Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.687
|
čitano: 27.743.117
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu
Tacno se uvijek nesto ceka :-D.Ne znam sada da li uzimati ovaj stari ili cekati taj novi "DS" model, i koliko ce zveknuti cijenu nisam ga nasao u prodaji po netu.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
spotpala kaže...
Tacno se uvijek nesto ceka :-D.Ne znam sada da li uzimati ovaj stari ili cekati taj novi "DS" model, i koliko ce zveknuti cijenu nisam ga nasao u prodaji po netu.

Recimo novi model 50 DS630,kod nas košta 1100 evra,a model 49 DS500 950 evra.Fulhd,se neče isplatit kupit.Za 1000 evra,več dobijaš lanski solidan 4 k televizor,dijagonale 55.

Ili kupiš prošlogodišnji,koji fulhd model za 800 evra.Jer što se tiče slike,nije nešto bolja,napram lanskim modelima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 11:16 (garfield1).
12 godina
neaktivan
LCD TV ILI PLAZMA - vodič za odabir i kupovinu

Evo još jedno pitanje samo ako nije problem, vidio sam ovaj u trgovini i stvarno je lijep televizor, po specifikacija mi izgleda u redu, da li postoji nešto "protiv" kod ovog modela, a da netko ima saznanja o tome? Hvala još jednom! http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55j5502.aspx

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Sebach90 kaže...

Evo još jedno pitanje samo ako nije problem, vidio sam ovaj u trgovini i stvarno je lijep televizor, po specifikacija mi izgleda u redu, da li postoji nešto "protiv" kod ovog modela, a da netko ima saznanja o tome? Hvala još jednom! http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55j5502.aspx

Več je bilo dosta govora o Samsungu serije 5 i 6.Malo pogledaj,neču,da se ponavljam.

12 godina
neaktivan

Hehe može, pregledati ću temu :) 

12 godina
neaktivan
Zapetljancija ziva :D Kakva je solucija ovaj Panasonic 50cx680 koliko vidim ima 4k, a i sa cijenom je tu negdje. Da li je automatski i bolji od CS630 i kakav je u poredjenju sa CX700? Hvala puno na odgovorim? LP

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
spotpala kaže...
Zapetljancija ziva :D Kakva je solucija ovaj Panasonic 50cx680 koliko vidim ima 4k, a i sa cijenom je tu negdje. Da li je automatski i bolji od CS630 i kakav je u poredjenju sa CX700? Hvala puno na odgovorim? LP

CX680 model ima:
VA edgeled 8 bitni 50 Hz panel.Vidni kut horizontalni in vertikalni 176 stopinj,kontrast 4500:1,svetilnost 300cd/m2,200 BMR,

CS630 model ima:
VA edgeled 8 bitni 100Hz panel.vidni kut jednak,kontrast 4550:1,svetilnost 450cd/m2,400 BMR. 

CX700 model ima:

Super MVA edgeled 8bitni 100Hz panel,vidni kut jednak,kontrast 4800:1,svetilnost 550cd/m2, 800 BMR

12 godina
neaktivan
Koliko sitnica, a kako vidim CS630 bolji od CX680 :-D Negdje sam naletio da je CX680 u rangu sa CX700, samo je bez 3D. Lp

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
spotpala kaže...
Koliko sitnica, a kako vidim CS630 bolji od CX680 :-D Negdje sam naletio da je CX680 u rangu sa CX700, samo je bez 3D. Lp

Jeste,da je cx680u rangu 700,ali je 700 več nešto bolji.CX 700 je isti kao model cr730,samo,da je ovaj ravan,a cr730 ukrivljen.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 17:31 (garfield1).
12 godina
neaktivan
Sve kapiram, samo mi nije jasno kako je ovaj CS630 bolji po ovim parametrima od CX680, valjda bi ta X serija trebala biti bolja, izuzimajuci taj 4K.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
spotpala kaže...
Sve kapiram, samo mi nije jasno kako je ovaj CS630 bolji po ovim parametrima od CX680, valjda bi ta X serija trebala biti bolja, izuzimajuci taj 4K.

Nije uvijek tako.Bolji je što se tiče ovih specifikacija,ali se desi ,da je slabiji pošto nema interpolacijskog procesora,nema lokalno zatemnenje itd.. Svejedno, se više isplati uzet 4k.

12 godina
neaktivan
Sto bi se reklo ulaganje u buducnost :-D Opet mi nekako ovaj CS630 odnos ulozeno dobijeno najbolje odgovara, ne znam jesi uspio gdje vidjeti ovaj Samsung 48J6202 kakav je u odnosu na Panasonic CS630, isplatili se ici mozda na tu opciju.

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
spotpala kaže...
Sto bi se reklo ulaganje u buducnost :-D Opet mi nekako ovaj CS630 odnos ulozeno dobijeno najbolje odgovara, ne znam jesi uspio gdje vidjeti ovaj Samsung 48J6202 kakav je u odnosu na Panasonic CS630, isplatili se ici mozda na tu opciju.

Panasonic je definitivno bolji,nego Samsung.

12 godina
neaktivan
Pitao sam i za Samsunga jer sam imao prilike testirati onaj model H6400 koji je jos aktuelan po radnjama (2014 god), kompletno gledajuci best buy,smart na njemu i ima neku funkciju, a kako vidim i danas u toj klasi niko ni blizu nije prisao.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Želio bih kupiti 102cm TV te ne mogu odluciti između (jer se iskreno ne razumijem previse u TV-ove) Panasonic TX-40CS620E, Samsung UE40J6272, Samsung UE40J6202, Samsung UE40J5512. Koja je razlika između tih Samsung TV-a? Također je tu i Samsung UE40JU6072 UltraHD. Imate li koji bolji prijedlog do 3.700kn?

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2016 21:35 (SheldonCooper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
SheldonCooper kaže...

Pozdrav!

Želio bih kupiti 102cm TV te ne mogu odluciti između (jer se iskreno ne razumijem previse u TV-ove) Panasonic TX-40CS620E, Samsung UE40J6272, Samsung UE40J6202, Samsung UE40J5512. Koja je razlika između tih Samsung TV-a? Također je tu i Samsung UE40JU6072 UltraHD. Imate li koji bolji prijedlog do 3.700kn?

Hvala!

Ovdje je definitivno ,najbolji Panasonic.Za Samsunga ti neču ni objašnavat,jer je bilo dosta napisano oko toga.A imaš i ovdje dva dobra tvja.

http://www.technomarket.hr/products/09146561/philips-40pft5500-12

http://www.technomarket.hr/products/09144179/philips-40pfh6510

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 10:23 (garfield1).
17 godina

Moze jedna brza preporuka decki? Trebam se do danas popodne odluciti koji od ova 2 tv?

Sony

Samsung

Sonya cu dobit za 5100kn sa 15% popusta, a samsung je 4800 sa 10% na njihovim stranicama.

Koliko ja se kuzim sony je bolji ali je manji a jedina prednost samsunga je sto je 5" veca dijagonala.

Molim sto prije neku sugestiju da ne izludim razmisljajuci. Hvala u naprijed.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E ljudi koji od ova dva modela mi preporucate, znaci treba mi iskljucio za PS 4/PS Neo

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue40ju6472-uhd.aspx

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue40h6400-t2.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
acarnoje kaže...

Moze jedna brza preporuka decki? Trebam se do danas popodne odluciti koji od ova 2 tv?

Sony

Samsung

Sonya cu dobit za 5100kn sa 15% popusta, a samsung je 4800 sa 10% na njihovim stranicama.

Koliko ja se kuzim sony je bolji ali je manji a jedina prednost samsunga je sto je 5" veca dijagonala.

Molim sto prije neku sugestiju da ne izludim razmisljajuci. Hvala u naprijed.

Sony ima definitivno bolju sliku,a multimediju ima bolju Samsung.

14 godina
neaktivan

To je isti tv, ovaj koji završava na 72 ima još i satelitski tuner.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A nije isto ovaj sto zavrsava na 72 je 4k

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

E ljudi koji od ova dva modela mi preporucate, znaci treba mi iskljucio za PS 4/PS Neo

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue40ju6472-uhd.aspx

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue40h6400-t2.aspx

Model 6472 ima dosta bolji input,26.4 ms  prema 43,7ms.

16 godina
neaktivan

hmm i jel bolje uzet onda 102 cm i full hd ?
Jer mi se cini da je 4k na 102 cm premali za tu rezu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Bolje uzmi fulhd.Jer ovi početni 4modeli,nisu baš najbolji.

17 godina

Što misliš pod multimediju?

16 godina
Audio,,Video,,Slika,,
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
protjeran
acarnoje kaže...

Što se tiče audio,video mogučnosti,sam usb modul itd..

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

aha moj bed vidim sad da je H taj H6400 ti je prošlogodišnji model, 4k na toj diagonaali ovisi na kojoj ces udaljenosti gledati. Ja bi rađe uzeo ovogodišnji makar su nešto lošiji od prošlogodišnjih (50hz panel)

17 godina
garfield1 kaže...
acarnoje kaže...

Što se tiče audio,video mogučnosti,sam usb modul itd..

Ali nije slika toliko mozda losija. Ok onda koja je preporuka? Da idem na samsung + android box?

10 godina
neaktivan

Pošto sam odlučio kupiti novi tv, za oko mi je zapao SAMSUNG LED TV 32J5572, zanima me vaše mišljenje o njemu,  i dali mi nesto drugo preporučate. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice