Ograničen budžetom (do 2500kn) nekako sam uspio odabrati 4 televizora koji su mi upali u "oko".
Do te kategorije 2500kn suzio sam na:
- Samsung 40J5002 (2249kn, 2 god. garancije)
- Philips 40PFT4100 (2249kn , 2 god. garancije)
A za ono što bi nekako možda rastegnuo budžet:
- Philips 43PUT4900 (samo jer je 4K i 5 god. garancije te 2789kn)
- - LG 40LF632V (2999kn, 2 god. garancije)
Meni je u ovom trenu najbitnija garancija i da ima DVB-T2 podršku,a za ostalo ću lako pregrmiti. Poštenije ću "rastegnuti" budžet za nekoliko mjeseci kada će se kupovati TV za dnevni boravak,a ovaj za običnu sobu ne mora imati previše tih opcija.
Stoga slobodno recite mišljenja o gore navedenima i preporučite druge ako se nađu po toj cijeni jer želim to riješiti kroz ovih nekoliko tjedana.
Samsunga ti ne bi preporučio.Philips nema DVB-T2,tako ti ostaje jedino Lg 630.Ako možeš dat još koju paru više,bi ti preporučio model Lg 652.
A šta je sa Samsung televizorima? Da,sada sam vidio da Philipsu piše DVB-T/T2/C ali nema naveden HEVC. Izuzev toga,jel valjda ovaj model?
Znam da previše tražim ali nažalost nemam budžet za nešto više.
Oba Philipsa, imata DVBT-T2 tuner.A HEVC ima samo model 4900.A što se tiče Samsunga,dosta problema sa panelima i kondenzatorima.
Znači onda model koji sam naveo Philips 43PUT4900 ima taj tuner i moći će vrtiti signal koji će nam kroz nekoliko godina uvesti da gledamo naš program?
Šta je puno reklamacija na baš tom Samsungu? Mislim,za tu cijenu i sada vidim da negdje nude 5 godina garancije čini mi se kao Best Buy...Drugo ne znam šta bi uzeo u rangu do 2500kn a da ima sve što tražim.
Preporuke?
Moči češ ,da gledaš bez brige.Što se tiče Samsunga, su problem: paneli,kondenzatori,panel konektori.Uglavnom imaju ovaj problem modeli serije 5 i 6.A i ostali nisu imuni na ove kvarove,ali jih nema toliko.
Što se tiče problema sa Samsungom,si pročitaj ovdje.
http://www.practical-home-theater-guide.com/are-there-still-capacitor-problems-with-samsung-tvs.html
https://www.consumeraffairs.com/home_electronics/samsung_tv.html

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0