T2) koja je potrebna za par godina. Molio bi savjete sto odabrati, posto vjerujem da se dosta ekipe ovdje na forumu razumije u bas to. Naravno, slobodno kazete i preporuke u kojoj trgovini, ukoliko se ne nesto razlikuje ili odredjena ima nesto nizu cijenu televizora. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
m3zzz00 kaže...

Lijep pozdrav ekipo.

Tražim televizor, a posto nisam previse upucen u sve to, trazim i vasu pomoc :)

Naime, ovo su moje zelje: 5 godina garancije (cini mi se da sada svi to nude), od 100 do 110 cm dijagonala i nova tehnologija (mislim prvenstveno na DVB-T2) koja je potrebna za par godina. Molio bi savjete sto odabrati, posto vjerujem da se dosta ekipe ovdje na forumu razumije u bas to. Naravno, slobodno kazete i preporuke u kojoj trgovini, ukoliko se ne nesto razlikuje ili odredjena ima nesto nizu cijenu televizora. Hvala!

Za koliko para,Fulhd ili 4k..?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice